Doğrulamış Rozeti ve URL

Skrillex

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar kendi youtube hesabım bildiğim kadarı ile google+ profilime bağlı ben birde google+ sayfası açtım şimdi ilk sorum şu kanalımı nasıl açtığım sayfaya bağlarım yada profil ile sayfa bağlantılı mıdır?

Birde açtığım google+ sayfasının urlsini nasıl google+ profilinde https://plus.google.com/u/0/+AdınSoyAdın şeklinde url alıyoruz bunu açtığım sayfa için nasıl yapabilirim.

Ayrıca sayfamı doğrulamak için siteme verilen kodu ekledim ve test başarılı dedi doğrulanmış işaret youtube kanalıma sonra google+ profil ve google+ sayfamın hepsinde mi doğrulanmış rozeti verecek bilgi verir misiniz?

Selamun Aleyküm arkadaşlar kendi youtube hesabım bildiğim kadarı ile google+ profilime bağlı ben birde google+ sayfası açtım şimdi ilk sorum şu kanalımı nasıl açtığım sayfaya bağlarım yada profil ile sayfa bağlantılı mıdır?

Birde açtığım google+ sayfasının urlsini nasıl google+ profilinde https://plus.google.com/u/0/+AdınSoyAdın şeklinde url alıyoruz bunu açtığım sayfa için nasıl yapabilirim.

Ayrıca sayfamı doğrulamak için siteme verilen kodu ekledim ve test başarılı dedi doğrulanmış işaret youtube kanalıma sonra google+ profil ve google+ sayfamın hepsinde mi doğrulanmış rozeti verecek bilgi verir misiniz?

Hocam forumda doğrulanabilen yok bildiğim kadarıyla.Yabancı forumlarda sormanızı öneririm.

Hocam forumda doğrulanabilen yok bildiğim kadarıyla.Yabancı forumlarda sormanızı öneririm.

Ben yabancı forumlarda takılmıyorum kardeşim, genelde buradayım pasif bir kullanıcıyım bir işim düştü umarım buradan bilen bir arkadaş bana yardımcı olur. :)

Arkadaşın da dediği gibi doğrulanabilmiş, Youtube kanalına rozet alabilmiş biri yok heralde forumda. Ben de daha önce bir konu açmıştım çünkü.

Özgün kanalıma rozet almaya çalışıyorum ama herhalde daha epey yolumuz var.

Kanalın yüksek sayıda abonesi olması gerekiyor
Google+ profilinin yüksek sayıda takipçisi olması gerekiyor
Kanal ve Google+ Profili web sitesiyle ilişkilendirilmiş olması gerekiyor.

Benim anladığım böyle

Kanalım için nasıl doğrulanmış ad alabilirim?

Ad doğrulaması uygunluğunun belirlenmesi için birkaç farklı etken incelenir. Kanalınızın nitelikleri uygunsa zaman içinde Google+ sayfanız veya profiliniz için otomatik olarak bir ad doğrulama rozeti alırsınız. Google+ ad doğrulaması çok sayıda işletme ve kuruluş tarafından kullanılabilir. Doğrulanmış onay işaretini alabilecek uygunlukta olabilmek için kanallar şunları karşılamalıdır:

Bir Google+ sayfası veya profiliyle bağlı olmalıdır
Google+ sayfanız veya profiliniz, ticari tüzel kişiniz, kuruluşunuz, markanız ya da ürününüz tarafından yetkilendirilmiş olmalıdır.
Kanal Google+ sayfasına bağlıysa sayfada kuruluşunuzun web sitesine ait bir bağlantı bulunmalıdır. Web sitesi doğrulanmış olmalıdır (örn. web sitesi URL'sinin yanında küçük bir onay işareti olmalıdır). Bu işlemi +sayfası sahibi bu talimatları izleyerek kendisi de yapabilir.
Önemli sayıda abonesi bulunmalıdır.

Arkadaşın da dediği gibi doğrulanabilmiş, Youtube kanalına rozet alabilmiş biri yok heralde forumda. Ben de daha önce bir konu açmıştım çünkü.

Özgün kanalıma rozet almaya çalışıyorum ama herhalde daha epey yolumuz var.

Kanalın yüksek sayıda abonesi olması gerekiyor
Google+ profilinin yüksek sayıda takipçisi olması gerekiyor
Kanal ve Google+ Profili web sitesiyle ilişkilendirilmiş olması gerekiyor.

Benim anladığım böyle

Peki ben kanalımı nasıl google+ sayfama bağlayabilirim, bildiğim kadarı ile şu an ki kanalım google+ bağlı ama kendi profilime sanıyorsam sandığım gibi çıktı arkadaşlar bağlı google hesabıma.

Son düzenleme:

Yaklaşık 100 takipciden sonra URL alabiliyorsunuz.Doğrulanmış adda 3-4 k takipciden sonra olur herhalde.

Valla takip ettiğim kadariyla 4-5k takipciden alınır.Çünkü bi gameplay kanalını takip ederken o sayıdaki takipciyle rozet almisti .

Peki kardeş teşekkür ederim, ben google+ sayfamı onayladım ve rozetin gelmesi gelecek değil mi? bakalım kaç gün içerisinde gelecek bu rozet tüm kullandığım şeyleri mi gelecek yoksa sadece sayfaya mı bakacağım ona göre konuda bildireceğim sizleri. Teşekkürler, Hayırlı Akşamlar.

Peki kardeş teşekkür ederim, ben google+ sayfamı onayladım ve rozetin gelmesi gelecek değil mi? bakalım kaç gün içerisinde gelecek bu rozet tüm kullandığım şeyleri mi gelecek yoksa sadece sayfaya mı bakacağım ona göre konuda bildireceğim sizleri. Teşekkürler, Hayırlı Akşamlar.

Sadece web sitesi bagladiysaniz gplus sayfasında bağlantılı web sitesi rozeti olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri