Doğunun Acilen Temizlenmesi Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu düzen böyle geldi böyle gider biz göremeyiz

az önce gördüm kesinlikle yılanların başını ezeceksin koparacaksın nedir bu ya yazık günah arkadaş

param çok olsa birgün durmam türkiyede. sabah haberlere bakıyorum abd mars madenlerinin mülkiyeti için kanun çıkarıyor bizim ülkede primatlar terör estiriyor artık insan demek istemiyorum bunlara.

desteklerken iyiydi dimi

Pkk Tarafın'Dan Öldürülen Kişi Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ki Kendisi Pkk Terör Örgütü Değildir Diyen Kişidir Kendisi Pkk Tarafından Öldürülmüş Bugun

https://www.youtube.com/watch?v=CEZfq8-Jev4

ha anladım, siz baro başkanı teröristleri destekliyordu bu yüzden haketti diyorsunuz, bu konuyu bilmiyordum ancak benim derdim bu değil, doğunun tamamen hepsinden arındırılması lazım, dünyada büyükbaş hayvan yetiştiriciliği konusunda en önemli yerdir doğu ve bu dibe vurdu.. bu sadece örnek.. orada memuru var, doktoru var, polisi var, kendi halkı var yazık günah..

Eğer baro başkanı bu itleri destekliyorsa gram acımam. Ettiğini bulmuş. Bizlere namkörlük yapan toplum bunlar değil mi? Kendilerinede namkörlük yapıyorlar işte..

Olan şehit Polisimize olmuş. Yazık günah ulan gencecik adamlar şehit ediliyor.. Ben inanıyorum ama oralara toptan girilecek bir gün ve her yer temizlenecek. En azından biz göremedik çocuklarımız görsün bunu..

Ama bizler öyle bir ülkeyiz ki? Ne yapılsa memnun kalmıyoruz.. Rus uçağı geliyor senin hava sahanda dolaşıyor. Vurulmadan önce herkes niye vurulmuyor, nasıl bizim ülkemizde dolaşır gibi konuşuyor. Uçak vuruluyor düşürülüyor bu seferde, niye uçağı vurdunuz amacınız savaş çıkarmak mı diye eleştiriliyor devlet büyükleri.. Biz kendi içimizde daha neyin doğru olup neyin doğru olmadığını bilmiyoruz ki..

Pkk Tarafın'Dan Öldürülen Kişi Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ki Kendisi Pkk Terör Örgütü Değildir Diyen Kişidir Kendisi Pkk Tarafından Öldürülmüş Bugun

https://www.youtube.com/watch?v=CEZfq8-Jev4
desene ilahi adalet tecelli etmiş öyleyse.. şimdi pkknın terörist olduğuna gözleriyle tanık olmuş ölmeden önce
Şehit polisimize Allah rahmet eylesin
Doğuya birkaç ay sokağa çıkma yasağı ilan edeceksin orduyu yollayacaksın anca temizlenir her yerde ******** hainler.. İyice azıttılar..

Son düzenleme:
hümanist biji serokçular damlar konuya birazdan, forumda da var pkk yı destekleyen ...ları

o baro başkanına üzülmedim ama polis abimiz :(
Allah rahmet eylesin

Sokağa izinsiz çıkan,taş atan ,molotof atan mahlukatları vurma izni olsa askerimiz'de bakalım bu etekliler bidaha olay çıkartabiliyorlar mı

hepsi alacan kafalarını asvalta sürtüp kıvılcım çıkartacan onun bunun çocukları sürekli ortalığın karıştırma peşindeler ..

şehidimize üzüldüm allah rahtmet eylesin :(

Bir insanın fikri görüşü ne olursa olsun istersen sonuna kadar karşı ol öldürülmeyi hak etmez. Bu saatten sonra ülke çok karışacak özellikle Esedullah Timi kimdir 90'lardaki Jitemin devamı gibi duruyor İŞİDcilerin Esedullah Timinde birleştiğini düşünüyorum çok kirli oyunlar dönüyor. ABD Menşelli Gladyocular çıktı meydanlara yine.

bunların anlayacapı dilden konuşmak lazım.faşist diyenler olabilir ama diyorum ki "Yeşili sev,doğuyu koru!" Bu irade meselesi,her geçen gün güçlenen ve sözümona devleti kurmak için amerikasıyla,rusyasıyla kumpaslanan düzenlenen,hem iç hem dış saldırılara maruz kalan devletmizin artık düğmeye basıp şehir içinde daha önce belirlenmiş hücre evleri,bombacılar teröristleri vs. alıp,dağa asker çıkarıp,kamplarını bombardımana tutup,taş sopa Molotof atanlara tereddütsüz vur emri verip veya en az 2 yıl hapis cezası verip, sosyal medyada terör lehine twit,mesaj atanların cezalandırılması ve yayın yapan websiteleri kapatılıp sahiplerinin terör örgütüne dahil olmaktan yargılanması gerek. Hatta çok daha ağır yaptırımlar olmalı.Bitirmeye kararlı bir devlet olsa çoktan biterdi. ama bitirmiyorlar tam tersine palazlanmasına izin veriyorlar. Anlamış değilim.

Polisimize Allahtan rahmet diliyorum, ailesinin başı sağolsun.

Ya Abi Bu Nasıl Başlıkdır Adamlar PKK'yı Temiz Göstermek İçin Herşeyi Yapıyorlar .

radikal_4074.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri