Dolandırıcılar beni de aradı 08503600295

annenizin kızlık soyadının 1 ve 2. harflerini sorun biliyorsa durum çok vahim :D

Bu adamların adresini öğrenme gibi bir yöntem varmıdır? [MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] nin yaptığı gibi 1 saat sonra arayın desek sonrasında polisi arayıp yerlerini tespit etmelerini sağlasak filan. Çokmu film izlemiş olruz ? :D

hemde fazlası ile :D
Şöyle düşün sen nasılki kanal açarken sanal spam numara kullanıyorsun :D
Onlarda onu düşünmezmi :D

Bu adamların adresini öğrenme gibi bir yöntem varmıdır? [MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] nin yaptığı gibi 1 saat sonra arayın desek sonrasında polisi arayıp yerlerini tespit etmelerini sağlasak filan. Çokmu film izlemiş olruz ? :D
[MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] buraya lütfen :D

şaka bir yana şimdi beni de aradılar hemen yapıkrediyi aradım şikayet edecektim işte bu numarayı felan söyledim kart bilgilerinizi vermediyseniz bişey olmaz dediler ve kapattılar kalite sıfır.

[MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] buraya lütfen :D

şaka bir yana şimdi beni de aradılar hemen yapıkrediyi aradım şikayet edecektim işte bu numarayı felan söyledim kart bilgilerinizi vermediyseniz bişey olmaz dediler ve kapattılar kalite sıfır.

beni de sağlık sigortası için aramışlardı usta tabi kart isteyince şüphelendim havale de olur diyince anladım :D akşama arayın dedim tam verdiğim saatte aradılar kiralık numaralar la arıyolar 0850 kiralık numara çok ucuza hizmet veriyor milyonlarca numara var engellemekle olacak iş değil üst makamların el atması lazım bu ülkede telefonda profesörü bile kandırıyolar şaşırmamak lazım halkımızın inanmasına adamlara içerlerden bilgi sızıyor bana da adresime kadar söylemişti elimizden bizim pek bişey gelmez numara vs yazmakla bilgi iletişimin el atması lazım..

beni de sağlık sigortası için aramışlardı usta tabi kart isteyince şüphelendim havale de olur diyince anladım :D akşama arayın dedim tam verdiğim saatte aradılar kiralık numaralar la arıyolar 0850 kiralık numara çok ucuza hizmet veriyor milyonlarca numara var engellemekle olacak iş değil üst makamların el atması lazım bu ülkede telefonda profesörü bile kandırıyolar şaşırmamak lazım halkımızın inanmasına adamlara içerlerden bilgi sızıyor bana da adresime kadar söylemişti elimizden bizim pek bişey gelmez numara vs yazmakla bilgi iletişimin el atması lazım..

Benide aradilar simdi 0212.912.14.41.. checkup paketi almis annem gecen yil. Devami icin para isticekti annem gelince ara dedim. iptal ederse ucret kesiliyormus felan filan.

Baska bisey olsa gercekten inandirici olabilirlerdi ama annemin saglikla yakindan uzaktan ilgisi yok keske olsa. Doktora goturemiyoz ne chukupı.

Saat 1,30 da aricakmis yine. Uslup konusunda onerisi olan ? :)
0212 numara sabit degilmi? Sikayet etsek?

artık küfür de edemiosun bir arkadaş küfür edip kapadı adamlar şirketmiş tanıdık hakim herşey var mahkemeye verip uzak bir ile taşıdırlar mahkemeyi 2bin tl para istediler iyilikle çözelim diye. Bu arada olay şöyle olmuş çaldırıp kapamışlar arkadaşta geri aramış sonra klasik durum. Arayanda bizimki gözüktüğünden komple suçlu

Hani soruyorlar ya müsait değilseniz istediğiniz zaman arayalım diye :)

Birinde beni aradılar. 1 saat sonra arayın müsait değilim dedim. 1 saat sonra bir daha aradılar yine aynısını söyledim. Böyle 4 kez kadar aramışlardı :D
Sonra vaz geçtiler aramadılar :D

hocam el insaf ya :D iyi güldüm valla :D

Bunları şikayet etmeyle bitmiyorlar çünkü kendileri de biliyor şikayet edileceklerini, önlemlerini almışlardır. Tek yapılacak kötülük herkesi bilinçlendirip bunlara para yedirmemek.

annemi aradılar enparadan bu 0850li hattan ne yapacağını şaşırdı kadın. Allah'tan yanında ben vardım müdahele ettim benle konuşun dedim kabul etmediler sonra internetten aradım enpara numarasıymış. Benim anlamadığım nokta devlet hala şu işe bi çözüm bulmadı. Şu dolandırılılara nasıl veriyolar şu numaraları hayret bir şey.

az önce aradılar sabit hattan caldı 6 kez falan tam açtım teli kapandı :D numara başı dikkatimi cekti burdada görünce iyki açmamışım dedim :D

155 e ihbar ettim bakalım ne cıkacak, biliyorum bişi çıkmaz ama başları ağrısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri