Dolandırıcı İçin Suç Duyurusunda Bulunmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terslemedim avukatmısınız? diye sordum.

sizin bu yazınız art niyetli kişileri cesaretlendirecek nitelikte sadece, bunu okuyan dolandırıcı ve dolandırıcı adayları daha bi cesaretlenecek, Her türlü yazsınlar çizsinler, parayı aldıktan sonra engelleyip telefonu kapasınlar bu iş bu kadar basit olmamalı.

dogrusunuz lakin malasef hocam gercekler bunlar o yüzden herkesin daha dikkatli olması gerekli ispatı malasef olmayan şeylerin bir yükümlülügü yok olsaydı zaten ülkemizde binlerce dolandırıcılık şekli türemezdi

karakola gittik hocam arkadaşla avukata yazdır dilekceni dedi direk savcıya götür dedi ;) anladın r10 git oku takipsizlik yiyen dilekçelere de nasıl olmuş başımdan geçen olayı anlatıyorum ben burda bileşim hukukunu bilmesi lazım avukatın dilekçeyi yazarken yoksa takipsizlik yiyor dilekçe ;)

Malasef sizi başından sallamış birşey cıkmayacagı icin konudan

Arzuhalci veya avukata gerek yok, savcıya direk anlatabilir derdini, ama savcının sevk edeceği hakime de bağlı oluyor karar. Mesut efendiyi dava ettiğim de, beraat ettiriren hakim "adam sana parayı geri ödemiş" açıklamasıyla beraat ettirdi. Zaten o günden sonra internetle alakalı adalet konularına pek güvenim kalmadı..

Aynen öyle ödedim elden verdim demiştir bitti cünkü ispatı yok

Şimdi Burada Herkes Bana tavır alıyor lakin arkadaş soru sordu ve bende cevapladım dolandırıcı ben degilim arkadaşlar :)))

istediğiniz kadar delil sunun malesef yargı sistemi yavaş işlemekte hele ki böyle mevzularda.. anlayacağınız savcılı vs. boş, karşı çıkan arkadaşlarda nekadar deneyimli bu konuda ve deneyimlerini aktarsada görsek. Bu işi yargı sistemiyle halletmenin başka yollarıda var elbet ama yine uğraşacaksınız hatta masraflarınız olacak. Yani anlayacağınız bir avukat ile bu işi çözebilirseniz çözersiniz ama dediğim gibi masraflarınız olacaktır.

Ben arkadaşa güldüm hocam. Bana para gönder sana bilgilerimi vereyim savcılığa ver diyor da ona gülüyorum:D

Akıl var mantık var. Karşı taraf dese ki ben bilgileri yolladım hakim demez mi tamam gönderdiğine dair delil nerede? Hadi karşı taraf dedi ki bana borcu vardı onu yolladı hakim tekrar demez mi peki bu yazışma nedir?

Hocam sende her şey hazır git ver savcılığa, hiç bir şekilde yırtamaz.

Hangi Konusma hocam ??? Nereden konuşmuş sordunuzmu ? hadi onuda gectik

verdim bilgileri facede konusmalarıda sildim git faceden konusmaları iste veya yüzyüzeyken verdim ispatı varmı yok

ahhh hocam ne diyeyim ki sana :D versin versin ben vermesin demiyorumki parayıda ben almadım farkındaysanız

verdim bilgileri facede konusmalarıda sildim git faceden konusmaları iste veya yüzyüzeyken verdim ispatı varmı yok

ahhh hocam ne diyeyim ki sana :D versin versin ben vermesin demiyorumki parayıda ben almadım farkındaysanız

Skype'den görüştük hocam. Yazışmalar duruyor

çek emaneti sil adaleti hocam :D git ver dilekçeni hiç bir şey olmayacaksa da olsun bırak o, suçu cezalandırmayanların utancı olsun :))

konuşmalar tek taraflımı siliniyor hocam. profil id belli saat belli. Et şikayetini [MENTION=12529]SameT[/MENTION] hocam sen.

hocam sizi de egm e ihbar etmeyi düşünüyorum siz gerçekten polisseniz eğer verdiğim vergiler için içim sızladı şuan

Polisin temel görevi güvenliği sağlamak, suçu önlemek, suç olayını açığa kavuşturmaktır siz olayın iyice üstünü örttünüz ? Olaya bak yav polise suçu ispat etmeye çalışıyoruz daha kötüsü polis de hırsız nasıl haklı olur diye mağdurun açıklarını arıyor kimlere emanetmişiz yav

konuşmalar tek taraflımı siliniyor hocam. profil id belli saat belli. Et şikayetini [MENTION=12529]SameT[/MENTION] hocam sen.

FACEBOOK Türkiyeye CİNAYET ve ÇOCUK İSTİSMARI DIŞINDA BİLGİ Vermiyor hocam gidip istediginiz yere sorabilirsiniz o yüzden dedim

Samet Hocam gidin sizinde iciniz rahatlasın bizimde :) ERA yada sonucu yazın

Paypal üzerinden dolandırılmıştım savcılığa suç duyurusunda bulundum. Gidip derdimi anlattım onlarda olayla ilgili kanıtlarımı felan istedi. Hepsini hazırladım verdim. 6 ay boyunca savcı ara ara çağırdı ve ifade verdim Daha sonra savcı dolandırıldığıma ikna oldu ve polise gönderdi dolandıran kişilerin isimlerini bulun diye. Sonra poliste bir kere çağırdı onun yanına da gittim bide ona anlattık olayı. Sonra aradan toplamda 2 sene geçti ve adamın beni dolandırdığı internet kimin üstüne hangi atm den parayı çekmişler parayı çekerken ki görüntüler her şeyi bulmuş polis ve mahkeme açıldı. Kamu davası olarak yani devlet açtı benlik bir durum olmadı. İlk duruşmaya gittim anlattım her şeyi hakime. Bunlar avukat felan tutmuş ama 5. duruşmadan sonra adamlara ceza verdiler 2 yıl. Paramıda adamlar daha az ceza almak için faiziyle birlikte geri verdiler. Sonuç olarak uğraşırsan olur :)

Aynen öyle ödedim elden verdim demiştir bitti cünkü ispatı yok

Şimdi Burada Herkes Bana tavır alıyor lakin arkadaş soru sordu ve bende cevapladım dolandırıcı ben degilim arkadaşlar :)))

Skype'den görüştük hocam. Yazışmalar duruyor

Bende Skype tan görüşmüştüm, sonuç çıkmayacak diye düşünmeyin. Red ve beraat te bir sonuçtur. Hatta temyize gönderme hakkınızda var. Defalarca mahkeme açma hakkınız bulunmakta. Ben altunkülah tan kurtaramadım parayı 600 tl para.
Alternatif olarak banka haczi konusu elinize somut bir sonuç geçirecekse deneyin, yada ilamsız icra takibi başlatabiliyorsanız oda bir seçenektir.

Umudunuzu daha çok kırmayım ama, Allah yardımcınız olsun..

hocam sizi de egm e ihbar etmeyi düşünüyorum siz gerçekten polisseniz eğer verdiğim vergiler için içim sızladı şuan

Polisin temel görevi güvenliği sağlamak, suçu önlemek, suç olayını açığa kavuşturmaktır siz olayın iyice üstünü örttünüz ? Olaya bak yav polise suçu ispat etmeye çalışıyoruz daha kötüsü polis de hırsız nasıl haklı olur diye mağdurun açıklarını arıyor kimlere emanetmişiz yav

ARKADAŞIM BENİ nie taşlıyorsunuz onu anlamadım bizzat yaşayan arkadaşlar var forumda onlara sorunsana konuyada yazanlar vardı dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişlerde boşuna dememişler Soru Sordu ve CEVAPLADIM hepsi bu

istediginiz yere şikayet edebilirsiniz ne diye şikayet edecekseniz bilmiyorum ama

Son düzenleme:
ARKADAŞIM BENİ nie taşlıyorsunuz onu anlamadım bizzat yaşayan arkadaşlar var forumda onlara sorunsana konuyada yazanlar vardı dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişlerde boşuna dememişler Soru Sordu ve CEVAPLADIM hepsi bu

istediginiz yere şikayet edebilirsiniz ne diye şikayet edecekseniz bilmiyorum ama

:D üstad bırak gitsin versin :D

bana bir beş bin ver
içinde her cins banknot olsun
bana bir beş bin ver
yüzümde güller açsın
bana bir beş bin ver

evet günün sözü; bana bir beş bin ver

Ustadım aldığınız maaşı bu soruların cevaplarını açığa kavuşturmak için alıyorsunuz ? Ben dolandırılsam ve ben karakola gelip anlattığımda şu yazdıklarınızı bana söyleseniz valla hırsızı bırakıp sizi savcılığa şikayet ederim derim ki savcıya, hırsız çalarak işini yapıyor ama bu polis hırsızı kovalayarak işini yapmıyor suçlu bu polistir derim daha fazla konuşup arkadaşın konusunu saptırmak istemiyorum ama düşüncelerinizi değiştirip görev tanımlarınızı okumanızı temenni ediyorum.Çünkü T.C bir Hukuk devleti her kurumun görevi var siz böyle konuşmalar silinmiş diyip halkın polise güvenini sarsarsanız o halk da adaleti kendi tahsis eder.

Ustadım aldığınız maaşı bu soruların cevaplarını açığa kavuşturmak için alıyorsunuz ? Ben dolandırılsam ve ben karakola gelip anlattığımda şu yazdıklarınızı bana söyleseniz valla hırsızı bırakıp sizi savcılığa şikayet ederim derim ki savcıya, hırsız çalarak işini yapıyor ama bu polis hırsızı kovalayarak işini yapmıyor suçlu bu polistir derim daha fazla konuşup arkadaşın konusunu saptırmak istemiyorum ama düşüncelerinizi değiştirip görev tanımlarınızı okumanızı temenni ediyorum.Çünkü T.C bir Hukuk devleti her kurumun görevi var siz böyle konuşmalar silinmiş diyip halkın polise güvenini sarsarsanız o halk da adaleti kendi tahsis eder.

Taşlamayı bırakın hocam yazdıgıma pişman ettiniz ??? burasıyla benim aldıgım maaşın ne alakası var ?? Ayrıca karakola gelseniz size kimse bunları söylemez % 60 ı ifadeniz alır savcılıga gönderir dosyanızı
Benim yazdıklarım sadece Bu Şekilde dolandırılırsanız yapılabilecek birşey bırakmıyorsunuz ne kendinize nede hukuka arkadaşın durumunu bir gözden gecirin lütfen tekrar yazın

Ayrıca hocam benim düşüncelerim degil bunlar Gercekler neyse konunun seyri degişiyor

Son düzenleme:
Taşlamayı bırakın hocam yazdıgıma pişman ettiniz ??? burasıyla benim aldıgım maaşın ne alakası var ?? Ayrıca karakola gelseniz size kimse bunları söylemez % 60 ı ifadeniz alır savcılıga gönderir dosyanızı
Benim yazdıklarım sadece Bu Şekilde dolandırılırsanız yapılabilecek birşey bırakmıyorsunuz ne kendinize nede hukuka arkadaşın durumunu bir gözden gecirin lütfen tekrar yazın

Ayrıca hocam benim düşüncelerim degil bunlar Gercekler neyse konunun seyri degişiyor

Bu kişiler yalan mı söylüyor ben onu anlamadım hocam ?

Ekran Görüntüsü : http://prntscr.com/f8zmqg

O zaman hayırlı olsun. Konuyu kilitliyorum kimse mesajları editlemesin diye. Eğer dolandırmadan vs. başınız ağrırsa ve dolandıran arkadaş olur da seni konu sahibi mahkemeye verirse bu konuyu göster memur amca bir şey olmaz demişti dersin :D

( [MENTION=12529]SameT[/MENTION] hocam konudaki mesajlar editlemesin diye kilitledim. Eğer aklına takılan soru vs. varsa yeni konu açarsan sevinirim. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri