Doğrulanmış ad almak

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Doğrulanmış ad alabilmek için gogole profiline veya sayfaya bağlamak lazım kanalı. Ve google plus sayfamızda en az 2500 takipçi olması şart. Benimde sormak istediğim bu. Nasıl 2500 takipçi toplarım? :( Günlük ortlama 50 üzeri takipçi geliyor. Aramada shared circle yazıyorum toplu çevre ekliyorum onlarda geri dönüş olarak beni ekliyorlar.

Bir kaç defa doğrulanmış ad için mail attım yetersiz takipçi dedi. En sonunda 1500 lük bi sayfayla attım yine aynı dedi. Sonra 2600 takipçiyle kabul ettiler. Ve yabancı forumlardada var 2500 min takipçi şart.

öyleyse 2500 takipçi çok kolay bence uğraşan herkes 1 ayda kolayca yapar doğrulanmış ad çok önemli :)

öyleyse 2500 takipçi çok kolay bence uğraşan herkes 1 ayda kolayca yapar doğrulanmış ad çok önemli :)

EVet öyle hocam. Sadece google sayfa veya profile bağlı kanalın olsun, google sayfandan sitene bağlantı içersin ve 2500 takipçin olsun. Oldukça kolay iş.

bi bilgi vereyim size. sayfaya girerek arama kısmına shared circle yazın. alt kısımda 500 330 130 640 gibi çevreler olcak ona tıklayarak bi defaya 500 çevre ekleyin. min 0 500 kişiden 200+ ü sizi geri ekler. az önce bi kanal açtım ve 1300 kişi ekledim 140ı geri döndü bi saatte

EVet öyle hocam. Sadece google sayfa veya profile bağlı kanalın olsun, google sayfandan sitene bağlantı içersin ve 2500 takipçin olsun. Oldukça kolay iş.

bi bilgi vereyim size. sayfaya girerek arama kısmına shared circle yazın. alt kısımda 500 330 130 640 gibi çevreler olcak ona tıklayarak bi defaya 500 çevre ekleyin. min 0 500 kişiden 200+ ü sizi geri ekler. az önce bi kanal açtım ve 1300 kişi ekledim 140ı geri döndü bi saatte

yani sadece çevrelerimi dikkate alıyor peki youtube'da onaylı olacakmı yoksa sadce plus sayfasımı onaylı olacak ?

yani sadece çevrelerimi dikkate alıyor peki youtube'da onaylı olacakmı yoksa sadce plus sayfasımı onaylı olacak ?

evet gogole sayfanız onaylı olacak. meşhurlarlar gibi :) otomatikman sayfanız bağlı youtube kanalınızda otomatik olacaktır. video isimleri, kanal ismi sağında onaylı iconu görünecektir :)

eyw usta saol dogrulanmıs ad olmasada önemli değil burdanda cok ekmek çıkar :D

google profil mi yoksa sayfamı 2500 takipçi olacak

eyw usta saol dogrulanmıs ad olmasada önemli değil burdanda cok ekmek çıkar :D

Rica ederim. Elbette hocam iyidir. google plus sayfanızda 1000 kişi olsa eklenen videolarınızda otomatik gogole sayfanızda çikiyor zaten. yabancılarda beğenir, izler yorumlar çok duyarlı bu ingilizler :))

---------- Mesaj saat 21:54:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:56 civarında gönderildi. ----------

google profil mi yoksa sayfamı 2500 takipçi olacak

kanaliniz profile bağlıysa profil sayfanıza bağlıysa sayfanız.

Doğrulanmış ad alabilmek için gogole profiline veya sayfaya bağlamak lazım kanalı. Ve google plus sayfamızda en az 2500 takipçi olması şart. Benimde sormak istediğim bu. Nasıl 2500 takipçi toplarım? :( Günlük ortlama 50 üzeri takipçi geliyor. Aramada shared circle yazıyorum toplu çevre ekliyorum onlarda geri dönüş olarak beni ekliyorlar.
e
bunu facede nasıl yapıcaz
ör
https://www.facebook.com/AdrianaLima?fref=ts

Rica ederim. Elbette hocam iyidir. google plus sayfanızda 1000 kişi olsa eklenen videolarınızda otomatik gogole sayfanızda çikiyor zaten. yabancılarda beğenir, izler yorumlar çok duyarlı bu ingilizler :))

---------- Mesaj saat 21:54:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:56 civarında gönderildi. ----------

kanaliniz profile bağlıysa profil sayfanıza bağlıysa sayfanız.

2500 takip çi olunca otomatik doğrulanıyor mu yoksa kimlik atmamız gerekiyor mu.

facede mesela rihanna için sayfa açıpta onu doğrulayamazsın. sayfa rihannaya aittir. mesela ben facede tural abiyev adında sayfa açarsam kendi ismime ait ve doğrulayablirim. fakat bunun için facebook neler istiyor tam bilmiyorum. ama tek bildiğim belli bi beğeniye sahip olamlı sayfan. mesela en az 1 milyon gibi

en az 1 milyon değil daha düşüklerde oluyorda nasıl
ör https://www.facebook.com/Acura?fref=ts

2500 takip çi olunca otomatik doğrulanıyor mu yoksa kimlik atmamız gerekiyor mu.

hayır hocam bilgilerinizi atıyorsunuz onayliyorlar 24 saatte.

Google+ sayfası doğrulama isteğ
https://support.google.com/plus/contact/page_verification?rd=2

---------- Mesaj saat 22:01:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:38 civarında gönderildi. ----------

en az 1 milyon değil daha düşüklerde oluyorda nasıl
ör https://www.facebook.com/Acura?fref=ts

misal 1 milyon dedim hocam. bence 5 bin normal. araştırma yapcam bu konuda.

hayır hocam bilgilerinizi atıyorsunuz onayliyorlar 24 saatte.

Google+ sayfası doğrulama isteğ
https://support.google.com/plus/contact/page_verification?rd=2

---------- Mesaj saat 22:01:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:38 civarında gönderildi. ----------

misal 1 milyon dedim hocam. bence 5 bin normal. araştırma yapcam bu konuda.

bilgi içinde kimlik var mı :D
ufak tefek ün kazanmış birinin haberi olmadan yapabilirmiyz yani

burada adresine pin gelecek diyor https://support.google.com/plus/topic/2661706?hl=tr&ref_topic=2566084 [MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION]

---------- Mesaj saat 03:09:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:39:17 civarında gönderildi. ----------

Buyrun Ben Pin İstedim
sslqz.png

burada adresine pin gelecek diyor https://support.google.com/plus/topic/2661706?hl=tr&ref_topic=2566084 [MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION]

---------- Mesaj saat 03:09:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:39:17 civarında gönderildi. ----------

Buyrun Ben Pin İstedim
sslqz.png

Dün itibariyle (ben konu açtıktan sonra) doğrulama sayfasını düzenlemişler, farklılıklar katmışlar. Galiba artık doğrulamak için pin felan gönderiyorlar. Anlamadımki :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri