doğrulanmış ad ! youtubeye güven olmaz????

astalawista

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtubede videolara bakarken bir video gördüm trend
her neyse bu videonun altında ilk yorum en üstte çakma bir hesap çakma şarkıcı popüler tabi ama kanal adı doğrulanmış ....
kanala bakayım dedim gerçekmi değilmi tereddütte kaldım kanal adı doğrulanmış tık var fakat kanalda 2 video var ????
kanala dı doğrulatmada bir yöntem varmı bildiğinz ?
EDİT : konu çözüldü ustalar sayesinde
hesap eski ve doğrulanmış :D :D :D

Son düzenleme:
Bazen bug olabiliyor.1 videosu olan dizi kanalında RESMİ yazısı vardı 20 dakka sonra uçtu kanal :)

Hocam bak bu kanal kesin o sanatçı arkadaşın kanalı, ama vevo felan varya.Bırakmış kanalı hepsi bu, emin ol sahte kanal değil.

вαттυѕαу;589702' Alıntı:
Kanalın geçmişini bilemeyiz , şimdi 2 video yüklü olabilir ama 5 yıllık kanal , Zamanında onaylatmış
olabilir bak hocam buna hiç dikkat etmedim ben moderatör gözü başka tabi D:

Ben de geçen bir kanal gördüm.

Sadece 1k civarı abonesi vardı. 5-10 tane videosu çok fazla olmayan da izlenme sayısı vardı.

Ama kanal adı doğrulanmıştı. Nasıl olmuş anlamadım. Eski kanal olsa heralde çok abonesi olurdu

Ben de geçen bir kanal gördüm.

Sadece 1k civarı abonesi vardı. 5-10 tane videosu çok fazla olmayan da izlenme sayısı vardı.

Ama kanal adı doğrulanmıştı. Nasıl olmuş anlamadım. Eski kanal olsa heralde çok abonesi olurdu

1K Abone ve ayda 8K izlenme alıyorsanız özgün oyun kanalınız doğrulanır

3K Abone ve 100.000 izlenmeyi geçerseniz özgün kanalınız doğrulanır

Buzzmyvideos'ta bu sayı 100K aboneye ulaşmaktadır. Partnerinize danışmanızda fayda var :)

1K Abone ve ayda 8K izlenme alıyorsanız özgün oyun kanalınız doğrulanır

3K Abone ve 100.000 izlenmeyi geçerseniz özgün kanalınız doğrulanır

Buzzmyvideos'ta bu sayı 100K aboneye ulaşmaktadır. Partnerinize danışmanızda fayda var :)

Herhangi bir partnerde değilim. Kanalım özgün ama oyun kanalı değil.

Ayda 250k izlenme var. Fakat abone henüz 1k bile değil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri