Dolandırıcılara Kanmayın Artık Engel Geçmek Mümkün Değil

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam görüyon adsense formun da adsense ile ilgili çözüm konusu açtığımız da neden konu açıyon diye tepki veriyorlar. siyaset mi yapak birbirimize girek youtup formun da.. bu ortam da nasıl bir düşünce ortamı oluşupta çözüm bulunacak ? kimse ekmeğinin peşinde değil.

Siyaseti miyaseti bilmem ben benim burada olma amacım en azından her ay ödeme alabilmek zaten çalıştığım için hiçbir şeye vaktim kalmıyor.

Daha önce de öneri sunmuştum ufak bir topluluk da olsa whatsapp grubu kuruyorum katılmak isteyenleri forumdan inceleyip alacağım.

Ben yöntemi aldığımda yöntemin 1 aylık ömrü kalmıştı, ama çok şükür o bir ayda, ben verdiğim paranın 3 katını çıkardım, 45k ödeme aldım, :):)

Biliyordum böyle bi yöntem olduğunu ama şu ana kadar hep bi şüphe olarak biliyrdum demek gerçekmiş :) Fixlendiğine göre açıklayabilirmisniz sırf meraktan soruyorum?

hocam çok iyi olur.. benim ufak görüştüğüm bir grup var ama senin çevrenle de tartışmak isterim. forum da çözüme yönelik konuşulmuyor görüyon ortamı.

Siyaseti miyaseti bilmem ben benim burada olma amacım en azından her ay ödeme alabilmek zaten çalıştığım için hiçbir şeye vaktim kalmıyor.

Daha önce de öneri sunmuştum ufak bir topluluk da olsa whatsapp grubu kuruyorum katılmak isteyenleri forumdan inceleyip alacağım.

Fixlenmis tum yontemler alinir :) sirf meraklisina 1 tlden satsak koseyiz be :D

bunlar boş konular boş zaman kaybı herşey bellı resmen usengeclık yapıyorsunuz durmadan aynı konular acılıyor sadece zaman kaybı bu konuların acılması en kısa surede bır alternatıf baslamanızı onerırım.

filmi 3D renderliyorlar oda 1 film 5 6 saat sürüyor pc iyiyse boş yöntem artık

Bu söylediğiniz yöntem eski zaten.3D olarak atıyorlar tamamda HTML 5 destekleyen tarayıcılarda normal gözükoy, diğer tarayıcılarda 3D bulanık acayip oluyordu video :) Ses geçecek baba yiğit yok ama

hU6Xng1.png

maşallah hocam

başlamadığımızı nerden biliyorsun ? ama burası youtup formu delikanlı mecbur adsense ve youtup ile ilgili konular açacağız.

bunlar boş konular boş zaman kaybı herşey bellı resmen usengeclık yapıyorsunuz durmadan aynı konular acılıyor sadece zaman kaybı bu konuların acılması en kısa surede bır alternatıf baslamanızı onerırım.

Halen dunya engeli gecmeyi bilmeyen kaldimi cok basit sadece zaman aliyor

forumda siyasetten banlanan çok arkadaş oldu herşeyden öte birbirinin kalbini kırdı millet. keşke herkes kazancıyla ilgili konu açsada siyasetle birbirimizi yemek yerine kazancımızın peşinde olsak. bu forumda benim dışım da neden adsense ile ilgili konu açan yok bence onu sorgula.

Arkadaşlar, boşuna pm atmayın, yöntemi satın aldığımda, satan adama yemin ettim bu sebepten ötürü yöntemi malesef açıklayamam,

ama tek bilmeniz gereken, yöntem şuanda fixlendi,

arkadaşın da benim de söylemeye çalıştığımız kanmayın kimseye.. youtup geçtiğimiz hafta itibarıyla bilinen yöntemleri fixledi.

Arkadaşlar, boşuna pm atmayın, yöntemi satın aldığımda, satan adama yemin ettim bu sebepten ötürü yöntemi malesef açıklayamam,

ama tek bilmeniz gereken, yöntem şuanda fixlendi,

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:04 ----------

arkadaşın da benim de söylemeye çalıştığımız kanmayın kimseye.. youtup geçtiğimiz hafta itibarıyla bilinen yöntemleri fixledi.

Aynen hocam, bu saatten sonra arkadaşlar kesinlikle hiçbir yönteme tek kuruş para vermeyin, yöntem çalışsa bile,
şuanki durumları görüyorsunuz, partnerler bitti, adsenseler askıya alınıyor,
bu koşulda bu tür yöntemlere para vermek akılsızlıktan başka bişey değil

her şey zorlaşmış eskisine göre o kadar söyleyeyim anla. @era @hsehan1 [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] milleti uyarma amaçlı açtığım konuydu uzarsa tartışma çıkacak kimse kimsenin kalbini kırmasın bu nedenle konuyu kilitleyin yada çöpe atın. son sözüm uyanık olun her söze inanmayın.

çerçeve de mi geçmiyor ilyas hocam

çerçeve de mi geçmiyor ilyas hocam

hocam yutub artık görüntüde değilse ses üzerinde duruyor, yani şöyleki
100 yılda geçse bence, yutub yinede tam anlamıyla görüntü eşleşenini geçmenin önüne tam geçemez, çerçeve, filtre, zoom, kırpma, karartma, döndürme vs ile yine bir şekilde görüntü rahat geçer,

yutub sanıyorum şuanda sesin üzerinde daha çok duruyor, 21 ekimde gelen güncelleme ile artık film ve animasyonlarda hızlandırma ve yavaşlatma artık işe yaramıyor, dizilerde çizgilerde hızlandırma yavaşlatma hala işe yarıyor, ama sanıyorum yutub ilerleyen günlerde, tüm içerikleri kapsayacak sağlam ses güncellemesi yapıcak, işte o zaman ses eşleşeni geçmek imkansız hale gelecek

Partnerler ve adsense sallantıdayken artık bu konuda kimseden bir şey satın almayın. Çünkü artık kazanamayan farklı yollarla kazanma derdine düştü.
Bazıları için legalmi illegalmi mübahmı günahmı farketmiyor.

Şu an yt konusunda en değerli taktik, spama düşme ve adsense banlarını önleyecek taktiktir...

Satmaya kalksan en az 100k tl den gideri var bu bilginin...

Ben gayette guzel halen geciyorum. Ayni yontemi 7 8 aydir kullaniyorum. Boyle bilgilendirmeler iyi ama bosuna ugrasmayin gibi soylemlere girmeyin bence. Deneyen adam buluyor yolunu. Ben bu forumda yillar once anlatilan bir taktikteki render programi ile gunde 150 200 bolumluk dizi aliyorum. Dediginiz gibi para vermek mantiksiz ama denemeye devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri