Dolandırıcı 0212 589 48 84

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

daralll

Guest
6 ay önce birisi arayıp check-up yaptırmak isteyip istemediğimi,kampanyalı bir paket olduugundan bahsetmişti.bende normalde ihtiyacım olsa da telefonla satışa karşı oldugumdan hayır demiştim.

az önce kadının biri arayıp sizin şu sağlık şirketinize şu kadar borcunuz var check-up a onay vermişsiniz falan diye deli etti.siz kimsiniz diyorum şu bu firmayım diyor(o anki sinirden bu kısımlar aklımda kalmamış)ben hayatım da yaptırmadım,ne saçmalıyorsun diyorum.onay vermişsiniz ki bu borç çıkmış,dosyanız işleme alınacak diyor.o zaman imzamın oldugu belgeyi mail at da bakayım diyorum atamam diyor.

ben de sonrasında saydırmaya başladım.ş.r.fsizliğinden girdim de yaptığı işin adiliğinden çıktım.ver o zaman mahkemeye,vermezsen ..... derken telefonu kapattı :D zaten numarayı google da aratınca dolandırıcı oldugu ortada.

bir de kadın öyle bir çemkiriyor ki nerdeyse check-up yaptırdığıma inanacaktım.bağırıyor çağırıyor,manyak mıdır nedir?az cahil olan bunlara istediği ödemeyi gönderir valla.:D:D

beni de farklı numaradan aramışlardı 2 yıllık yapmışım 1 yılı geçmiş şimdi ödeme zamanıymış

birde kombinizin bakımını yaptırdınız mı gelelim mi diyenlerde ayrı bir dolandırıcı bence :)

Benide çok arıyorlar biri diyo bişey kazandınız biri diye bi konu hakkında rahatsız edebilir miyim hiçbiriyle muhattap olmuyorum.Genelde açıyorum biri konuşmaya başlayınca kapatıyorum.

Bir hafta önce benide aradılar. Bence sizde benim yaptığımı yapın. Bu numaradan sizi ararlarken numarayı google'dan arattırın. Firma ile ilgili mutlaka bir bilgi veya şikayet yazısına rastlarsanız telefonu açmayın. Vizyon sağlık hizmetlerini görünce açmadım. Sizede tavsiyem budur...

GM Discovery II cihazımdan gönderildi

Ben böyle arayanlara şarkı söylüyorum dolandırıcı da gülüyor bende :D

Bir hafta önce benide aradılar. Bence sizde benim yaptığımı yapın. Bu numaradan sizi ararlarken numarayı google'dan arattırın. Firma ile ilgili mutlaka bir bilgi veya şikayet yazısına rastlarsanız telefonu açmayın. Vizyon sağlık hizmetlerini görünce açmadım. Sizede tavsiyem budur...

GM Discovery II cihazımdan gönderildi
bence açın :D ben konuşurken numarayı sorgulayınca dolanrıcı oldugunu gördüm.sonrasında bastım küfürü.ne zamandır bu kadar rahatlamamıştım :D

zamanın da benide aramıştılar :D

---------- Spam Engelliyici 15:13 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------

hatta konusunu bile açmıştım

2-3 gün önce de beni aradılar. 400 lira hayat sigortası borcunuz var, 5 gün içinde ödeme yapmazsanız 1200 lira (!) olarak icra takibi başlatacağız dedi. Ben de ihbarnamemi yollayabilirsiniz dedim kapattım. Google'dan baktığımda dolandırıcılık şebekesi olduğunu öğrendim.

Numaramı, adresimi ve banka bilgimi nereden bulmuşlarsa yokladılar, aman diyeyim dikkatli olun yaz geldi dolandırıcılık ihbarları patlar bu mevsimde.

+359 numaralar arar beni genelde bunlarda fakir geralde çaldırıp kapatıyorlar arasalar açarım muhabbet ederimde çaldır kapatta ayıp oluyor ama :D

seni mahkemeye vermeleri için ısrar et :). Beni aradıklarında ben sinirlerini bozuyorum her defasında :D. Dalga geçiyorum.

ben telefonu açıyorum bi 5-10 saniye dinliyorum o tarz bişeyse hiç cevap vermeden direk suratlarına kapatıyorum. cevap veremediğim numaralara da google'dan bakıp engelliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri