Dolandırıcılara Kanmayın Artık Engel Geçmek Mümkün Değil

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyas

Kayıtlı Üye
Heni Hazbay'ın söylediği gibi bu milletin aklı hep üç kağıda mı çalışır arkadaş. benzer bir youtup formunda 14.000 tl'ye dünya engeli geçme yöntemi satıyorlar. ben o yöntemi biliyorum geçen hafta fixlendi ayrıca california ekibinin telifle mücadele kapsamında yeni getirmiş olduğu görüntü ve ses tarama sistemi bütün engel ve eşleşen geçme yöntemlerini fixledi. dolandırıcılara kanmayın.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] yeter be kardeşim senin yüzünden şu foruma bile girmek istemiyorum. Hep karamsarlık hep adsense üstüne konular. Eyvallah Adsense konularını açıyorsunda çözüm var mı yok? hep kendi fikirlerini ve teorilerini yazıyorsun bunları 1 konu da yazsana Adsense ban tek konusu var oraya yaz. Wallahi bezdirdin yeter

fixlendiyse açıklayında merakımız giderilsin bari :D

burasının ne formu olduğunun farkında mısın ? bu arada milletin dolandırılması hoşuna mı gider ?

@ilyas yeter be kardeşim senin yüzünden şu foruma bile girmek istemiyorum. Hep karamsarlık hep adsense üstüne konular. Eyvallah Adsense konularını açıyorsunda çözüm var mı yok? hep kendi fikirlerini ve teorilerini yazıyorsun bunları 1 konu da yazsana Adsense ban tek konusu var oraya yaz. Wallahi bezdirdin yeter

burasının ne formu olduğunun farkında mısın ? bu arada milletin dolandırılması hoşuna mı gider ?

ah ilyas sana ne söylesem boş 1 kulağından girip diğerinden çıkacak. bazen mantıklı yorumların vardı diye seni engellemiyordum ama o mantıklı yorumlarında olmaz olsun. bloksun.

çözüm için kafa yoranlara tepki verme, yanlışta olsa bir düşünce sen üret. sonra forumda neden siyaset yapılıyor diye tepki veriyorsun. millet adsense partner youtup peşinden gitmezse siyasetin peşinde gitmeye başlıyor kavga dövüş oluyor. adsense ile ilgili 1000 tane konu açılsa keşke

ah ilyas sana ne söylesem boş 1 kulağından girip diğerinden çıkacak. bazen mantıklı yorumların vardı diye seni engellemiyordum ama o mantıklı yorumlarında olmaz olsun. bloksun.

---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------

arkadaş açıklamış corel 3d yöntemi.

filmi 3D renderliyorlar oda 1 film 5 6 saat sürüyor pc iyiyse boş yöntem artık

Valla bir yöntem için o kadar para veren varsa hakk ediyo dolandirilmayi. 14K tl ozgune yatirib calismak varken neden hala böyle şeyler peşinde koşarki insan .

ben o yöntemi aylar önce r10da bedavaya paylaşmıştım. millet gerçekten çok kurnaz galiba.

oto atmasada manuel atarlar zaten hocam bu taktiklere bukadar paranın 50'de 1i verilmez

Vietnamlılar yöntemi 1 sene kullandı, zeki bir arkadaş forumunda paylaştı 10 günde fixlendi. :p

ham 3d şeklini kimse izlemez. corel 3d yöntemi sağlam olduğu dönem de arka kapıdan dolaşmak gibiydi ama defosu vardı adobe flash player etkin browserlar da yarım çıkıyordu. sağlam olduğu dönem de bile 14k etmezdi. @Arbuzik arkadaştan öğrenmiştim bende r10 da.

he 3d olayı gerçi render almadan da yapılıyoda fixlendi artık :D

---------- Spam Engelliyici 16:23 ---------- Önceki Mesaj 16:23 ----------

türklerin baya kulağını çınlatıyorlar şimdi :)

Vietnamlılar yöntemi 1 sene kullandı, zeki bir arkadaş forumunda paylaştı 10 günde fixlendi. :p

Valla bir yöntem için o kadar para veren varsa hakk ediyo dolandirilmayi. 14K tl ozgune yatirib calismak varken neden hala böyle şeyler peşinde koşarki insan .

Hocam kalbimi kırıyorsunuz, :) bende bi yönteme 15k para vermiştim
(Rendersin Engel geçme yöntemi)

Ben yöntemi aldığımda yöntemin 1 aylık ömrü kalmıştı, ama çok şükür o bir ayda, ben verdiğim paranın 3 katını çıkardım, 45k ödeme aldım, :):)

Hocam kalbimi kırıyorsunuz, :) bende bi yönteme 15k para vermiştim
(Rendersin Engel geçme yöntemi)

Ben yöntemi aldığımda yöntemin 1 aylık ömrü kalmıştı, ama çok şükür o bir ayda, ben verdiğim paranın 3 katını çıkardım, 45k ödeme aldım, :):)
eğer fixlendi ise açıklayabilirmisiniz şu rendersiz geçmeyi rahat ölebilirim ondan sonra :D

hocam görüyon adsense formun da adsense ile ilgili çözüm konusu açtığımız da neden konu açıyon diye tepki veriyorlar. siyaset yapak birbirimize girek youtup formun da bunu istiyorlar. böyle bir ortam da nasıl bir düşünce ortamı oluşupta çözüm bulunacak ? kimse ekmeğinin peşinde değil.

Yöntemi boşverinde parayı nasıl alacağız onu bilen yok herkes karambole ya tutarsa..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri