Doğru Yoldamıyım?

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ubus56

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtube işine girdim gireli ilk defa böle gzel kanalım oldu. arkadaşlarım var yolun başındayken bırak diyorlar sizce devam edeyimmi?

Yabancı Kanal Yabancı İçerik Arkadaşlar. Günlük 2-4 Dolar Arası Geliyor. Tbm 0.07 den aşşağı düşmüyor?

Yorumlarınızı Eksik Etmeyin Lütfen.

t2pv5.png

Çekim yapmadıysan güzel abone gelmiş bence devam ettir kanalı. 1 haftada böyleyse 1 ayda 1000 abone gelir en kötü bence.Günlük 2-4$ getiren 3-5 kanal olsa aylık sabit kazanç bence garanti.

vineden para gelmez diyorlar. arkadası kesilir. sürekli güncel tutman gerek diyorlar. zaten yabancılar fazla vine çekmiyor günde 20 vine atıyorum bana yetiyor?-.

sana yetiyosa devam et bikaç kanal daha açabilirsin hatta.. sadece vine için geçerli değil ki hangi kategori olursa olsun kanalı güncel tutmak lazım..

sana yetiyosa devam et bikaç kanal daha açabilirsin hatta.. sadece vine için geçerli değil ki hangi kategori olursa olsun kanalı güncel tutmak lazım..

haber atıyorumda pek izlenmiyor :S

---------- Mesaj saat 14:06:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:19 civarında gönderildi. ----------

Çekim yapmadıysan güzel abone gelmiş bence devam ettir kanalı. 1 haftada böyleyse 1 ayda 1000 abone gelir en kötü bence.Günlük 2-4$ getiren 3-5 kanal olsa aylık sabit kazanç bence garanti.

organik abonelerin hepsi. peki simdi ayrı bi kanal açsam aynı videoları atsam sıkıntı olurmu :S

hocam yabancı vine aldığınız kanal neresi ? takip edeyimde :D

o kadarda düşmedim kardeşim kendim derleyip toplarlıyorum vineleri.

---------- Mesaj saat 14:07:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:07:03 civarında gönderildi. ----------

Birde Arkadaşlar İzlenime Göree Reklam Tıkları Çok Az arkadaşlarım bundan bahsediyor heralde.

haber atıyorumda pek izlenmiyor :S

---------- Mesaj saat 14:06:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:19 civarında gönderildi. ----------

organik abonelerin hepsi. peki simdi ayrı bi kanal açsam aynı videoları atsam sıkıntı olurmu :S

Üstadlardan okuduğum sıkıntı olmayacağı şeklinde. Videoları sen kesip, birleştiriyorsan zaten sorun olmaz.

o kadarda düşmedim kardeşim kendim derleyip toplarlıyorum vineleri.

---------- Mesaj saat 14:07:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:07:03 civarında gönderildi. ----------

Birde Arkadaşlar İzlenime Göree Reklam Tıkları Çok Az arkadaşlarım bundan bahsediyor heralde.
hocam vine 7 saniyelik oluyor genellikle sonunda reklam çıkıyor genellikle o biçimdede reklamın tıklanma alıcağını düşünmüyorum :P

Videoları birleştirmeni tavsiye ederim. Hem video süresi uzar, hem de reklam sıkıntısız görünür bence.

video başlığı ilgi çekmiyor öylede :) yeni bir taktik kefşettim gün sonunda bütün videoları birleştirip güzel bir başlıkla atıyorum.

---------- Mesaj saat 14:15:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:15:26 civarında gönderildi. ----------

hocam vine 7 saniyelik oluyor genellikle sonunda reklam çıkıyor genellikle o biçimdede reklamın tıklanma alıcağını düşünmüyorum :P

dostum işte sıkıntıda burda :)

video başlığı ilgi çekmiyor öylede :) yeni bir taktik kefşettim gün sonunda bütün videoları birleştirip güzel bir başlıkla atıyorum.

---------- Mesaj saat 14:15:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:15:26 civarında gönderildi. ----------

dostum işte sıkıntıda burda :)

hocam sende günlük aldığın 20 videoyu 5 video 5 video birleştir 4 video paylaş :D

bence şöyle yap, mesela bugünün bütün vinelarını birleştir, aralarda da eskilerden koy ki uzun olsun. gece 00.00 gibi diğer günün adıyla paylaş videoyu. mesela bugün 28 eylül bütün vineları topla birleştir aralarına da eskilerden koy bir kaç tane. 29 eylül adıyla paylaş. 29 september vines hd mesela. her gün 1 video koy. abone sayın da fena değil, oradan da izlenme geldikçe üst sıralara çıkarsın hatta belki en üst sıralara çıkarsın çünkü amerikadan 7 saat öndeyiz, yani 7 saat önceden paylasıyosun diğer günün vine videosunu. millet hep böyle kazanıyor. tek tek koyarsan olmaz bu iş.

bence şöyle yap, mesela bugünün bütün vinelarını birleştir, aralarda da eskilerden koy ki uzun olsun. gece 00.00 gibi diğer günün adıyla paylaş videoyu. mesela bugün 28 eylül bütün vineları topla birleştir aralarına da eskilerden koy bir kaç tane. 29 eylül adıyla paylaş. 29 september vines hd mesela. her gün 1 video koy. abone sayın da fena değil, oradan da izlenme geldikçe üst sıralara çıkarsın hatta belki en üst sıralara çıkarsın çünkü amerikadan 7 saat öndeyiz, yani 7 saat önceden paylasıyosun diğer günün vine videosunu. millet hep böyle kazanıyor. tek tek koyarsan olmaz bu iş.

teşekkürler.

arkadaş yöntemi söylemiş :D
bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri