Doğrulamalar İçin Numara Satışı

Finallerden sonra 500 adet almayı planlıyorum mesajım bulunsun. Hayırlı işler.
Edit: Bu sistem sürekli açık olacakmı aldıktan sonra numaraların işe yaramama durumu gibi birşey olabilir mi ? [MENTION=14909]enesen4[/MENTION]

Son düzenleme:
Skype bakabilir misin ? [MENTION=14909]enesen4[/MENTION]

Skype bakman lazım üstad [MENTION=14909]enesen4[/MENTION]

Satışı Sadece Skype Adresimle Yapıyorum. Yapmadan önce konuya mesaj bırakın mesajı alıntılayıp teyit edersem ödemeyi gerçekleştirin.

Satışa Devam
100 +15 Kanada Numara 35 Lira
100 Gmail Numara 35 Lira

Çağrı Nasıl Geliyor? Anlatım
https://www.youtube.com/watch?v=1nU_0kX8ssk

300 GMail Numarası Alana Kolay Üyelikli +15 Sistemi(Çağrı Direk Üye Olduğunuz Siteye Gelir) Ücretsiz Verilecektir.
check.png
Gerçek Numaralar
check.png
3cx Programı olmadan tarayıcı üzerinden çalıştırma imkanı
check.png
Size özel Sip İD(Ek telefon numarası isteklerinde direk sipinize gelen çağrılar)
check.png
Sip İdnize Direk Gelen Çağrılar.

Yeni Eklenen Ülkeler
UyLtoys.png

QJeOPZ0.png

olo2knw.png

AzuRALL.png

Diğer Ülkelerin tane fiyatı 50 ile 75 kuruş arasında değişmektedir.

Referanslar özel kişilere gönderilmiştir. Referans İstemeyiniz. Kişiler gelinec yorumlarını yapacaktır.

Numaralar size vereceğim sip isminize çalışır. ek numara alımında yeni sip girişiyle uğraşmazsınız.
Numaraların 3c.co.uk sistemiyle alakası yoktur. Özel olarak başka sitelerden alıyorum.

Numaralar 3cx programında çalışır. 3cx Programı olmadan tarayıcı üzerinden çalıştırma imkanı

Ek Açıklamalar için skypetan ulaşın. Skype: enesen41

Ödeme Paypal

Sorular Ve Cevaplar:

Soru 1: Bu iş nasıl oluyor?

Cevap 1: Öncelikle arkadaşlar sistemin mantığını anlamak için 2 3 kelimeyi bilmek gereliyor. SIP,DID,Voip Phone

Sip: Sip sizden gelen aramayı alıp yönlendirmeye yarayan araçtır.
Session Initiation Protocol – Haberleşmek isteyen kişiler için IP ağı üzerinden oturum açarak bu kişileri birbirine bağlayan oturum tipidir.İnternet telefonculuğunda bağlantı sağlamak için kullanılır.SIP ile sesli ve görüntülü konferans veya çoklu oyunculu oyunlar için oturum açar.

DID: ( Doğrudan Dahili Arama)
Direct Inward Dialing – Sanal PBX sistemine veya voip cihazına gelen çağrının herhangi bir operatöre ihtiyaç duymadan istenilen numaraya veya voip hesabına yönlendirilmesi özelliğidir.İnternette DID Number adıyla bu tip numaralar aylık olarak kiralanabilmektedir.Sitemizde tanıtılan ipkall ve ukddi siteleri ücretsiz DID numara sağlayıcısıdır.
Ülkemizde Serbest Telekom Hizmet Sağlayıcıları tarafından verilen 0850 ile başlayan numaralar da DID numaralarıdır.

Voip Phone: VoIP hesabınızı bilgisayarınızda kullanmanızı sağlayan yazılımlardır.Bu programlarla konuşma yapmak için kendi servis sağlayıcı ayarlarınızı kullanabileceğiniz gibi sadece kullanıcı adı ve şifrenizi girerek belirli bir servis sağlayıcı ile konuşabilirsiniz.

bunları öğrenmişsek eğer anlatıyorum ben gene did numarası satan bir siteden bu numaraları toplu şekilde alıyorum toplu alınca bir takım indirimler oluyor. Eğer siz almak isterseniz set-up fiyatını ve aylık ücretlerini ödemeniz gerekir. buda size buradaki maliyetinin en az 5 katı maliyet demektir.Sonra bu numaraları sizin sip adresinize yönlendiriyorum. Olay bu kadar basit.

Soru 2: Numaralar Sınırsız mı ?
Numaraların 1 aylık ücretleri ödenmiştir. 1 Ay İçinde Kullanmanızı Öneririm. Asıl Önerim iste 10ar 10 şekilde almanızdır. Herhangi bir sorunda daha kolay değiştirme imkanım olur.

Soru 3: Numaralar gerçek mi? Bir Sorun Çıkar mı ?
Tabiki numaralar gerçek . Ve ücretle alınmış standart numaralardır.
Bu arada ingilterede 4 tarz numara vardır. Standart Silver Gold Platinium

Soru 4: Kullanılmış hatası alırmıyım?
Hiç bir numarada almazsınız

Soru 5: Hangi ülkeler var ?
Bütün ülkelerden satın alabilirim ancak. Maliyet %200 e kadar artabilir.

Soru 6: Beni seviyormusun ?
Tabiki seviyorum :) :D

hocam skype nezaman geçeçeksiniz

Skype bakıver bi [MENTION=14909]enesen4[/MENTION]

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] abim skype bakarmısın

Yaklasık 2 aydır 10.000 numara satışı yapmış bulunmaktayım tabiki bu cok sevindiriyor beni.
Doların yukselişi ve Firmaların coklu telefon alımından rahatsızlık duyması nedeniyle telefon numarası satışıma bir süre ara veriyorum. Tüm forum arkadaslarıma teşekkür ederim.

200 UK Numara eklenmiştir. İlginize teşekkür ederim. Satışı yeniden açıyorum.
Skype Adresim: Enesen41 Teyit Almadan Alışveriş Yapmayın

elimde suan 300 tane ingiliz numarası mevcut 300 adet ile 600 hesap acılmakta ve kullanım sure sıkıntısı olmayan numaralardır. 300 adet numara toplam 90 tl den verilecektir. skype : enesen41

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri