dOCTOR WHO NASIL

MortalKombat

Kayıtlı Üye
merhabalar dactor who basladımda baslarda bıraz sıkıcı ıyı dızı dıyorlar saglam mı ona gore devam edıyım ?

Ah doctor vah doctor . Yok böyle bir dizi . Hele birde dalekler var exterminate deyişlerini yesinler.

Edit : Hele birde matt smith in atar gider yaptığı bölüm vardı düşmanlarına :D Canım çekti açıyımda izliyim o bölümü.

Son düzenleme:
merhabalar dactor who basladımda baslarda bıraz sıkıcı ıyı dızı dıyorlar saglam mı ona gore devam edıyım ?

hocam et et efsane bende ılkden sıkıldım ama 2.doctor ve 3.doctor gelınce tam bır bagımlılık yaptı :D kesinlikle devam et

matt smith in olduğu sezonları izledim süperdi
ne öncesini ne sonrasını izledim bıraktım

4-5 sezon izleyip bırakırsın sanırım. Monotona bağlıyor bir dönem sonra.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha atraksoyonlu actıon lu bıldıgınız kıtleyecek kendıne oyle bır dızı varmı teen wolf yenı bıtırdım gıbı gıbı supernatural 1.sezon 10 bolum geldım sıkıldım hep aynı seyler

rVdYY3.gif

daha atraksoyonlu actıon lu bıldıgınız kıtleyecek kendıne oyle bır dızı varmı teen wolf yenı bıtırdım gıbı gıbı supernatural 1.sezon 10 bolum geldım sıkıldım hep aynı seyler

Prison Break izlemediysen %10000000 tavsiye ederim. Fringe veya Person Of Interest bunlar da ayrı bir güzel.

yok onları ızledım keske ızlemeseydım prıson break breakıng bad lost ızledım onları

Ona da yazık ettiler hocam :) gerçi benim için her zaman favori olanı karikatür olan ve hiç bitmiyor :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben ona hiç göz gezdirmedim ama dizisi muhteşemdi :D

ilk defa onu sinama tv de izlemiştim daha sonra internete düştü zaten

hocam modern 1. sezon bitsin 2. sezona hasta kalcaksınız david tennnant doctor rolünü en iyi oynayanlardan david toplam 3 sezon oynuyo ve o 3 sezonu en az 10 ar kez filan izlemişimdir bağımlılık yapıyor :)

doctor who tavsiye ederim güzel bi dizi kasım ayında 9. sezonu yayınlanacak sabırsızlıkla bekliyorum başlamasını.3.sezondu yanlış hatırlamıyorsam doctor emilia pondla tanışıyodu yeni yol arkadaşı güzel bölümlerdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri