Dolandırıldım yol gösterebilecek olan?

yasal yolardan avukata git, yasal başvurularını yapsın konuyu takıp et...
ama bu işler başa gelmesin genel bilgi: aracı aıl-satışlarda mutlaka malıyeden borcu yoktur yazısıs isteyin, aracın ruhsatına bakın ve rehinlidir ibaresının olmadıgından emın olun... sonrasında noter kanalı ile masraflı oslada alım-satım yapın masrafı karşıya yıkmaya çalışın konuşun öncesınde... bu işlemleri yaptınmı başına vukaat gelmez not: noterde imza atmadan önce aldıgını tam al, verdiğin apranıda tam ver... imza atıınca herşeyi kabul etmiş oluyorsun
örnek: noter kapanışına son anda gelıyorlar para yolda noter kapanmadan işi bitirelim diyorlar , sen de işlem olsun diye iyi niyetle adım atıyorsun . sonra imza atınca iş bitti. adamların insitifiyatına kalıyorsun... guncel dolandırıcılık yontemidir buda..
ARKADAŞA GELINCE GEÇMİŞ OLSUN, AVUKATA DANIŞ, DİYORUM.. FİKİR AL.

EĞER PARANI SONRA VERECEM DER İSE,,,LAFTA SOZDE KALMASIN, SENET ALMANI ÖNERİRİM.. İLERİDE AVUKATA VERİP SENET KARŞIĞI PARANI ALMAN İÇİN GÜVENCE OLABİLİR.....

noterden satış olmamıştır trafik tescil işlemlerinde otomasyona geçildi maliye - trafik - banka ve noter borç olduğu zaman (rehin haciz ihtiyati tedbir mülkiyeti muhafaza ) bunların hepsi görünür. araç devri almadan parayı vermemek lazım.

[MENTION=112]Throck[/MENTION] hukuki olarak işe yarıyacağını düşündüğün bir tavsiyen varmı kardeşim ?
Bu arada geçmiş olsun sizede

[MENTION=112]Throck[/MENTION] hukuki olarak işe yarıyacağını düşündüğün bir tavsiyen varmı kardeşim ?
Bu arada geçmiş olsun sizede

öncelikle gecmiş olsun diyorum arkadaşa. ilk mesajda paranın bir kısmının geri alındıgı kalanın ise alınacagına dair bir yazı vardı. eger paranızı eksiksiz alamassanız, hukuki konularda destek için özel mesaj atmaktan cekinmeyiniz. bazı arkadaşlar haklı olarak devirden önce ödeme yapılmasının ve muhtemelen ortada bir resmi senet-evrak vs olmamasını sizin aleyhinize yorumlamış , bunlar zor durumlar ancak hukuki haklarınız ve hukuk yolu acıktır. paranızı geri alma konusunda sıkıntı yaşamassınız.

kardeşim ben hep araba alım satım işinin içindeyim ve arabanın satışında problem, arabada haciz, araba herhangi bir şeye ipotekliyse eğer, yada araba hacizliyken sen gidip tüm borcunu kapatsan bile maliyeye gidip arabanı borçtan düşermediğin takdirde, istesen bile noterden satışı üstüne alamıyorsun ki.yani noterde problem çıkıyor noter eline geri veriyor ruhsatı sıkıntıyı halledin gelin diye.sizin başınıza nasıl böyle iş geldi anlamadım ve çok üzüldüm geçmiş olsun.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim tüm yazıları tek tek okudum bugün her şey belli olacak burada paylaşırım gerçekten burası bir aile ortamı iyi ki varsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri