Dolandırıcı Levend Tunga

G
  • Kullanıcı Geralt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış
G

Geralt

Guest
Dolandırıcı Levend Tunga

Akbank
İban : TR36 0004 6007 8988 8000 0693 61

siz forma her yeni üye olan kişilere böyle mi davranıyorsunuz .d ytpara kötü bir forum diyenler haklı galiba

bak ben kimseyi kandırcak değilim kimseye silah zoru ile aldırmıyorum adresime kadar verebilirim tabi 400 tl para değil diyen insan güven sorunu yaşıyorsa başka sorunların var galiba

siz forma her yeni üye olan kişilere böyle mi davranıyorsunuz .d ytpara kötü bir forum diyenler haklı galiba

çoğunlukla yeni üye olup gelenler sahtekarlık peşinde olduğundan öyle bir his uyandırıyor millete kim olduğu bilmediğim için birşey diyemem tabi :)

anladım ben bu kanalı en az 1000 tl satmam lazım millet fazlasını görünce güveniyor :D

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------

forum üyeleri ilk önce içinizdeki önyargıları kırın derim 3 ay youtube ile ilgilenmediğim için kanalımı satıyorum o para ile kulaklık alıcam teker teker site geziyorum kim alırsa alır diye bana kanalını at sonra alırım derseniz yol veririm tabi benimde dolandırılma ihtimalim var ?

[MENTION=48763]Unknow[/MENTION] demişti 3 ay üye olmayan satış konusu açamasın diye dinlemediler :)

Bak kardeşim kanal uygun çok sen önce kanal bilgilerini ver alıcıya adam zaten kanalı aldımı sana 100 TL daha fazla yatırır %100 bilseler ki dolandırılmayacağız kavga çıkar kanalın üzerine :) kimse 400 TL para için sana yanlış yapmaz sen kanalı devret onlar anında parayı verir zaten

anladım ben bu kanalı en az 1000 tl satmam lazım millet fazlasını görünce güveniyor :D

forum üyeleri ilk önce içinizdeki önyargıları kırın derim 3 ay youtube ile ilgilenmediğim için kanalımı satıyorum o para ile kulaklık alıcam teker teker site geziyorum kim alırsa alır diye bana kanalını at sonra alırım derseniz yol veririm tabi benimde dolandırılma ihtimalim var ?

Tamam kanala talibim fakat forum sakinlerinin şahitliğinde kanalı bana teslim et söz alacam eğer sana parayı yollamasam :D beni banlasınlar

Arkadaşım kimse yeni tanıdığı birine güvenemez sonuçta. Kanalın gayet cazip ama aklımızda bin tane soru işareti var, sen de hak ver. Çok olaylar oluyor.

Hırsızlık mı yapıyorum, rüşvet mi alıyorum, faizcilik mi yapıyorum, başkasının rızkını mı çalıyorum. efendi gibi Hüsniye'ye asılıyorum. :D
Rahmetli Kemal Sunal
-Forum üyeleri ilk önce içinizdeki önyargıları kırın derim 3 ay youtube ile ilgilenmediğim için kanalımı satıyorum

Ben inandım şayet :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri