Turkuaz
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öncelikle hızlı yazdığım için başlık düzeltilirse iyi olur.Ben şikayet etsem sonra mahkeme falan uğraştırılar mı beni acaba ne dersiniz?
hiç bi sonuç alamazsın ki dostum
Neden hocam?
geçen gün açmışlardı bu konuyu
Bilmiyodum hocam artık çok sık takip edemiyorum.ancak hepinize soruyorum.Şikayet edeyim mi?Benim sıkıntım şimdi şikayet etsem olur da bunlar yakalanırsa mahkeme polis vs.. uğraşmak istemem.
ne kadar çok dolandırılma vakası var bu aralar, geçmiş olsun, Allaha havele ediyorum bunları yapanları.![]()
Böyle durumlarda öncelikle maile bakın kurumsal mail değil sonuçta .biz ile bitiyor ptt böyle mail kullanmaz sakın tıklamayın.
Bilişim suçlarına şikayetini içeren bir mail gönderebilirsin.
onada aldanma dostum fake mail gönderilebiliyo
Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum arkadaşlar tabiki hiçbir şeye tıklamadım.
Hocam ben bilişim suçlarına mail göndermesine göndereyim de sonra ifademi almak falan isterlerse sıkıntı olur ya
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.