Doğrulanmış youtube kanalı nasıl yapılır?

• Kullanıcı KUMANLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Eline sağlık hocam fakat bunu herkes yapamıyor diye biliyordum. Sadece popüler kanallar için

Eline sağlık hocam fakat bunu herkes yapamıyor diye biliyordum. Sadece popüler kanallar için

eskiden plus sayfasında belli bir sayıda takipçi olmasını istiyormuş.Ama şu an herhangi bir koşul yok.

sıfır kanala onay yaptıranlar bile var.

Hocam peki, İlgili kişi kısmına illa kendi adımızımı yazmak zorundayız? Yani kendi adımı yazarsam ailemden herhangi bir kişi alabilir mi PİN'i ? Evde olmayacağım için sorun olabilir

Hocam peki, İlgili kişi kısmına illa kendi adımızımı yazmak zorundayız? Yani kendi adımı yazarsam ailemden herhangi bir kişi alabilir mi PİN'i ? Evde olmayacağım için sorun olabilir

herhangi bir sorun olmuyor, bende evde yokken gelmiş zarf ama postacı kapıya getirip isim falan sormamış direk posta kutusuna bırakmış.

Yeni bir google+ sayfası açmak zorundamıyız hocam? Şuanda kullandığım ve youtube ile bağlı olan sayfa üzerinden yapamıyormuyuz?

zarf kaç hafta içinde geliyor ?

15 günde geldi hacı

---------- Mesaj saat 11:55:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:53:32 civarında gönderildi. ----------

istediğini yaz dış kapıya bırakıp gidiyorlar isime götürmüyorlar

Yeni bir google+ sayfası açmak zorundamıyız hocam? Şuanda kullandığım ve youtube ile bağlı olan sayfa üzerinden yapamıyormuyuz?

Mevcut olan bir youtube hesabı ve buna bağlı olan google+ hesabı üzerinden pin isteyemiyormuyuz? Ben videodan az önce pin istedim fakat yeni bir google+ hesabı oluştu en son kısımda.

Mevcut olan bir youtube hesabı ve buna bağlı olan google+ hesabı üzerinden pin isteyemiyormuyuz? Ben videodan az önce pin istedim fakat yeni bir google+ hesabı oluştu en son kısımda.

g+ sayfanın yerel işletme olması zorunlu eskiden yerl işletme ise eski sayfayada yaparsın ama eskiden başka şeyse sıfırdan yerel işletme sayfası açman lazım

g+ sayfanın yerel işletme olması zorunlu eskiden yerl işletme ise eski sayfayada yaparsın ama eskiden başka şeyse sıfırdan yerel işletme sayfası açman lazım

Sağol hocam, bi kenera atarız o zaman o sayfayı sorun olmaz değil mi eskisiyle devam etsek

malesef daha bulamadım, ama araştırıyorum bulursam kesinlikle paylaşıcam.
zarf kaç hafta içinde geliyor ?
18. gün adsense pini ile birlikte bir zarfın içinde geldi.

malesef henüz yapamadım.

Hocam bu posta için para alınıyo mu? Ben pepee kanalımı onaylasam hukuki bir sorun olur mu acaba?Zaten eşleşen falan var kanalın pek ömrü kalmadı ama şu son günlerinde onaylı olursa daha fazla kazanırım diye düşünüyorum.

Bir de onaylanmış google + sayfasını nasıl youtube'a bağlayabiliriz bunu anlatırsanız çok iyi olur.Sizin kanalın yanında da doğrulanmış işaretini göremedim bir sorun mu oldu acaba?

Sadece youtube mu doğrulanıyor yoksa google+ hesabıda doğrulanıyor mu?

Hocam bu posta için para alınıyo mu? Ben pepee kanalımı onaylasam hukuki bir sorun olur mu acaba?Zaten eşleşen falan var kanalın pek ömrü kalmadı ama şu son günlerinde onaylı olursa daha fazla kazanırım diye düşünüyorum.

Bir de onaylanmış google + sayfasını nasıl youtube'a bağlayabiliriz bunu anlatırsanız çok iyi olur.Sizin kanalın yanında da doğrulanmış işaretini göremedim bir sorun mu oldu acaba?

posta için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.Ama telifi size ait olmayan bir ismi onaylatmanızı önermem, ileride sorun çıkartabilir.

malesef benim kanalıma bağlı olan plus sayfasını youtube otomatik oluşturmuş, ne sayfayı silebiliyorum ne de başka bir sayfayı bağlayabiliyorum.Gelen pin başka kanal için.

posta için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.Ama telifi size ait olmayan bir ismi onaylatmanızı önermem, ileride sorun çıkartabilir.

malesef benim kanalıma bağlı olan plus sayfasını youtube otomatik oluşturmuş, ne sayfayı silebiliyorum ne de başka bir sayfayı bağlayabiliyorum.Gelen pin başka kanal için.

Hocam mesela 30 adet kanal yaptık isticez pin sıkıntı olurmu?

bu Google Plus dertsiz başa dert gerçekten nefret ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri