Dolandırıcı Taktiği !!! Sakın Kanmayın !!!

telefonunuza cia programını kurun.bilmeyen bir numara ararsa sorgulatın. telefonunuzda kayıtlı olmayan numaralardan gelen aramaları açmayın.
ben arayan numarayı önce programla sorguluyor sonra tanıdıksa geri arıyorum . teknoloji ile dolandırıcılıkta gelişti dikkatli olun.

Sen ver bu dolandırıcıya ağırlaştırılmış müebbet hapis bak bakalım yapabiliyor mu, ama ülkemizde yaptırım yok adam tutuksuz yargılanıyor veya hapse girse bile 6 ayda geri çıkıyor, sonra da devam ediyor. Bazen haberlerde görüyorum, 40-50 suçtan sabıkalı adam dışarda geziyor, tekrar suç işliyor yakalanıyor, bu kadar sabıkası olan adam nasıl çıktı hapisten cevap yok. Kısacası yasalara bir çeki düzen verilmesi lazım.

Aynen beyto.Babamı da geçen aramışlar.Tıpa tıp aynı numara.Babam demiş ben yaptırmadım kardeşim falan.Kadın biraz tehdit etmiş.Babam demiş o parayı kesmesseniz sizin ananızı avradınızı ağzına ne gelmişsse söylemiş :D bi daha da arayamadılar.Bi de devletimiz önlem alamıyo bu üç kağıtçılara bi türlü.Bu dolandırıcılık taktiği yaklaşık 5 yıldır var.Bizim başımıza gelince araştırmıştım biraz bi forumda okumuştum yaklaşık 5 yıl önce böyle bi konu açılmış.Ve hala aynı cesaretle arıyolar.İnsanları bilinçlendirmek lazım.Direkt böyle telefonları suratlarına kapayın arkadaşlar.
Merhaba Arkadaşlar :

Son 2 yıldır Ülkemizde bir dolandırıclık taktiği gelişmiş durumda...babamın başına geldi zorla teli aldım kapattım...inana o kadar çok kişi oluyor ki zorla vazgeçiriorum...sizde kanmayın

OLAY NEDİR ?

Arıyorlar fakrlı farklı no'lardan.Biz A bankası merkezinden arıyoruz (tüm bankalar olabilir) - Biz B sigorta firmasdından arıyoruz (Tüm sigorta firmalarının adı kullanılabilir) geçen sene ilk yılı ücretsiz olmak üzere hayat sigortası yaptırmışssınız ve bugun ilk yıl dolmuş.Şimdi siz bu si,gorta paketinizi - hayat sigortasınızı vb uzatmak istiyorsmunuz diye soruyorlar ! haliyle insanlar benım öle bişeyden haberim yok felan desede adam şu şu tarhite şu şu T.C nolu kişi olartak şu bankadan yaptırmışssınız felan diyor haliyle tam hatırlayamıyorsunuz vb ve sonunda bunu ben yenilemek istemiyorum diyorsunuz karşıdaki hatun peki ozaman diyor iptal etmek için kredi kartınızın son 4 hanesi ve arka yüzündeki güvenlik numarasını söleyin 3 rakam olan diyor ? nedne bunlar bu adamlar bizlerin herşleyini buluyor nerden buluyorlarsa TC-isim soy isim-ana adı-baba adı-iş-yaş-telefon vbvbvb ama KREDİ KARTI SON 4 RAKAM VE ARKA YÜZDEKİ GÜVENLİK NOSU 3 RAKAMI BİLEMİYORLAR....

Karşıdaki hatun iptal etmek için bu bilgileri verin bir defalık 200-300-400 tl vb bir miktar kartınzıdan keslicek ve iptal olucak diyor...nasıl olur vermem felan deyince vermesenız sigortanız otomatik olarak uzatılacak ve 700-1000-1500 TL kartınzıdan çeklicek biz sizin iyiliğniiz için uğraşıyoruz yoksa kartınızdan büyük meblağ çekilecek haberiniz olsun deyince millet tutuluyor aman nasıl yapsak durun çekin kartımdan yoksa 1500 çekmesinler vbvb

İnsanlar acayip inanıyorlar korkuyorlar kartımdan para çekilmesin diye...aman diyim anlatın bunu insanlara kanmasın kimse....

Arkadaşlar dikkatli olun bende bugün e-devlet sistemi üzerinden kendi üzerime bilmediğim hat gördüm ve direk gittim savcılığa başvurdum.Kişiyi bulacaklarını söylediler ve sadece 1.000 tl para cezası varmış bunun siz de e-devlet sistemi üzerinden bakın

2011 yılında bir firmada çalışıyordum ya o sene ya da bir sonraki sene aynı taktikle benide aradılar tabi sigorta vs öyle bir şey yaptirmadığım için bilgi vermedim. 1 sene sonra tekrar arandım. Yine aynı muhabbet. Bundan 1 ay önce yine aradılar tamda stresli anıma denk geldiyse kadın zor kurtuldu dilimden.Ama yaptıkları oyun çok kişinin canını yakar.Allah ıslah etsin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesele bu taktikler değil, mesele bu ********lere insanların Tc kimlik numarası, telefon numarası, isim soyisim, anne adı, baba adı, adres vs. gibi bilgilerin hangi o.ç. firmalar tarafından bunlara satıldığıdır!

banka-musterilerinin-kimlik-bilgileri-copte-bulundu-DHA-6915b88111fb0af87c8b4f75e871fd82-2-t.jpg

banka-musterilerinin-kimlik-bilgileri-copte-bulundu-DHA-6915b88111fb0af87c8b4f75e871fd82-1-t.jpg

kimlik-cop.jpg

Bankaların ne kadar önlem aldıkları belli.

Bırakın suratlarına kapatmayı. ben bu yapdıklarını yanlarına kar kalmam. olayın dibine kadar gidib polise veririm bu ********leri.

Umarım 1 gün beni ararlar. :D Avcı durumundayken nasıl av pozisyonuna düşüyorlar göstereyim onlara.

Mac adresin elimde, şimdi telefonu yavaşca yere bırak ve rahatla. :D

Umarım 1 gün beni ararlar. :D Avcı durumundayken nasıl av pozisyonuna düşüyorlar göstereyim onlara.

Mac adresin elimde, şimdi telefonu yavaşca yere bırak ve rahatla. :D
Telefondan mac adresi nasıl öğreneceksin hocam

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benide aradılar bilmem ne sigortası yaptırmıssınız falan 1 yıllık suresı dolmuş bu kadar parayla yenılıyebilirz hayır yaptırmadım falan dıyınce ıptal yapabılırız dedı yanlız bukadar masraf cıkıcak deyınce ayıktım :D nekadar bildigim kufur varsa o an saydırmışım hocam cok manyak fantazılerden bahsettım kadına kapattı ogun bugundur aramadılar :D

http://www.ytpara.com/konu-disi/67332-finansbank-ve-zorunlu-sigorta.html konumda daha önce bende bahsetmiştim bundan.forumda bu konuyu görünce kesin aynıdır diye girdim,yeni bi sekmede açtım bu konuyu biraz sonra bakayım diye.o arada kısa bi işim vardı,onla ugraşırken telefon çaldı ve aynı numaraya maruz kaldım.resmen pişti olduk.bu konuyu okurken,aynı şekilde arandım yine :D daha önceki konumdada belirttigim şekilde dalga geçip kapadım telefonu. adilerin elinde telefonumuz,tc numaramız,açık adresimiz filan gereken herşey var....

http://www.ytpara.com/konu-disi/67332-finansbank-ve-zorunlu-sigorta.html konumda daha önce bende bahsetmiştim bundan.forumda bu konuyu görünce kesin aynıdır diye girdim,yeni bi sekmede açtım bu konuyu biraz sonra bakayım diye.o arada kısa bi işim vardı,onla ugraşırken telefon çaldı ve aynı numaraya maruz kaldım.resmen pişti olduk.bu konuyu okurken,aynı şekilde arandım yine :D daha önceki konumdada belirttigim şekilde dalga geçip kapadım telefonu. adilerin elinde telefonumuz,tc numaramız,açık adresimiz filan gereken herşey var....

Değişik fantazıler kurun hocam dönmüyolar bidaha :D sigortamızda var hayalden uretiyolar :D

Bana da yapmıştılar inanmadım ********lere.

Beni arayıp biilgi isteyenlere kesinlikle hiç bir bilgi vermem resmi numara bile olsa vermem vermem gerekirse siz numarayı verin derim alırım numaralarını internette aratırım ondan sonra onları arayıp görüşme gerceklestirim

Beni arayıp biilgi isteyenlere kesinlikle hiç bir bilgi vermem resmi numara bile olsa vermem vermem gerekirse siz numarayı verin derim alırım numaralarını internette aratırım ondan sonra onları arayıp görüşme gerceklestirim

Sahte numaralardanda arama yapabliyorlar hocam ıstedıgın numaradan arama saglanıyor :) sizden kımse bılgı ıstemez zaten bılgınız mevcutturkı ariyorlardır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri