dolandırıcılar piyasada

Geçmiş olsun hocam bu aralar dolandırıcılık arttı pm ve tel onayı yapılmadan alışveriş yapılmamalı bencede.

R10 dan burayada bulaşmaya başladı.Hadi hayırlısı bence onaysız üyeler dahi profil bilgilerini görmemesi lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

R10 dan burayada bulaşmaya başladı.Hadi hayırlısı bence onaysız üyeler dahi profil bilgilerini görmemesi lazım.

Evet geçenler de biri skype ekledi ve davetiye istedi skype i nerden buldun dedigimde profilinden dedi. Kotu niyetli biri de olabilirdi yani foruma uye olamayan birsey gormesin okumasin bence gerçi ne cikarsa yine uyelerden cikar o da ayri konu ama en azından yenileri eklenmesin aramizdaki curukleri temizleriz. Site yonetiminin ne hite nede forumdan gelecek reklam gekirlerine ihtiyaci oldugunu dusunmuyorum onlarinda kafasi rahatlamis olur

Evet geçenler de biri skype ekledi ve davetiye istedi skype i nerden buldun dedigimde profilinden dedi. Kotu niyetli biri de olabilirdi yani foruma uye olamayan birsey gormesin okumasin bence gerçi ne cikarsa yine uyelerden cikar o da ayri konu ama en azından yenileri eklenmesin aramizdaki curukleri temizleriz. Site yonetiminin ne hite nede forumdan gelecek reklam gekirlerine ihtiyaci oldugunu dusunmuyorum onlarinda kafasi rahatlamis olur

Şahsen ben profilimdeki skype sırf bu yüzden sildim.Bana ulaşmak isteyen ancak pm ile ulaşabilir.Anlattığınız durum 1,2 kere başıma geldi.

Şahsen ben profilimdeki skype sırf bu yüzden sildim.Bana ulaşmak isteyen ancak pm ile ulaşabilir.Anlattığınız durum 1,2 kere başıma geldi.

Bende sildim ama bazi postlarda mecburen kullandik tek tek editlemekte fayda var ve skypenizi direk konu altina yazmak yerine sadece pm ile bildirin karsitarafa

3 kuruş için aldığı aha mı yanarsın, yediği küfüre mi yanarsın. Bide pişkin pişkin cevaplar veriyordur konuşan arkadaşlara! Böylelerini iyi bi elden geçireceksin

Gün geçmiyor ki yine birilerinin kulakları çinlatilmasin,dikkatli olun arkadaşlar bu kadar ucuz insanlara kanmayin bunlar bakteri gibi turediler önleminizi iki kere alin

[MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] Aman hocam dikkat edin. Neyseki isim mimli oradan anlamışsınız.Herkez satın almadan önce pm onayı alsın TELEFON ONAYI İstesin kimse dolandırılmaya düşmesin aman dikkat

arkadaşlar dün r10daki control vds adına skype açan bir eleman tarafından on euro çarpıldım kendisi bugünde [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]'un sahibi olduğu open vds adına bire bir benzer bir skype açmış forumdan pm istedim sesi çıkmadı bilginiz olsun bu tür kişiler ile pm almadan alışveriş yapmayın. samsung sende müşterilerini uyar kardeşim dikkatli olsunlar.

Evet ne yazık ki dolandırıcılar fazlasıyla arttı dikkatli olalım

Bizim sadece 1 tane skype adresimiz var oda Openvds2

Son düzenleme:
Yabancılar bu tür konularda çok zekiler. Üye olduğum Alman forumları mevcut ordaki sisteme açıkçası hayranım. şuan Türkiye"de açıkçası böyle bir sistem görmedim ama görmek isterim.Ytpara için bu sistem şart ama. Sistem pratikte aslında çok basit. site parası olucak sitede alışverişler sitedeki para birimi ile yapılacak yani sitenin parası ile. diyelimki üye sitede bulunan parasını bozduracak ticket sistemi olucak atıcak ticketini ödemeler maks 24 saat içinde geçicek kendisine. bu tür bir sistem gelirse dolandırma olaylarının fazlasıyla düşeceğini düşünüyorum. bu ********lere karşı bir önlem almak şart. Yönetim dilerse 1 örnek siteyi atarım bu sistemle çalışan. ayrıca hesap cüzdanınız var sitede alışveriş yaparken mutlak 4 haneli pininizi girmek zorundasınız. yani hesabınız çalınsa dahi para aktarımı yapılamaz. sistemi çok detaylı. yönetim böyle bir sistemi aktif eder hayata geçirirse herkez rahatlar. siteden ücret ile alacağımız site parasından bir komisyon alınır herkez kazançlı çıkar.

comodo firewal yükleyin skype açın diğer programlar kapansın her ihtimale karşı genel görevlere gelin bağlantıları görüntüleyi seçin kendi ip eleyin geriye kalan iplere bakın kaydedin daha sonra tüm konuyşmaları iptal edin skype ile alakalı ip nosuna bakın onuda eleyin geriye kalan ipleri google aratın türkiyeye bağlı olanlar karşının ip nosudur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri