Dolandırıcı Taktiği !!! Sakın Kanmayın !!!

bugün beni de aradılar, sözleşmeyi ve kayıtları gösterin dedim kapattılar

hatta bu numara ile aradılar dikkat edin sakın açmayın kapatın gitsin ;

0212 998 9247
[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] hocam numarayı konuya ekleyin de bilgilensin herkes

Yükleyin telefonunuza ses kaydedici program aranırsanız atın youtube'a sizi arayan numarayı da yazın ben tanımadığım numaraları açmıyorum ama googleda aratıyorum kimmiş diye

beni de aramışlardı bir zaman, aa süper yeniletmek istiyorum ama kart falan anlamam o işlerden yerinizi söyleyin gelip ben size "elden vereyim" dedim bastırarak, 0.3 saniye içinde telefon kapandı :D

Beni de aradılar finansbankta sağlık sigortanız var güncellenecek falan dediler ben de alla alla benim sağlık sigortasına borçlu muymusum dedim yok ama şuan iptal etmezsek 2.yıla giriyor o yüzden 800 tl borçlu olursunuz iptal edelim mi dedi evet iptal edin dedim sonra bana şimdi kartınızı eline alın deyince anladım olayı kapattım telefonu nete numarayı yazdım direk tuna sağlık hiz. dolandırıcılık cıkıyor tekrar aradı aldınız mı kartınızı elinize dedi ben de basladım bi güzel söylenmeye bi de öyle bi üste cıkmaya çalısıyor ki görmelisiniz.
Not: Adamların numaraları internette dolaşıyor herkes bunların soyguncu olduğunu biliyor ama nasıl oluyor da hala aynı numarayla arayabiliyorlar? Polisler yakalayamıyorlar mı?
Hadi biz bişeylerin farkında olan internet alemini gezip dolasan insanlarız bizleri zor kandırırlar ( zor dediğime bakmayın çok iyi konusuyorlar ) asıl bu haberleri büyüklerimize yaymalıyız. Gönül isterdi böyleleri gereken cezayı almıs olsalardı da hiç kimsenin canı yanmasaydı.

bugün ava çıkmışlar anlaşılan adamlar gireceği konuları da biliyolar sağlık sigortası vs tam net bilgisi olmayan kişiler tabi atlıyo telde bi kere stok olmayan tablet siparişi verdim vatandan anca telefonla alınıyordu kart no istedi şüphelendim :) bana değil telesekretere gireceksiniz numarayı sonra gelen onay kodunu da girip sipariş onaylanacak dedi yaptım ama o zaman dan beri kıllanırım telde kart no vs isteyenlere :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri