Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğrulanmış ad ne işe yarıyor tam olarak ?
o kanalın, sayfanın hakikatende size ait olduğunun ispatıdır. Ve kanalınız official yani resmi kanal olarak geçer![]()
mesela Rooster Teeth - YouTube bu kanala giriniz. kanal ismi sağında küçük bi icon var üzerine tuttuğunuzda doğrulanmış ad diyor.
burada adresine pin gelecek diyor https://support.google.com/plus/topic/2661706?hl=tr&ref_topic=2566084 [MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION]
---------- Mesaj saat 03:09:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:39:17 civarında gönderildi. ----------
Buyrun Ben Pin İstedim
![]()
arkadaşlar ayın 17 sinde istemiştim ve bu gün pin elimde yani 18 günde google + ı doğruladım buda ss'i
![]()
hyr malesef![]()
EVet öyle hocam. Sadece google sayfa veya profile bağlı kanalın olsun, google sayfandan sitene bağlantı içersin ve 2500 takipçin olsun. Oldukça kolay iş.
bi bilgi vereyim size. sayfaya girerek arama kısmına shared circle yazın. alt kısımda 500 330 130 640 gibi çevreler olcak ona tıklayarak bi defaya 500 çevre ekleyin. min 0 500 kişiden 200+ ü sizi geri ekler. az önce bi kanal açtım ve 1300 kişi ekledim 140ı geri döndü bi saatte
Demekki işe yaramıyor.Aynı google plus sayfasını mı bağladınız?
aynen yaptım olmadı
Doğrulanmış ad alabilmek için gogole profiline veya sayfaya bağlamak lazım kanalı.
Hocam merhaba, öncelikle bağlama işlemi nasıl oluyor onu açıklarsanız seviniriz. Teşekkür ederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.