Dolandırıcı Naıl bulunur ?

kindersaft

Kayıtlı Üye
Emre Sağlamdemir | socialll.net elımde olan sadece bu sızce bu dolandırıcının ev adresınız bulama munkunmu ayrıca bırde tcsını bılıyorum onu unutum gıdıp polısle ugrasmak ıstemıyorum adresını falan ogrensem korkutacak bır mesaj atar paramı alırım en son care polıse gıdıcem

kısaca olayı anlatayım bır oyun hesabı alacaktım watsappdan konustuk herseyı sonra ıbanını falan yolladı parayı yatırınca sıfre falan yolladı ama hepsı gecersız ve watsappdan blockladı

Mesaj atarsan sen suçlu duruma düşersin git savcılığa ver, hesabına gönderdiğin bankanın çağrı merkezinden bloke konulmasını iste hesaba

Son düzenleme:
direk bilişim savcısına gidip suç duyurusunda bulun boşver korkutmayı falan çok yardımcı oluyorlar elinde ne kadar bilgi varsa konuşma vs. bi kırtasiyeden renkli çıklarını al adliyeye git

bence, önce kendisini ikaz et savcılığa gideceğine dair yinede paranı vermezse gidersin

FB hesabını da kapatmış sanırım. Sen de muhtemelen bunun ilk dolandırdığı kişi değilsindir.

Direk savcılığa verirsen kötülük yaparsın. Belli ki bu arkadaş kötü yolda ona iyilik yapman lazım.
Bir şekilde bulunup sağlam bir dayak atılmalı, O zaman tam anlamıyla yaptığı şeyin kötü bir şey olduğunu idrak eder. Böyle bir şansın yoksa tabi savcılık :)

Emre Sağlamdemir | socialll.net elımde olan sadece bu sızce bu dolandırıcının ev adresınız bulama munkunmu ayrıca bırde tcsını bılıyorum onu unutum gıdıp polısle ugrasmak ıstemıyorum adresını falan ogrensem korkutacak bır mesaj atar paramı alırım en son care polıse gıdıcem

kısaca olayı anlatayım bır oyun hesabı alacaktım watsappdan konustuk herseyı sonra ıbanını falan yolladı parayı yatırınca sıfre falan yolladı ama hepsı gecersız ve watsappdan blockladı

TC Numarasını Biliyorsan Turkcell Avea Vodofone Timler Git Rica Et Veya Tanıdığın Varsa Ona Söyle Sistemlerinden Tc Üzerinden Sorgulama Yapsınlar O Tc Kayıtlı Telefon Numarası Superonline veya TTNet üyelikleri çıkarsa şak diye sana yerini söylerler :D ben böyle yapmıştım turkcell tim de arkadaşım vardı adamın biri dolandırdı paramın üstüne yattı tc sini verdim arkadasa üzerine kayıtlı superonline aboneliği çıktı adresi öğrendim sonra baska numaradan arayıp söyledim bana atar yapan oğlan tamam abi ödüyecem sakın gelme babam beni öldürür demeye başladı polisle geliyorum dedim hatta babasının adını bile dedim telefonu kapadım aradan 15 dakika geçti para hesabıma geldi üzerine tekrar arayıp özür diledi yemin etti bir daha kimseye yapmayacagına ama huylu huyundan vazgeçmez derler :D

ergen ile velet ile iş yapmıyacaksın, tam benim nefret ettiğim tiplerden, şimdi dövsen bunları sen suçlu oluyorsun orası daha da koyuyor insana:D

Bu işlerden az çok anlayan biri olarak savcilikla bir sonuca varamazsin hocam . Belki bilişim hukukundan anlayan özel bir avukatın varsa başka türlü ilgilenmiyorlar dosya kapatılıyor savcı tarafından

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri