Dokuzsepet.com Özel Tasarımlı T-shirt

Hocam şöyle bir şey var kar marjınız nedir bilmiyorum tabi ama eticaret için kurumsal kargo anlaşmaları var(tabi şirket olmanız lazım), kurumsal olarak gider kargo şirketleriyle anlaşırsanız kargoyu siz öderseniz daha iyi olur gibi. Çünkü bende kısa süredir de olsa eticaretin içindeyim, araştırmalarda kargonun pahalı olması, kargoyu alıcının ödemesi vs gibi konularda müşteriler çok katı, sepeti bırakıp gidebiliyorlar. Eğer karı çok etkilemeyecekse kargoyu siz ödeyin derim ben. Hem zaten bir tişört pakete sığar, o da çooook az bir ücret tutar anlaşmada, ben bazen 2 koli gönderiyorum 7tl tutuyor (sürat kargoyla anlaşmalıyım)
Kolay gelsin, kendi işini kurmak çok zor bu devirde. İyi çalışmalar.

en alttaki 9sepet.com resmine tıklayınca resim açılıyor.. gerek yok..
belki anasayfaya ya da sayfanın yukarına taşıyan bir script olabilir

footerdeki 2014 © Handcrafted with love by PixelGrade Team ibaresindeki PixelGrade linki yok ?

içerik açıklamalarında By admin. Published on 29 Nisan 2015. 0 yani yayıncı ibaresini kaldırın isterseniz.. bu şekilde satış sitesinden çok blog gibi duruyor.

ayrıca @hotmail mailine gerek yok.. [MENTION=24047]dokuz[/MENTION]sepet.com daha kurumsal duruyor zaten..

ana sayfada resimlerin üstüne gelince çıkan READ MORE yerine ÜRÜNÜ İNCELE gibi satışla ilgili yazılar olabilir

-PAYPAL HEMEN AL BUTONUNA TIKLAYIP SATIN ALMA İŞLEMİNİ YAPTIKTAN SONRA BİZE SKYPE ADRESİMİZDEN ULAŞINIZ.
yani önce para ödeyip alacağım sonra admine (admin ne alaka ? yetkili deseydiniz bari) ulaşacağım öyle mi ?

Hip Hop İstanbul T-shirt | Dokuz Sepet şu linkte garipliği görmüşsünüzdür umarım :)
Kod:
http://dokuzsepet.com/index.php/2015/04/29/merhaba-dunya/
(wordpress'in ilk test konusunu editleyip koymuşsunuz-yeni içerik eklemek bu kadar zor olmamalı :) )

skype'den veya direk maille iletişime geçemeyenler site üzerinden için bir iletişim formu oluşturabilirsiniz

yorumlar onaylandıktan sonra yayınlanıyor bunda sıkıntı yok

son olarakta ben alışveriş yapacak olsam bu siteyi seçer miyim ? maalesef seçmem..
hiç güven vermiyor şu haliyle..

Son düzenleme:
en alttaki 9sepet.com resmine tıklayınca resim açılıyor.. gerek yok..
belki anasayfaya ya da sayfanın yukarına taşıyan bir script olabilir

footerdeki 2014 © Handcrafted with love by PixelGrade Team ibaresindeki PixelGrade linki yok ?

içerik açıklamalarında By admin. Published on 29 Nisan 2015. 0 yani yayıncı ibaresini kaldırın isterseniz.. bu şekilde satış sitesinden çok blog gibi duruyor.

ayrıca @hotmail mailine gerek yok.. [MENTION=24047]dokuz[/MENTION]sepet.com daha kurumsal duruyor zaten..

ana sayfada resimlerin üstüne gelince çıkan READ MORE yerine ÜRÜNÜ İNCELE gibi satışla ilgili yazılar olabilir

-PAYPAL HEMEN AL BUTONUNA TIKLAYIP SATIN ALMA İŞLEMİNİ YAPTIKTAN SONRA BİZE SKYPE ADRESİMİZDEN ULAŞINIZ.
yani önce para ödeyip alacağım sonra admine (admin ne alaka ? yetkili deseydiniz bari) ulaşacağım öyle mi ?

Hip Hop İstanbul T-shirt | Dokuz Sepet şu linkte garipliği görmüşsünüzdür umarım :)
Kod:
http://dokuzsepet.com/index.php/2015/04/29/merhaba-dunya/
(wordpress'in ilk test konusunu editleyip koymuşsunuz-yeni içerik eklemek bu kadar zor olmamalı :) )

skype'den veya direk maille iletişime geçemeyenler site üzerinden için bir iletişim formu oluşturabilirsiniz

yorumlar onaylandıktan sonra yayınlanıyor bunda sıkıntı yok

son olarakta ben alışveriş yapacak olsam bu siteyi seçer miyim ? maalesef seçmem..
hiç güven vermiyor şu haliyle..

Vallaha haklısınız yazdıgınzı söyleyecegim :)

Biraz konuşayım site hakkında. Site ticaret sitesi değil blog sitesi galiba. Fiyatlar 40 TL. Aynı tasarımı bastırsan tisho'da yaklaşık 23 TL'ye geliyor. Kargo 7 TL desek 30 TL. Neden 10 TL fazla verelim? Veya hazır tişört markalarını ele alalım. Sekiz.com. Fiyatlar genel olarak 19-39 arasında değişiyor. Kargo ücreti var mı bilmiyorum ama oradan 19 TL'ye alacağım tişörtler sizin şuan sitenizde bulunan tişörtlerden katbekat güzel. Üstüne 21 TL fazla ücret ödüyorum. Üstüne birde kargo bize ait. Etti 45 TL. Bana sitenizden alışveriş yapmam için 3 neden söyler misiniz?

Biraz konuşayım site hakkında. Site ticaret sitesi değil blog sitesi galiba. Fiyatlar 40 TL. Aynı tasarımı bastırsan tisho'da yaklaşık 23 TL'ye geliyor. Kargo 7 TL desek 30 TL. Neden 10 TL fazla verelim? Veya hazır tişört markalarını ele alalım. Sekiz.com. Fiyatlar genel olarak 19-39 arasında değişiyor. Kargo ücreti var mı bilmiyorum ama oradan 19 TL'ye alacağım tişörtler sizin şuan sitenizde bulunan tişörtlerden katbekat güzel. Üstüne 21 TL fazla ücret ödüyorum. Üstüne birde kargo bize ait. Etti 45 TL. Bana sitenizden alışveriş yapmam için 3 neden söyler misiniz?

Hocam site benim degil bırakın temayı fiyatı dahi ben belirlemiyorum şuan içinde daha benim tasarımım bile yok genelde hip hop rap tarzı içerikler paylaşacaklar. Bilmiyorum bişiler yapılcak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri