Doğrulamalar İçin Numara Satışı

hayırlı satışlar çok müşteriniz var mı işler nasıl

10 numara hediye olarak alindi.Daha öncede aldigim numaralari sorunsuzca kullandim.tesekkürler.sinavda da dualarimiz seninle

1-2 numara istememe rağmen arkadaşımızın gönlü zengin :) 10 numara birden verdi hediye olarak, benden kaynaklı sorun nedeniyle skype'tan yardımcıda oldu, sorunsuzca onay işlemi yapıldı.

Allah bol kazançlar versin, Hayırlı Satışlar

Numaralar için teşekkür ederim :)

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] mesajlar kutundan bi kaç mesaj sil hacı mesaj atamıyorum :D

+15 Numara Satışına Yeniden Başladım. Stok 500 Saat 4 e kadar skype da açığım.
Satışı Sadece Skype Adresimle Yapıyorum. Yapmadan önce konuya mesaj bırakın mesajı alıntılayıp teyit edersem ödemeyi gerçekleştirin.

konuyu daha yeni gördüm. adam resmen numara üzerine ihtisas yapmış :D tebrik ederim kardeşim. numara lazm olduğunda kapını çalarım :)

+15 Numara Satışına Yeniden Başladım. Stok 700 Numara
Satışı Sadece Skype Adresimle Yapıyorum. Yapmadan önce konuya mesaj bırakın mesajı alıntılayıp teyit edersem ödemeyi gerçekleştirin.

Skype adresinizi ekledim, alışveriş için bekliyorum.

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] hocam skype a bakar mısın

Norveç, İsveç

varmı varsa almak isterim.

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] hocam rica etsem skype'ye girermisiniz müsaitseniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri