Dayımın kömür gibi. Ama benim saçlarım babama benziyordu eskiden lakabım kirpiydi okulda. Sonra nazara geldik
---------- Spam Engelliyici 19:15 ---------- Önceki Mesaj 18:24 ----------
Hangi bölğme gitmek gerekiyor?
cildiye bölümü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dayımın kömür gibi. Ama benim saçlarım babama benziyordu eskiden lakabım kirpiydi okulda. Sonra nazara geldik
---------- Spam Engelliyici 19:15 ---------- Önceki Mesaj 18:24 ----------
Hangi bölğme gitmek gerekiyor?
cildiye bölümü
Kan testinde mi çıkıyor?
Hocam minoxidil satışı yapmaktayız araştırabilirsiniz %100 etki kendimde kullanıyorum.Dökülen saçların yerine 1 ayda kücük tüyler çıkacak daha sonra 6 ay sonrası kullanımda dokülen saçların yerine çıkan tüylerin kalınlaştığını göreceksiniz saç ekimi tedavisindede uygulanmaktadır.
Bende egzama çıktı baya saçımı kaşıntı vs. döktü. Bi şampuan buldum araştırıp sonrasında kaşıntı gitti tamamen egzama büyük oranda geçti ve şuan dökülme çok az durumda
Neye göre % 100 etki diyebiliyorsunuz Allah için? Şu bahsettiğin ilacı 1 yıldan fazla kullandım ne bir fayda gördüm ne de olumlu bi durum. Sadece para tuzağı başka 1 şey değil. Yapılacak tek şey var ya ektireceksin ya da kaderine razı olacaksın. Ektirdikten sonra prp kalan ve ekilen saçlarını olumlu etkiler sadece. Sprey vasıtası ile tedavi mi olur allah aşkına ya.İçerden oluşan bir durumu dışardan nasıl durduracaksın. Hadi diyelim dökülmeye fayda sağladı, dökülen saçları nasıl geri getirecek kıytırık bir sprey.
Edit: Geçen hafta ön bölgeye ekim yaptırdım istanbulda. 8. gün hala ağrıyor.Biliyoruz da konuşuyoruz.
Sizin genetik olarak saç dökülme probleminiz varsa elbette sıfırdan saç çıkması gibi bir mucize gerçekleşmesi mümkün olmayacaktır saç ekimi doğru tercih olmuş bahsettiğin ilaçta kendim deneme amaçlı kullandım ihtiyacım yok sonuçta insanlara birşey satıyorsun uygulattırıyorsun once kendi üzerimde denedim ve gözlerimle tüylenme oldugunu gordum rahatca ve şuana kadar en etkili yöntem budur sizin aldığınız ilaç orjinali değilde başka türevleri olabilir iranda üretilen minoxidil orjinal ürünüdür siz hangisini kullandınız?
Çam terebentin deneyebilirsin hocam.Ben şu an hint yağı ve çam terebentin esansı karıştırıyorum normal şampuanıma. Saçlarım dökülüyordu ve seboreik dermatit var egzama türü.Şimdiye kadar denediklerimin içinde tek iyi gelen şey bu şu anDökülme azaldı küçük küçük tüyler çıkıyor seyrek olan yerlerde.Ama dökülmenin sebebine bağlı tabiki herkeste işe yaramaz.
Not: Bu karışımı kullanan olursa sadece kafasını yıkasın karışımla yoksa kıl yumağı olursunuz
Edit: Çam terebentinini fazla kullanırsanızda saçlarınız kazık gibi olur![]()
edit.Bende egzama çıktı baya saçımı kaşıntı vs. döktü. Bi şampuan buldum araştırıp sonrasında kaşıntı gitti tamamen egzama büyük oranda geçti ve şuan dökülme çok az durumda
Hocam bende de seboreik dermatit var çözümü yok zaten biliyorsunuz ve saçlarim baya dokuluyor yasım 19 olmasina ragmen bu dediginiz seylerin miktarini da yazabilir misiniz mesela şampuaninin komple icine ne kadar uygundur ? Şimdiden tesekkur ederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.