Dolandırıcı İçin Suç Duyurusunda Bulunmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SameT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
purtukal.com
Merhaba arkadaşlar. Birisi beni 250 tl dolandırdı. Facebook sayfası satın alacaktım, 250 tl yolladıktan sonra telefondan falan engelledi beni. Bunun hakkında suç duyurusunda bulunsam sonuç elde eder miyim ?

Daha önce suç duyurusunda bulunan arkadaşlarım var mı acaba ? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

Elimdeki deliller : Banka Iban numarası, ad soyad, telefon numarası, ve birde ip numarası var fakat yurt dışı ipten bağlanıp foruma giriş yapmış. (bu forum değil)

Yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. Miktarı önemli değil yediremedim olayı kendime, bunun cezasını çekmesi için elimden geleni yapacağım

Iban sorgulaması sonucu : Ziraat Bankası İlyasköy Şubesi - Samsun İlkadım buraya kayıtlı olduğu tespit edildi

Şahsın adı : Ali OYTUN
Banka sahibi adı : Türkan OYTUN
Tel No : 0 542 377 45 65

Son düzenleme:
her şeyi var sende fakat direk savcılığa suç duyurusunda bulun, siber bilişime başvurup bırakma, Sonuçta iban tel no vs. var tüm deliller elinde daha ne, ver savcılığa rezil olsun.

Merhaba arkadaşlar. Birisi beni 250 tl dolandırdı. Facebook sayfası satın alacaktım, 250 tl yolladıktan sonra telefondan falan engelledi beni. Bunun hakkında suç duyurusunda bulunsam sonuç elde eder miyim ?

Daha önce suç duyurusunda bulunan arkadaşlarım var mı acaba ? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

Elimdeki deliller : Banka Iban numarası, ad soyad, telefon numarası, ve birde ip numarası var fakat yurt dışı ipten bağlanıp foruma giriş yapmış. (bu forum değil)

Yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. Miktarı önemli değil yediremedim olayı kendime, bunun cezasını çekmesi için elimden geleni yapacağım

Gecmiş olsun hocam Malasef yapacagınız birşeyiniz yok yoruldugunuzla kalacaksınız yapsanızda

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

her şeyi var sende fakat direk savcılığa suç duyurusunda bulun, siber bilişime başvurup bırakma, Sonuçta iban tel no vs. var tüm deliller elinde daha ne, ver savcılığa rezil olsun.

siberlik birşey yok hocam söyledigim gibi konuda en fazla bir ifade verir tabiki ölü birinin adına kayıtlı degilse hesap numarası

Gecmiş olsun hocam Malasef yapacagınız birşeyiniz yok yoruldugunuzla kalacaksınız yapsanızda

siberlik birşey yok hocam söyledigim gibi konuda en fazla bir ifade verir tabiki ölü birinin adına kayıtlı degilse hesap numarası

Kaç defa bu şekilde suç duyurusunda bulunupta sonuç alamadınız ?

avukat'mısınız? şahısın banka hesabına yollanan 250 TL para var, bu neye karşılık yollanmış? yazışmalar var, telefon numarası mevcut diyor, delil niteliğinde, ben hiç bir şey olmayacağını zannetmiyorum zaten savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunda iki tarafın adreside ortaya çıkıyor o bile yeter..

avukat'mısınız? şahısın banka hesabına yollanan 250 TL para var, bu neye karşılık yollanmış? yazışmalar var, telefon numarası mevcut diyor, delil niteliğinde, ben hiç bir şey olmayacağını zannetmiyorum zaten savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunda iki tarafın adreside ortaya çıkıyor o bile yeter..

Avukat degilim egm personeliyim

Sen bana bir beş bin gönder ozaman tc ıban telefon hepsini vereyim git şikayet et neyi ispatlayacaksın ???

Benden borç almıştın onu gönderdin ispatla , tanımıyorum yanlışlıkla gönderdi ispatla , hepsini gectim face sayfasını sattım hesap bilgilerini verdim ispatla vermedigimi ( girip cıkmaları ispatlayamazsın faceden ıp falan alamazsın cinayet -cocuk istismarı dışındaki olaylar icin bilgi vermiyorlar yazışmalar ne üzerinden yapılmıs facede konusma bilgilerini alamazsın ıp yi portu vermez sadece resimlenebilirki buda diger kişi oldugu ispatı degil

Anlamadıgım bu forumda dogru yazan neden tersleniyor içinize sinecek cevaplar almak icinmi soruyorsunuz sorularınızı yoksa gercegi ögrenmek icin

velhasıl kelam malasef içinize sinsede sinmesede gercekler böyle o yüzden kendi önelmini herkes kendi alacak

yoksa malasef böyle şahsiyetsizlerin yanına kalıyor tekrar gecmiş olsun gidip şansınızı deneyin emin olabilmek icin hepsi uzaksa bir servis parası ve bir saat vaktiniz gider

Son düzenleme:
[MENTION=12529]SameT[/MENTION] adliye önündeki arzuhalci yazdırma sakın bilmedikleri için savcı takipsizlik veriyor bir avukata yazdırırsan 40 50 tl daha fazla verirsin dilekçini BİRŞEY ÇIKMAZ DİYENE İNANMA HOCAM kararlıysan git avukata yazdır iban sahibi vs bulunuyor çıkıyosun mahkemeye arzuhalciler de yazılan dilekçeler takipsiz aldığı için bişrşey çıkmaz diyorlar 2015 yılında 1700 tl kurtardı arkadaşım beraber gittik mahkemelere fb sayfa satışında dolandırıldı 16 yasındaydı cocuk babasının hesabına almış parayı vs AVUKAT ÇOK VAR forumlarda ;) birşey çıkmaz diyen

[MENTION=12529]SameT[/MENTION] adliye önündeki arzuhalci yazdırma sakın bilmedikleri için savcı takipsizlik veriyor bir avukata yazdırırsan 40 50 tl daha fazla verirsin dilekçini BİRŞEY ÇIKMAZ DİYENE İNANMA HOCAM kararlıysan git avukata yazdır iban sahibi vs bulunuyor çıkıyosun mahkemeye arzuhalciler de yazılan dilekçeler takipsiz aldığı için bişrşey çıkmaz diyorlar 2015 yılında 1700 tl kurtardı arkadaşım beraber gittik mahkemelere fb sayfa satışında dolandırıldı 16 yasındaydı cocuk babasının hesabına almış parayı vs AVUKAT ÇOK VAR forumlarda ;) birşey çıkmaz diyen

avukata nie gitsin hocam boşuna para verdireceksiniz gitsin polis merkezine veya savcılıga direk müracatta bulunsun dilekce yazmasına gerek yok ifadesi alınacak zaten

Sen bana bir beş bin gönder ozaman tc ıban telefon hepsini vereyim git şikayet et neyi ispatlayacaksın ???

Benden borç almıştın onu gönderdin ispatla , tanımıyorum yanlışlıkla gönderdi ispatla , hepsini gectim face sayfasını sattım hesap bilgilerini verdim ispatla vermedigimi ( girip cıkmaları ispatlayamazsın faceden ıp falan alamazsın cinayet -cocuk istismarı dışındaki olaylar icin bilgi vermiyorlar yazışmalar ne üzerinden yapılmıs facede konusma bilgilerini alamazsın ıp yi portu vermez sadece resimlenebilirki buda diger kişi oldugu ispatı degil

Anlamadıgım bu forumda dogru yazan neden tersleniyor içinize sinecek cevaplar almak icinmi soruyorsunuz sorularınızı yoksa gercegi ögrenmek icin

velhasıl kelam malasef içinize sinsede sinmesede gercekler böyle o yüzden kendi önelmini herkes kendi alacak

yoksa malasef böyle şahsiyetsizlerin yanına kalıyor tekrar gecmiş olsun gidip şansınızı deneyin emin olabilmek icin hepsi uzaksa bir servis parası ve bir saat vaktiniz gider

egm personelinin :confused::confused::confused: dediği paranın üstüne soğuk su iç

Terslemedim avukatmısınız? diye sordum.

sizin bu yazınız art niyetli kişileri cesaretlendirecek nitelikte sadece, bunu okuyan dolandırıcı ve dolandırıcı adayları daha bi cesaretlenecek, Her türlü yazsınlar çizsinler, parayı aldıktan sonra engelleyip telefonu kapasınlar bu iş bu kadar basit olmamalı.

avukata nie gitsin hocam boşuna para verdireceksiniz gitsin polis merkezine veya savcılıga direk müracatta bulunsun dilekce yazmasına gerek yok ifadesi alınacak zaten

karakola gittik hocam arkadaşla avukata yazdır dilekceni dedi direk savcıya götür dedi ;) anladın r10 git oku takipsizlik yiyen dilekçelere de nasıl olmuş başımdan geçen olayı anlatıyorum ben burda bileşim hukukunu bilmesi lazım avukatın dilekçeyi yazarken yoksa takipsizlik yiyor dilekçe ;)

Arzuhalci veya avukata gerek yok, savcıya direk anlatabilir derdini, ama savcının sevk edeceği hakime de bağlı oluyor karar. Mesut efendiyi dava ettiğim de, beraat ettiriren hakim "adam sana parayı geri ödemiş" açıklamasıyla beraat ettirdi. Zaten o günden sonra internetle alakalı adalet konularına pek güvenim kalmadı..

avukat degilim egm personeliyim

sen bana bir beş bin gönder ozaman tc ıban telefon hepsini vereyim git şikayet et neyi ispatlayacaksın ???

anlamadıgım bu forumda dogru yazan neden tersleniyor içinize sinecek cevaplar almak icinmi soruyorsunuz sorularınızı yoksa gercegi ögrenmek icin

:d:d:d:d

https://www.youtube.com/watch?v=tfTJfriFMS8

Iban sorgulaması sonucu : Ziraat Bankası İlyasköy Şubesi - Samsun İlkadım buraya kayıtlı olduğu tespit edildi
Karakola veya direk savcılığa başvurabilirsiniz. Konuşmalar duruyordur. Yolladiginiz parayada umarim ne icin yolladiginizi yazmistirsiniz açıklama kismina. Sebepsiz zenginleşme hukumlerne göre alabilirsin. Sebebin geçersiz olduğunu ispat etmen gerekiyor. Yani o parayi sayfa sebebiyle vermis oldugun karsiliginda birsey alamadığını ve islemin sebepsiz kalms olduğunu da konusmalar vs açıktır git başvur. Kanitlar inandırıcı gelirse islem tamam

Son düzenleme:
Bu gülüşten ne anlamamız gerekiyor :D :confused:

Ben arkadaşa güldüm hocam. Bana para gönder sana bilgilerimi vereyim savcılığa ver diyor da ona gülüyorum:D

Akıl var mantık var. Karşı taraf dese ki ben bilgileri yolladım hakim demez mi tamam gönderdiğine dair delil nerede? Hadi karşı taraf dedi ki bana borcu vardı onu yolladı hakim tekrar demez mi peki bu yazışma nedir?

Hocam sende her şey hazır git ver savcılığa, hiç bir şekilde yırtamaz.

Hocam buraya o dolandırıcının isim soyisim banka iban bilgilerini telefon numarasını gir indexlensin ki bir daha yapamasın.Ayrıca milletin sözüne bakma hocam kesinlikle sonuç alırsın savcılıktan her türlü.Sonuç alınamaz diyen kişinin dünyada olduğundan şüpheliyim :D ayrıca banka hesabına haciz de yapabilirsin veya sebepsiz zenginleşme davası açarak parayı da geri alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri