Dolandırıldım - Fakat Sonuçları Çok Kötü Olacak

böyle olaylar o kadar çok ki şikayetler pek sonuçlanmıyor artık adliyelerde.

genelde takipsizlik ve yapanın yanına kar kalıyor.

ama vakıfbankta eft iptali diye birşey olmadığını biliyorum.

makbuzda muhtemelen adını yanlış yazdı ve para ona geri gitti

Amcam cumhuriyet bassavcilarindan gerekli destegi gosterirm sana hocam pesini birakma 3 5 kurus icin hayatini yakanlara aciyarak bakiyorum artik

2-3 yıldır forumlarda sayısız dolandırılma vakası gördüm. Çoğunda da dolandırılan taraf, bu işin peşini bırakmayacağım, dava açacağım, süründüreceğim tarzında iddialıydı, ki yapılması gereken de o, ama hiç bir dava sonucu görmedim. "Bakın bu adam beni dolandırmıştı ben ona dava açtım, şöyle yaptım böyle yaptım, şu şu cezaları aldı" gibi hiçbir konu görmedim.

Konu sahibi arkadaş üzerine alınmasın, umarım söylediğiniz gibi asla bu işin peşini bırakmazsınız ama bu peşini bırakmama olayı sanırım kısa süreli bir gaz etkisi gibi bir süre sonra unutuluyor.

Geçmiş olsun.

Bu arada ben adamın birinden 15 senelik borcumu almaya çalışıyorum :p Senet falan olmadığından yasal bir hakkım yok sanırım, ki olsa da zaman aşımı diye de bir şey var ama ben de inat ettim bakalım nereye kadar gidecek.

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] Hocam bu işleri fazla forumda yazmamak en iyisi , forum içerisinde geziniyorlar çünkü.

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] hocam aynen dediğiniz gibi düşünüyor dolandırıcılar da. 300 lira için kimse uğraşmaz. Uğraşsa da beni bulamaz. Bulsa mahkeme vs. sürerde sürer yırtarım diye düşünüyorlar. Haklılar da.

Ancak 1 de olmadı 2 de olmadı 3 te 4 te elbet birinden bir sonuç çıkacak. veya şimdi olmadı diyelim 3-4 yıl sonra sonuçlanacak her şey. o zaman da çok geç olacak. 20li yaşlarında hayatını karartmış olacak 3 kuruş para için.

Konu sahibini gerçekten takdir ediyorum. Bu işin peşini bırakmasın biraz sabretsin. Elbet bir sonuç çıkacaktır. Şimdi bu yaşta 300 lira için adam dolandıran kişi 30una geldiğinde 30 000 lira için dolandırır. Böyle pislikleri bu yaşlarda temizlememiz lazım toplumdan.

%1 şansınız olsa dahi bu davayı sonuna kadar götürün.

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] hocam aynen dediğiniz gibi düşünüyor dolandırıcılar da. 300 lira için kimse uğraşmaz. Uğraşsa da beni bulamaz. Bulsa mahkeme vs. sürerde sürer yırtarım diye düşünüyorlar. Haklılar da.

Ancak 1 de olmadı 2 de olmadı 3 te 4 te elbet birinden bir sonuç çıkacak. veya şimdi olmadı diyelim 3-4 yıl sonra sonuçlanacak her şey. o zaman da çok geç olacak. 20li yaşlarında hayatını karartmış olacak 3 kuruş para için.

Konu sahibini gerçekten takdir ediyorum. Bu işin peşini bırakmasın biraz sabretsin. Elbet bir sonuç çıkacaktır. Şimdi bu yaşta 300 lira için adam dolandıran kişi 30una geldiğinde 30 000 lira için dolandırır. Böyle pislikleri bu yaşlarda temizlememiz lazım toplumdan.

%1 şansınız olsa dahi bu davayı sonuna kadar götürün.

Ben de peşinin bırakılmaması taraftarıyım. Miktar az ya da çok önemi yok. Önemli olan karşıdaki kişinin bu işi muhtemelen sürekli yapıyor olması, belki günde onlarca kişiyi dolandırmaya çalışıyorlar. Ve peşine düşülmeyince de nasıl olsa birşey olmuyor diyip devam ediyorlar.

Bazı arkadaşlar bazen "Yaşı ufak, değmez" diye düşünüyorlar ama ağaç yaşken eğilir. O küçük arkadaşın o yaşta kulağını çekmek uyarmak gerekiyor. Yoksa ileride daha büyük işler, büyük çaplı dolaplar da çevirebilir.

2-3 yıldır forumlarda sayısız dolandırılma vakası gördüm. Çoğunda da dolandırılan taraf, bu işin peşini bırakmayacağım, dava açacağım, süründüreceğim tarzında iddialıydı, ki yapılması gereken de o, ama hiç bir dava sonucu görmedim. "Bakın bu adam beni dolandırmıştı ben ona dava açtım, şöyle yaptım böyle yaptım, şu şu cezaları aldı" gibi hiçbir konu görmedim.

Konu sahibi arkadaş üzerine alınmasın, umarım söylediğiniz gibi asla bu işin peşini bırakmazsınız ama bu peşini bırakmama olayı sanırım kısa süreli bir gaz etkisi gibi bir süre sonra unutuluyor.

Geçmiş olsun.

Bu arada ben adamın birinden 15 senelik borcumu almaya çalışıyorum :p Senet falan olmadığından yasal bir hakkım yok sanırım, ki olsa da zaman aşımı diye de bir şey var ama ben de inat ettim bakalım nereye kadar gidecek.

kardeşim takipte ödeme emirli icra davası açıyorsun
dilekçe var internette doldur alacak konusunuda yaz
zqamanasımı dıye bırsey yok
tebligat elıne gecınce 1 hafta ıcınde ıtıraz etmesse alacak kesinleşir ve ödemek zorunda kalır. bilgin olsun

Gecmis olsun hocam. Böylece birakirsan kaybedersin ama üstüne olursa ya kazanirsin yada ögrenirsin ve hicbir sekilde kayip olmaz.

Nasil yapabiliyorlar anlayamiyorum bu dolandirma isine ugrascagina kanal yapsa daha cok kazanir cok sinirleniyorum boyle insanlara azim bozulcak ban yicem simdi ... Calmak nedir ya HIRSIZLIK bu yav ... Hirsiz iste...

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca destekleriniz içinde. Birincisi kesinlikle takipsizlik vesaire yapmayacağım neden derseniz bu adamda sadece benim hakkım yok bir sürü insanın hakkı var ve eğer ki cezasını çektirmessem vicdanen rahatlayamam. Bir insan nasıl yapabilir böyle bir şeyi diyoruz ama işte yapıyor ya gerçekten anlayamıyorum farklı bir beyin yapısı olmalı böyle insanların. İsterse bu şekilde milyonlarca dava olsun sonuçlanmama gibi bir durum söz konusu olamaz. Adalet diye bir şey var ülkemizde çok şükür. Hakkını arayan herkes bir türlü alır hakkını. Ben elimden geleni yapacağım hatta fazlasını yapacağım ve o adam mahkemeye hakimlerin önüne çıkacak. Buradan gelişmeleri adım adım paylaşacağım. Zaten kişinin neredeyse bütün bilgilerine ulaştım. Sosyal medya profilleri. Twitter, facebook, kişisel adres vesaire. Bu arada vakıf bank eftsi sadece bankayı arayarak iptal ediliyor. Eft bilgilerinde hata yoktu resmi mevcut büyük ihtimal ile arayıp iptal ettiriyor. veya farklı bir yöntemide olabilir. Ama artık sökmeyecek. Eminim bu konuyu adım adım takip ediyordur. Sağlam duvara çarptın kardeşim ve ciddi manada kaşındın. İnsan hakkı yemek o kadar kolay değil. Bir gidersin iki gidersin illa biyerde patlak verirsin aynı bende verdiğin gibi.

Son düzenleme:
Kanalınızı forum da konu açarak mı sattınız, yoksa forum dışı bir satış mı?

Biliyorsunuz forum dışı satış ile ilgili bir şikayet konusunda alıcı ve satıcı suçludur, geçen bu tip bir konuda iki tarafta banlandı, konu ile ben ilgilenmiştim..

Bilgi vermek için açtıysanız konuyu o ayrı..

Kanalınızı forum da konu açarak mı sattınız, yoksa forum dışı bir satış mı?

Biliyorsunuz forum dışı satış ile ilgili bir şikayet konusunda alıcı ve satıcı suçludur, geçen bu tip bir konuda iki tarafta banlandı, konu ile ben ilgilenmiştim..

Bilgi vermek için açtıysanız konuyu o ayrı..

Kişi daha önce forumda bulunan satıştaki konumdan ulaşmıştı. Şuan konu mevcut değil. Konu daha çok bilgi vermek amaçlıdır şikayet konusu değil

o şimdi sanıyorki kapımı çalan yok gelen yok bu tehditler hava civa...
Bilişimde o kadar çok dosya varki sıra ona geldiğinde ilkinden yırtıcak ikinci dosya gelicek bilişimcilerin eline derken 3-4 bilişim polislerinin savcıya verdiği bilgi çok etki ediyor. bu adamı 5 kez 3 kez aynı suçtan aldık diyceksavcı acımaz yemin ediyorum.. içeriye girermi insaflı bir savcıya gelirse girer..

Hocam banada yazdı aynı yöntem ile kanalı satacaktım bende kanalı satamadım kanal aynı gün içerisinde patlamıştı bende sizin gibi işkillenmiştim saat 5 'den sonra eft yapabilirim falan diyordu bende anlamıştım dolandırıcı olduğunu o yüzden havale yapmasını istemiştim sonra mırım kırım etti almamak istedi daha sonra kanal patlamıştı zaten.

Hocam banada yazdı aynı yöntem ile kanalı satacaktım bende kanalı satamadım kanal aynı gün içerisinde patlamıştı bende sizin gibi işkillenmiştim saat 5 'den sonra eft yapabilirim falan diyordu bende anlamıştım dolandırıcı olduğunu o yüzden havale yapmasını istemiştim sonra mırım kırım etti almamak istedi daha sonra kanal patlamıştı zaten.

Geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri