Doge Coin Almanın Tam Zamanı mı?

Y
  • Kullanıcı YTUnknown_identifier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin
Y

YTUnknown_identifier

Guest
Merhaba arkadaşlar. Malum kralın düşüşünden sonra tüm alt coinlerde de belli düşüşler oldu ve halende düşüşler devam ediyor. Bende uzun zamandır Doge yi takip ediyorum. Sanki yükselişler başladığı zaman sağlam bir güzellik yapacak gibi duruyor. Ben en azından öyle umuyorum. Şu anda koineks de 0.017₺ civarı. Acaba şimdi alsak nasıl olur? Koinekse bu noktada güvenebilirmiyiz?

Hatta Bu forumdan arkadaşlar [MENTION=61696]Spoelstra[/MENTION] ve [MENTION=49038]Reina[/MENTION] kredi çekip almışlardı. Sanırım konuları kilitlenmiş. Onlarda bu konu hakkında fikir beyan ederseler çok sevinirim. Bu arkadaşlar yaza kadar 0.50₺ olabileceğini belirtmişler. Eğer böyle olursa çok sağlam kâr bırakır. Siz ne düşünüyorsunuz?

Tavsiyeleriniz için şimdiden Allah razı olsun.

dogecoin gördüğümde hep reina aklıma geliyor 350 bin kredi ile girmişlerdi kaça aldı kaçtan sattı acaba

Forumun gazına gelip satmıştı sanırım, satmasa 500K kar edecekti.
O yüzden önemli kararlarda forumdan kazanç tavsiyesi isteme bence kimse senden daha fazlasını bilmiyor

İşte şuan hala elinde tutsaydı çokta bi kar edemeyecekti düşüş fena oldu.bu işlerde tamamen kendi hissinle oynayacaksın

Ağustos'a kadar zarar bekliyorum ben tüm coinlerden

Btc çökmüşken kimse altlardan birşey beklemesin.
Btc coinlerin atası malesef, o düşünce hepsi peşinden geliyor.
Birilerinin gazıyla btc'yi şu geçecek bu geçecek sözleri tamamen boş ve hayal.
Bu durumda kendi kendinize karar verin.
Zaten kimse kimseye YT verecek durumda değil.
Ben btc başlığında hep yazıyorum, teknik temel analiz boşuna kasmayın diye.
Adamlar (balina dedikleri) istedikleri zaman düşürüp istedikleri zaman çıkartıyorlar.
Elimizden birşey gelmez.

Btc çökmüşken kimse altlardan birşey beklemesin.
Btc coinlerin atası malesef, o düşünce hepsi peşinden geliyor.
Birilerinin gazıyla btc'yi şu geçecek bu geçecek sözleri tamamen boş ve hayal.
Bu durumda kendi kendinize karar verin.
Zaten kimse kimseye YT verecek durumda değil.
Ben btc başlığında hep yazıyorum, teknik temel analiz boşuna kasmayın diye.
Adamlar (balina dedikleri) istedikleri zaman düşürüp istedikleri zaman çıkartıyorlar.
Elimizden birşey gelmez.

Ozaman çıkış trendi başlamadan bişeyler almayalımmı hocam?

dogecoin 0.50 olamaz sınırsız arzı olan bi coin sürekli sayısı artıyor daha mantıklı yatırımlar seçin derim

Analiz falan hikaye.benim mantığımda sayısı az olan değerlidir.sayısı az ucuzlardan al at kenara 1000 tl 1030 tl olunca kazandım 970 olunca battım diyecekler lütfen şu işi yapmasın.al kenara at bekle

Piyasadan bilinmez mi hocam ?

---------- Spam Engelliyici 13:56 ---------- Önceki Mesaj 13:54 ----------

Gördüğüm kadarıyla bu piyasada imkansız diye birşey yok.

Evet yok, kesin diye bir şey yok zaten. Var olan seçenekler arasından en mantıklı olanı tercih etmeye çalışıyoruz ve 4 senelik bir geçmişi olan dogenin bu 4 senelik süreçteki dolar bazında değeri en yüksek 0.01 dolarken, bu coinin benim mantığımda 50 cent olmasının imkanı yok, sizin mantığınız elveriyorsa alıp tarihteki en yüksek değerinin 50 katına ulaşmasını bekleyebilirsiniz tabi :rolleyes:

Son düzenleme:
aynen arkdaşın dediği gibi sürekli üretimde olan altcoinlerden ziyade sayısı sınırlı olanların patlama ihtimali çok yüksek ve bunlara yatırım yapmakta en mantıklısı. Hoş şöylede birşey var bunları aldıktan sonra sabredip bir kenara atıp bekleyeceksiniz kısacası bir süre unutmanız lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri