Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tam olarak yazarmısın hangisi ona geçelim bizde.
208.67.222.222
208.67.220.220 ben bunlarla gırdım ama korkuyorum ne olacagı bellı degı l bır oncekı sayfada bır soru sormustum dns degıstırmeden ceza falan gelırmı
208.67.222.222
208.67.220.220 ben bunlarla gırdım ama korkuyorum ne olacagı bellı degı l bır oncekı sayfada bır soru sormustum dns degıstırmeden ceza falan gelırmı
Eve bilgisayar aldığım günden beri (2005) kullanırım ve hiç değiştirmem. Hiç bir sıkıntı yaratmadı yaratmazda.
Ceza dediğin adsense ban olayı mı yoksa sansür cezası falan mı? İdam cezası gelecek diyorlar dns değiştirenlere![]()
tesekkurler
---------- Mesaj saat 12:21:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:20:20 civarında gönderildi. ----------
kısaca butun hepsını soruyorum adsense ban yt ban eve ceza .çD![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.