Dolandırıldım yol gösterebilecek olan?

FatsaWorm

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ahmetcetinkaya.net
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce bir şahıstan araç satın aldım ücretini bugün de verdim ve aracın devrinde sıkıntı çıktı hacizli çıktı araç ve araç elden gitti verdiğim paranında yarısını geri aldım ve geri kalanı sali günü vericem dedi bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım?:confused:

Sen satisini uzerine almadan neden aracin parasini veriyorsun ki. Adam hic vermese bile parayi hic bi hak iddaa edemessin. Ne senet var ne sepet. Suanda en iyi yapabilecegin sey adamin iyi bir insan, insafli bir insan olmasi icin dua etmek. Yada yasal olmayan yollarla parani kurtaracaksin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce bir şahıstan araç satın aldım ücretini bugün de verdim ve aracın devrinde sıkıntı çıktı hacizli çıktı araç ve araç elden gitti verdiğim paranında yarısını geri aldım ve geri kalanı sali günü vericem dedi bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım?:confused:

geçmiş olsun

adamın da ıllakı haberı vardır aracının ıcralık olduna dahıl zaten noterde cıkar adam neyıne guvenıp satısa gıtmıs aracını bılmıyorum ama alıcagını sanmıyorum parayı satısı almadan once verdıne gore adam ıkna etmıs olmalı senı aracının halını bıldıgınden dolayı

miktar o kadarda büyük değil ancak konuya aydınlık getirmek gerekirse ben ailemden uzak öğrenciyim bu sıkıntıyı babam ve kardeşim yaşadı keşke bilgim olsaydı ki böyle bir sorun ortaya çıkmazdı

yaw kardesim hepiniz arkadasa yüklenip duruyorsunuz. nasrettin ocanın dediğini gibi hırsızın hiç mi suçu yok

sen parayı al sesini çıkarma boşver. parayı aldığına bak.

inşallah hocam bakalım o değil bana keşke bunu yarın söyleselerdi, sabahtan beri tek ders sınavım var yarın ona çalışıyorum moral flan kalmadı.

hocam burada kafaya takma
herşey olacağına varır
ama bence verecek parayı sana çünkü eğer seni dolandıracak olsa o paranın yarısını vermezdi sana bu arada rakam büyükmü

tek yapmanız gereken cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmak. eğer varsa tanık ve aralarında yapılmış adi sözleşme veya senet gibi delillerle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun. ayrıca konuyu tam öğrenip bir avukata gidin haciz işlemlerinde haciz konulduktan sonra 1 yıl içerisinde aracın satış kararı çıkması gerekiyor. icra kanununda bu durum değişmediyse mevcut. hakkınızı arayın derim alırsınız.

yasal yolardan avukata git, yasal başvurularını yapsın konuyu takıp et...
ama bu işler başa gelmesin genel bilgi: aracı aıl-satışlarda mutlaka malıyeden borcu yoktur yazısıs isteyin, aracın ruhsatına bakın ve rehinlidir ibaresının olmadıgından emın olun... sonrasında noter kanalı ile masraflı oslada alım-satım yapın masrafı karşıya yıkmaya çalışın konuşun öncesınde... bu işlemleri yaptınmı başına vukaat gelmez not: noterde imza atmadan önce aldıgını tam al, verdiğin apranıda tam ver... imza atıınca herşeyi kabul etmiş oluyorsun
örnek: noter kapanışına son anda gelıyorlar para yolda noter kapanmadan işi bitirelim diyorlar , sen de işlem olsun diye iyi niyetle adım atıyorsun . sonra imza atınca iş bitti. adamların insitifiyatına kalıyorsun... guncel dolandırıcılık yontemidir buda..
ARKADAŞA GELINCE GEÇMİŞ OLSUN, AVUKATA DANIŞ, DİYORUM.. FİKİR AL.

EĞER PARANI SONRA VERECEM DER İSE,,,LAFTA SOZDE KALMASIN, SENET ALMANI ÖNERİRİM.. İLERİDE AVUKATA VERİP SENET KARŞIĞI PARANI ALMAN İÇİN GÜVENCE OLABİLİR.....

adamı tehdit et sert kaya der verir hayatta her işimi kaba kuvvetle çözdüm çözüldü eğilip bükülürsen unut o parayı hocam

paranı tatlı bir dille almaya çalış...bu tuzağa düşen tek sen değilsin bu konu mağduru o kadar aşırı çok kişi var ki artık devlet nezdinde biliglendirme yapılıyor...her neyse

adamla tatlı dilli konuş ilk "abi öğrenciyim beni uğraştırma felan fistan ayağı" olmadı de ki üstüne olan başka şeylere haciz koydurum savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucağım korkmazsa git suç duyurunsa bulun...
baktın olmuyor bi köşede sıkıştır al cebindeki parayı astarı iyi bir döv (dayak yeme ihtmali de var) ama bu artık illallah ettirise uyuglanacak...
bunlarıda yapmayacaksın allhından bulsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri