Doğunun Acilen Temizlenmesi Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polisimizin yakınlarına başsağlığı dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor malesef.Allah yakınlarının yar ve yardımcısı olsun inşallah.

ah ahh geç bile kaldılar temizlemekte, annemin bi lafı vardır ama şimdi söylemeyim laf edenler çıkar

Yanlış anlamayin da doğu halkı onları desteklemeye devam ettiği surece bitmez bu illet. Ne yaparsan yap..

Ayrıca aynen, su universitelerin temizlenmesi lazım. Rektörler adamlardan korktuğu için her şeyi yapmalarına izin veriyorlar. Bu ise bi el atmak gerek

Şurda iyi oldu , gebersin , asfalta sürteceksin , haketti diyenlerin çok büyük çoğunluğunun tavuk bile kesemeyeceğine inanıyorum.. Bu adam "Pkk terör örgütü değildir" dedi ve cezaevine giriyodu az kalsın , yargılandı.. Sizce bu adamı Pkk mı öldürdü ? Hem de o kadar polisin içinde ? Yahu biraz mantık ya biraz düşünün.. Hepsini geçtim pkk ' yla mücadeleye eyvallah eline silah alan herkesle mücadele edilsin ama sırf görüşünden dolayı bi insana ölümü haketti demek iğrenç bi düşünce.. Herşeyden önce ayıp , delikanlıca değil.. Çünkü bu adam silahsız.. Öldü iyi oldu diyenlerin arasında daha 1 sene öncesine kadar süreç iyi gidiyo kimse ölmüyo harika kardeşlerimiz diyenler de vardır eminim.. Ülkenin düşünemeyenlerden temizlenmesi lazım önce , düşünebilenlerin yönettiği bi ülke pkk yı da temizler zaten..

Şurda iyi oldu , gebersin , asfalta sürteceksin , haketti diyenlerin çok büyük çoğunluğunun tavuk bile kesemeyeceğine inanıyorum.. Bu adam "Pkk terör örgütü değildir" dedi ve cezaevine giriyodu az kalsın , yargılandı.. Sizce bu adamı Pkk mı öldürdü ? Hem de o kadar polisin içinde ? Yahu biraz mantık ya biraz düşünün.. Hepsini geçtim pkk ' yla mücadeleye eyvallah eline silah alan herkesle mücadele edilsin ama sırf görüşünden dolayı bi insana ölümü haketti demek iğrenç bi düşünce.. Herşeyden önce ayıp , delikanlıca değil.. Çünkü bu adam silahsız.. Öldü iyi oldu diyenlerin arasında daha 1 sene öncesine kadar süreç iyi gidiyo kimse ölmüyo harika kardeşlerimiz diyenler de vardır eminim.. Ülkenin düşünemeyenlerden temizlenmesi lazım önce , düşünebilenlerin yönettiği bi ülke pkk yı da temizler zaten..

pkk ne zamandan beri görüş oldu? Tavuk kesebilirmiyimiz kesemezmiyiz onu bilmemde, burada inanıyorum ki bir pkklının kafasını acımadan her Türk keser.. !!! Onu bunu boşverde bu nasıl açıklama şimdi açık konuş. Sen pkk denen terör örgütünü görüş olarak mı görüyorsun?

neden iğrenç olsun anlamadım ? adam pkk sempatizanı baska ne demelerini bekliyorsun

silahsız olması pkk yı savunmasını meşru hale getirmez

süreç konusunda onları bu iktidara getiren herkes suçlu bugün orda benim gardaşım şehit olmus tahir elçi kim pkk sempatizanı köpek baska bişe deil

şunu unutmayın bu çözülme sürecinde bu kadar kanın akmasına sebeb olan kişiler onlara oy verenlerden başkası değildir. 2 paket makarnaya ülkeyi sattılar gerçekten acıyorum kimsenin umrunda değil yarın bu vatana ne olacağı

https://www.youtube.com/watch?v=j-crAWQNnqo

pkk ne zamandan beri görüş oldu? Tavuk kesebilirmiyimiz kesemezmiyiz onu bilmemde, burada inanıyorum ki bir pkklının kafasını acımadan her Türk keser.. !!! Onu bunu boşverde bu nasıl açıklama şimdi açık konuş. Sen pkk denen terör örgütünü görüş olarak mı görüyorsun?

Pkk terör örgütünün değil eline silah almayıp siyasi olarak örgütü savunanların herhangi bir terör eylemi yapmadığı halde devlet veya çeşitli örgütler tarafından sivil insanların öldürülmesine karşı çıkıyorum.. İsterse örgütü savunsun bu da bi görüş.. Ayıptır sorması kaç tane pkk lı öldürdün ? Ya da şu senin her Türk keser dediğin arkadaşlar için bi kaç referans versene öldürdükleri pkk lı sivil insanlar hakkında ?

Edit : Ben üniversite yönetiminde görev yapmış eski bir ülkücüyüm aynı odada kaldığım arkadaşım PKK sempatizanı bir Kürt'tü. Napsaydım vursamıydım arkadaşımı ya da ilişkimi mi kesseydim ? Delikanlılık mı bu ?

Son düzenleme:
"Pkk terör örgütü değildir" diyen ******** pkk seviciler önce öldürdükleri haince katlettikleri masum insanların beşikteki çocukların hesabını versin.... Adam silahsız diyorsun ulan bu pkk silahlı silahsız çoluk çocuk demeden öldürdü yıllarca boş konuşma burada ...

forumda pkk sevici pkk yı görüş olarak gören hümanistler de var demiştim
2dk geçti damladı konuya biri..

Pkk terör örgütünün değil eline silah almayıp siyasi olarak örgütü savunanların herhangi bir terör eylemi yapmadığı halde devlet veya çeşitli örgütler tarafından sivil insanların öldürülmesine karşı çıkıyorum.. İsterse örgütü savunsun bu da bi görüş.. Ayıptır sorması kaç tane pkk lı öldürdün ? Ya da şu senin her Türk keser dediğin arkadaşlar için bi kaç referans versene öldürdükleri pkk lı sivil insanlar hakkında ?

Öyle bir şans geçmedi elime. Ama dediğim gibi kimin eline o şans geçerse burada kafasını keser o pkklının.. Ha sivil olmuş ha silahlı olmuş. Ne farkeder arkadaşım pkk yı destekledikten sonra her ikiside terörist değil mi? Ne saçmalıyorsun sen kardeşim açık konuş pkklımısın? Senle daha tartışmıcam.. Sen açık açık erkek gibi söylede bilsin herkes neyi desteklediğini..

Vay arkadaş foruma bak ya. pkk yı terör örgütü değilde görüş olarak benimsemiş adamlar var ve rahat rahat konuşuyorlar..

"Pkk terör örgütü değildir" diyen ******** pkk seviciler önce öldürdükleri haince katlettikleri masum insanların beşikteki çocukların hesabını versin.... Adam silahsız diyorsun ulan bu pkk silahlı silahsız çoluk çocuk demeden öldürdü yıllarca boş konuşma burada ...

Mesajındaki çelişkiye bi bak önce , Pkk öldürdü silahlı silahsız demeden diyosun , ama sonra silahsız insanların öldürülmesini savunuyosun , Ben de diyorum ki , silahsız insanlar ölmesin , Pkk lılar öldürülsün.. Davulla zurnayla karşılanmasın , destekçilerine Türkiye seninle gurur duyuyor denmesin vs vs

Mesajındaki çelişkiye bi bak önce , Pkk öldürdü silahlı silahsız demeden diyosun , ama sonra silahsız insanların öldürülmesini savunuyosun , Ben de diyorum ki , silahsız insanlar ölmesin , Pkk lılar öldürülsün.. Davulla zurnayla karşılanmasın , destekçilerine Türkiye seninle gurur duyuyor denmesin vs vs

Arkadaşım eli silah tutan, her türlü pisliği, hainliği yapanların ölmesi lazım diyosun da; bu hainlikleri yapanları destekleyen, onlara arka çıkan destek olan ama ELİ SİLAHSIZLAR ölmesin diyosun. Ayıptır sorması sen nasıl bi kafadasın ? Asıl başta onlar temizlenecek. Elinde silah olmayan fakat eline silah alanların sırtını sıvazlayanlar masum öyle mi ?

Senin bi iki dakka hava al beynine oksijen gitmiyor herhalde az önce pkkyı savunuyordun onlar yapmış olamaz diyordun sırf onun için yazdım o cümleleri yani onlar ayırt etmiyor silahlı silahsız.... şimdi de yapmışlar sende çıkıp pkk yapmamıştır diyorsun ya ona getirdim.. önce bi düşün sonra konuş ok

Bunlar sınırsız banlanıyorlar ama sonra tekrardan bir şekilde geliyorlar foruma anlamıyorum. Bu ne rahatlık bilmiyorum ama bunlar yüzünden gaza gelip bunun gibilerle tartışanlarda banlanıyor yazık oluyor..

Senin bi iki dakka hava al beynine oksijen gitmiyor herhalde az önce pkkyı savunuyordun onlar yapmış olamaz diyordun sırf onun için yazdım o cümleleri yani onlar ayırt etmiyor silahlı silahsız.... şimdi de yapmışlar sende çıkıp pkk yapmamıştır diyorsun ya ona getirdim.. önce bi düşün sonra konuş ok

Onun düşüncesi belli hocam. Hava alsada beynine kan gitmez onun.. Fikri değişmez böyle arkadaşların..

Pkk yapmamıştır demek pkk yı savunmak mı oluyo ?

---------- Spam Engelliyici 15:49 ---------- Önceki Mesaj 15:47 ----------

Lan bebe , senin yaşın kadar benim pkk lılar kavga etmişliğim var

dört işlemi bile bilmiyorlar, genel kültür desen sıfır.. üniversite sınavı tamamen hileli. bu okullara mezun olmak için girmiyorlar örgütün talimatı doğrultusun da sadece eylem yapılması için giriliyor.

hemde en iyi üniversiteler böyle ********lerle dolu
odtü
boğaziçi
marmara
istanbul ..

doğuda heralde sınavdayken hocalara keleş dayayıp gidiyolar böyle okullara
üniversite değil pkk kampı anasını satıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri