Doğal zeytinyağı sabunu önerisi

severall

Kayıtlı Üye
Merhabalar, zeytinyağı sabunu kullanmak istiyorum baya bir övülüyor.Biraz bakındım yüzlerce marka/çeşit var hepside %100 en iyisi biziz diyor kullanıp memnun olan ve önerebilecek olan var mı?

Dostum, ben geçiş yaptım. Saçımı bile yıkıyorum. Normalde ön yargılıydım ama gerçekten çok güzel bir şey. Bim de satılan Dalan zeytinyağlı sabun favorim. Başlangıç olarak onu kullanmanı öneririm. Eğer değişiklik seven biriysen yavaş yavaş başka markaları deneyip, en beğendiğini bulabilirsin. Ben 4-5 marka denedim, Dalan gerçekten en iyisi. Kokusu garip değil en azından.

İskenderun'da yaşarken baharatçılar arastasında yaşlı bir amca vardı yere tezgah yapar sırf zeytin yağı sabunu satardı diğer yerlerden aldığım sabunlarda inan aynı faydayı görmedim,iskenderun'da olsam vallahi bir koli yapar gönderirdim internettekiler ne kadar gerçek bilemiyorum aynı bal satın alır gibi hakikisini bulmak lazım başka türlü saçlar kazık gibi oluyor :(

Dostum, ben geçiş yaptım. Saçımı bile yıkıyorum. Normalde ön yargılıydım ama gerçekten çok güzel bir şey. Bim de satılan Dalan zeytinyağlı sabun favorim. Başlangıç olarak onu kullanmanı öneririm. Eğer değişiklik seven biriysen yavaş yavaş başka markaları deneyip, en beğendiğini bulabilirsin. Ben 4-5 marka denedim, Dalan gerçekten en iyisi. Kokusu garip değil en azından.

Dediğiniz bu mu hocam ?
http://www.dalan.com.tr/upl/2013491544554074.jpg

İskenderun'da yaşarken baharatçılar arastasında yaşlı bir amca vardı yere tezgah yapar sırf zeytin yağı sabunu satardı diğer yerlerden aldığım sabunlarda inan aynı faydayı görmedim,iskenderun'da olsam vallahi bir koli yapar gönderirdim internettekiler ne kadar gerçek bilemiyorum aynı bal satın alır gibi hakikisini bulmak lazım başka türlü saçlar kazık gibi oluyor :(

nettede var antakya sanırım çok meşhurmuş ama fiyat pahalı geldi ufak 6 adet sabun 80 tl artı kargo sabunda ufak şöyle 120-150 gram olsa alınırda baya ufak 2-3 ay gider gitmez

Dediğiniz bu mu hocam ?
http://www.dalan.com.tr/upl/2013491544554074.jpg

nettede var antakya sanırım çok meşhurmuş ama fiyat pahalı geldi ufak 6 adet sabun 80 tl artı kargo sabunda ufak şöyle 120-150 gram olsa alınırda baya ufak 2-3 ay gider gitmez

Evet o. Kolay bulunabilir istiyorsanız en iyisi bu benim denediklerim arasında. Bu işi kendi yapanlar falan var ama bulması ve güvenilmesi zor ve araştırmadım o kadar.

Sivilcelere iyi geliyomuş dedi biri aldım 1 haftadır kullanıyorum pek bir faydasını göremedim :/

Kesinlikle ve kesinlikle kullandığınız sabun ve şampuandan daha az zararlı olacağı kesin. Çünkü diğerlerine göre doğala daha yakın. Market vb. Yerlerdekileri tercih etmektense doğalını temin etmeniz dahada iyi olacaktır. Eş dost çevrede köyde yapan varsa onlardan almanız böyle bir şansınız yok ise zeytin zeytinyağı satan yerler ve aktarlardan temin edebilirsiniz. (Avmlerdeki organik ürünler para tuzağıdır).Dediğim yerlerden alırkende rengine dikkat etmeniz açık kahveye çalan bir renk olması lazım. Rengi yeşilse muhtemelen kimyasal ile renklendirmişlerdir.

Saçta kullandıktan sonra saçta sertleşme olursa 3e1 oranı da su ve elma sirkesi karışımı ile durulama yapıldığı da sertleşme ortadan kalkar. Sirke kokusu kalmaz.

Veya sabunu rendeleyip bir kaç ot ile kaynatıp kendi şampuanınıda yapabilirsin.

en dogalı ya pazarlardan alın.. yada hatayda veya mugla aydın taraflarda tanıgınız varsa el yapımı zeytın yaglı sabunlar var sekıllerı duz sabun gıbı degıl onlardan alın en ıyısı o.
kokusu kotu bıraz

hocam kilosu 25 ten yollarız hakıkı Antakya
hocam bu sabun mu?

2013441530559823.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri