Doğal abone kasmak için yöntem

• Kullanıcı zagzag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zagzag

Kayıtlı Üye
selamlar benim sorum şu
youtube de bir çok filim mevcut ve o filim lerin altında istatistikleri tıklayınca 3 bin 5 bin abone sagladığını görüyoruz şimdi bir kanal açsak ama para kazanma aktif etmesek para kazanılma olmasa bu tarz bir kaç filim yükleyip 3 ay sonra gelen abone sayısı yükselir ve sonra o videoları silip para kazanma aktif hale getirip yeni videolar yüklesek işe yarar mı

videolar alakasız olursa bir faydası olacağını sanmıyorum,sonuçta abone olan içerik ilgisini çektiği için abone oluyor.Aynı tarzda video olursa muhakkak faydası olur ama.

Yani filim videolarını sildikten sonra kısa fragmanlara yada kısa filim lere geçmeyi düşünüyorum umarım faydalı olur yeni kanalı açtım abone sıfır bakalım 3 ay veya daha erken getirisi olursa paylaşırım

Filmlerden telif yiyebilirsiniz

Para kazanmayı aktif etmessen olabilir tabi. Aynı şekilde şarkıları yükleyip 3. eşleşeni kabul edipte yapabilirsiniz. Abonenin her türlü faydası olur. Önemli olan organik olması. 5000 abone yaptın diyelim sen videoları sildin diye bu 5000 abonenin hepsinin aboneliğini iptal edeceğini sanmıyorum.

Para kazanmayı aktif etmessen olabilir tabi. Aynı şekilde şarkıları yükleyip 3. eşleşeni kabul edipte yapabilirsiniz. Abonenin her türlü faydası olur. Önemli olan organik olması. 5000 abone yaptın diyelim sen videoları sildin diye bu 5000 abonenin hepsinin aboneliğini iptal edeceğini sanmıyorum.

müzik de iyi fikir ya az önce bir kanala baktım sadece 8 video yüklemiş ve kanalı 4 ay önce açmış abone sayısı 482 bin ve videoların istatistik kısımlarına bakıyorum hepsi flimler den gelmiş bu şekilde bir abone sayısını 3 ay yükseltelim sonrada içerigi düzenleriz zaten para kazanma kapalı olacak adsenseye de baglamadım

belirli filmleri ve dizileri yüklerseniz telif yeme ihtimaliniz çok az olur.Ama bana sorarsanız bunlardan uzak durun çünkü güncellemelerden çabuk etkilenip eşleşen verme olasılığı fazla oluyor :)

benim bir sorum olacaktı videoların tamamen izlenmesi gerekir mi ? yoksa reklama kadar izlenmesi yeterli midir ?

bunu zaten parasız yapıyoruz telif yeme ihtimalimiz olmuyor gibi geliyor adsenseyede bağlamadık para kazanmada aktif değil maksat abone kasmak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri