Doğrulamalar İçin Numara Satışı

Bu numaralar ne kadar süreliğine aktif kalıyor ? Diyelim kanalı onayladık, 1 ay sonra youtube bize kanala girmek istediğimizde telefon kontrolü yapiyor halen kullanabilecek miyiz ?

Bu numaralar ne kadar süreliğine aktif kalıyor ? Diyelim kanalı onayladık, 1 ay sonra youtube bize kanala girmek istediğimizde telefon kontrolü yapiyor halen kullanabilecek miyiz ?

aldıgım numaraların 1 aylık ücretleri ödenmiştir. 1 ay sonra deaktif duruma gelir. Ucuz olmasının bir nedenide bu. Normalde did numaraları 2 dolardan başlar.

Diyelim 5 ay daha uzatmak istesek maliyeti ne kadar olur ?

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] Sipariş geçtim.20 Adet denemelik numara alacağım.Skypede'de yazdım size.Müsait olduğunuzda satışa geçelim lütfen.Teslimat bekliyorum.

site kullanım şartlarını ve ücretleri şu an değiştirdi. Hiç bir kullanıcımız bu konuda sıkıntı cekmiyecektir. Ancak satışlara bir süre ara veriyorum. İyi günler

1 haftadır yoğun bir hafta geçirdim. Okulun açılması vs vs.
Satışlara kaldıgımız yerden devam ediyorum.
Fiyatları en alt seviyeden cok az bir kar payı ekliyerek yapmaya gayret ettim.

Ek olarak sadece gmail dogrulamasına yarıyan numara ekledim. Daha ucuz bir alışveriş için. Umarım hayırlısı olur ve fiyatlar tekrar eski haline gelir.

Kısa süreliğine yeni kampanya ile karşınızdayım acele etmenizi öneririm :)

Çekilişte kazandığım numaralarla 1 doğrulama yaptım şuan gerçekten mükemmel gözüküyor.Webtarayıcı üzerinden çağrı alarak doğrulama yaptım..
Kendim gmail hesabı açmıyorum ama telefon doğrulamasına düşen bazı kanallarım vardı onlar için tekrar görüşürüz inşallah arkadaşla.

Hayırlı satışlar.

Konuyu görmüşken yazayım bende deneme amaçlı 10 numara almıştım kullandım ve hiç bi sorun olmadı. Suan mobilim yarın skype den cekiliş de cıkanları alırım ve bıtınce alışverişe devam numaralar senden

Okulum nedeniyle belirli saatler evde olamıyorum. Ulasamayan arkadaşlara geri dönüş sağlayacagım.

İşleyişi hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? 3CX dışında nasıl kullanabiliriz doğrulama kodunu nasıl ve nereden alabiliriz. Resimli açıklamalar eklerseniz daha elverişli olacaktır. Teşekkürler

Site aktif! İlk gelen 5 kişiye kar payı olmadan numara satışı yapacagım. 100 numara 30 tl dir.
Acele Edin. Skype: enesen41

Emre'yi severim kaliteli insandır, sıkıntısız şekilde çalışabilirsiniz, girişiminden ötürü tebrikler Allah bol kazanç versin kardeşim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri