Dolandırıcıdır bilginize.

valla banada kapadı canlı desteği birazdan savcılık kapına gelir dedim kapandı bilgisayarı kapanamz inş

Hocam biraz konuştum, sabit numara ya da adres almaya çalıştım ama bana İzmir diyerek yanıltmaya çalıştı. İnternete verdiği adresler İstanbul Şişli'de görünüyor. Sordum orası bayi falan dedi. Bence oraya yakınsanız değerlendirin, yanınıza birilerini alıp gidin, korksunlar.

sohbetten yazdım kapattı sohbeti. sonra aradım telle açtı. milleti dolandırmaya utanmıyon mu dedim. ne dolandırması dedi. hakkında işlem yapılacak dedim :p küfretti sonra iyi bi giydirdim suratıma kapattı :)

Hocam biraz konuştum, sabit numara ya da adres almaya çalıştım ama bana İzmir diyerek yanıltmaya çalıştı. İnternete verdiği adresler İstanbul Şişli'de görünüyor. Sordum orası bayi falan dedi. Bence oraya yakınsanız değerlendirin, yanınıza birilerini alıp gidin, korksunlar.

mersindeyim kardeşim ya

3-4 ip ile girdim.hepsinde forum konusundan bahsettim.hepsini de kapattı.

teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar :) dolandırıcı çoğalmış bu devirde kolay yoldan para kazanmaya calısıyor millet ama unutuyorlar öbür tarafı :)

NqmgoO.png

Arayın bence

telefon numarasını gizliden dağıtcan internete anlıcak anyayı konyayı ip degıstırip vercen sitelere ondan sonra kim zararlı cıkıyor anlıycak ben genelde öyle yapıyorum. gecen ay dolandırıldım 20 tl min ustune yatmaya calıstıştı 40 yasında adam verdim internete numarasını 5 dakikada bir bıyıklı abi arıyordu. hakedene vercen cezasını.

Keşke başlığa dolandırıcı vipukarthizmeti.com yazsaydınız. Ytpara google da çok iyi index alıyor o siteyi arayanlar direkt dolandıcı olduğunu anlamış olurdu.

şu an tekrar denedim.hizmet alacağım diye 315 tl gibi bir şeyi bana 290 a indirdi.ben 200 olsun diye ısrar etttim.zaten piyasada 300 dür filan dedi.en son ben de tüm forum sitelerine düştünüz yazdım.desteği kapattı.

teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar :) dolandırıcı çoğalmış bu devirde kolay yoldan para kazanmaya calısıyor millet ama unutuyorlar öbür tarafı :)

hocam bu işi öbür dünyaya bırakmayın bi 20 tl gözden çıkartıp videoya alıp bidaha işlem yapın videoyla birlikte dekontla birlikte davanızı açın

Bende girdim desteğe yazdım hakkınızda suc duyurusunda bulunuldu diye hemen kappatı desteği :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri