Dolandırılmamak için

• Kullanıcı azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

azenec

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aylar önce bitcoin sattım adam ödemeyi aileme ve arkadaşlarıma seçeneği ile değil hizmet servis olarak gönderdi. komisyondan benden kesdi tabi. ücret küçük olduğu için ses etmedim. sonra beni dolandırıp dispute açdı bakiyemden para eksildi. şimdi sorum şu aile ve arkadaşlarıma para göndermek seçeneğ ile dispute dava açmak mümkün mü paypalda?

nasıl paypal dolandırıcılığın önene geçebiliriz?

Hayir mümkün degil,Bu durumda tek sansin ''yetkisiz kullanim'' secenegidir.Yani birine aile secenegi ile para yolladin ve karsiliginda hizmet yada malini alamadiysan,Parayi aile secenegiyle yolladigindan dispute acamassin ama ben göndermedim diye parani geri alabilirsin.

Ben de paypal ile BTC satıyorum.Binlerce TL'lik BTC sattım.Ödemeyi aile arkadaş kısmından alacaksın.Açıklama kısmına ise şu TL'ye karşılık BTC almak istiyorum,BTC adresim de bu yaz diyeceksin.İtiraz etsin bakalım. :)

Ben de paypal ile BTC satıyorum.Binlerce TL'lik BTC sattım.Ödemeyi aile arkadaş kısmından alacaksın.Açıklama kısmına ise şu TL'ye karşılık BTC almak istiyorum,BTC adresim de bu yaz diyeceksin.İtiraz etsin bakalım. :)

İyi hoşta bu sefer paypal sen ticaret yapıyorsun diye sınırlama/kısıtlama getirmezmi?

İyi hoşta bu sefer paypal sen ticaret yapıyorsun diye sınırlama/kısıtlama getirmezmi?

Tek seferde yüklü miktar almıyorum.Sadece bu ay 5 bin üstü satış yaptım.Bir sorun olmadı.Konuyu destek ile uzun uzun konuştum.Her iki tarafta memnunsa sorun olmaz dedi.

Tek seferde yüklü miktar almıyorum.Sadece bu ay 5 bin üstü satış yaptım.Bir sorun olmadı.Konuyu destek ile uzun uzun konuştum.Her iki tarafta memnunsa sorun olmaz dedi.

Enteresan paypal kazanmadan kasasına artı para girmeden size her iki taraf memnunsa diyebiliyorsa aman dikkat edin bahsettiğiniz paranıza sistem el koymasın syg

Enteresan paypal kazanmadan kasasına artı para girmeden size her iki taraf memnunsa diyebiliyorsa aman dikkat edin bahsettiğiniz paranıza sistem el koymasın syg

Neden el koysun ki.Ortada dolandırılma vs yok.Bir kaç gün arayla banka hesaplarıma çekim yapıyorum.Bir sıkıntı olmadı bugüne kadar.

başıma her türlüsü gelmiş olarak belirtmek isterim ki,paypal ile açıklama kısmına her ne yazarsan yaz,istersen sözleşme imzalat karşıya,istersen ip tespiti ile dolandırıcı olduğunu kanıtla karşının,istersen karşı taraf hakkında bunu başkalarınada yaptığını kanıtlayan onlarca kanıt göster paypala,kısaca ne yaparsan yap asla bir önlemi yok bunun karşı taraf dispute açtığı an bitmiştir.biraz sıkıştırırsan en olmadı seninle uğraşmaz "paypal artık sizinle çalışmayı düşünmüyor" der ve bitirir.Koca payapalın dolandırıcılıkla almış olduğu tek bir önlem yok halbuki hepsi bir sms onaylı giriş sistemine bağlı.geçmiş olsun

İşte bu anlatmak istediğim vatancafe hocam özetledi sadece dikkat edin 5k gibi bir miktarınız 180 gün sistemde kitli kalırsa üzülürsünüz naçizane tecrübeler syg iyi forumlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ödemeyi aile arkadaş kısmından aldığında karşı taraf dispute açamıyor.İtiraz edeceği tek şey hesabıma başka birinin girdiği oluyor.Bu durumda da açıklama kısmında verilen bitcoin adresi kontrol ediliyor ve ödemenin yapıldığı görünüyor.Bu durumda ödeme alınmış ve bitcoin gönderilmiş oluyor.Dolandırmakla suçlayamazlar bu şekilde.

Kesin bir koruma istiyorsanız bence kişinin paypal mail adresiyle kendinize mail attırın bir durum olduğunda o maili paypala kanıt olarak sunarsınız.

Zamanında birine domain satmıştım parayı aile veya arkadaşıma gönderiyorum şeklinde almıştım benden domaini alan kişi ortağıyla anlaşamamış bana dispute çekmişti bende kişiyle olan konuşmalarımı paypala atmıştım tutar üzerindeki geçici bloke kaldırılmıştı.

wxN721u.png

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri