Dolandırılmayı En Aza İndirmek İçin;

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
vbulletin3_logo_white.gif

Dolandırılmayı En Aza İndirmek İçin Alışverişlerinizde "iTrader" İşlemlerini Dikkate Alınız..

Ayrıca "iTrader" İşlemlerini Kimlerle Yaptığını Da Göz Ardı Etmeyiniz..

http://www.ytpara.com/site-hakkinda/47483-itrader-gonderme.html#post579590 Konusunu İnceleyerek Bu Konuda Bilgilenebilirsiniz..

Son düzenleme:
işin kötüsü bu sitede alışveriş yapan arkadaşların geneli itrade kullanmıyor.adamdan bişey alıyorum,itrade verelim birbirimize diyorum ya ne ugraşıcam,boşver diyor yada cevap dahi vermiyor.itrade biçok sitede oldugu gibi buradada her ticaretten sonra kullanılmalı...

işin kötüsü bu sitede alışveriş yapan arkadaşların geneli itrade kullanmıyor.adamdan bişey alıyorum,itrade verelim birbirimize diyorum ya ne ugraşıcam,boşver diyor yada cevap dahi vermiyor.itrade biçok sitede oldugu gibi buradada her ticaretten sonra kullanılmalı...

Ben alışverişlerde kullanma taraftarıyım ama, itrader nereden gönderiliyor onu bilmiyorum henüz :confused:

Ben alışverişlerde kullanma taraftarıyım ama, itrader nereden gönderiliyor onu bilmiyorum henüz :confused:

benim bu mesajımda,sagda Itrader: 5 , 100% yazıyor mesela.buradaki 5 sayısına tıklarsan benim itrade profilime gidersin hocam.oradan geri bildirimde bulunacaksın.geri bildirimde bulun a tıklayınca zaten karşına doldurulması gereken bi form çıkıyor işte ne aldın,ne sattın,yorumun nedir filan.

Itrader kullanmıyor ki kimse herkeste 1-2 tane var hep. Çok olan kişi çok az.

Itrader kullanmıyor ki kimse herkeste 1-2 tane var hep. Çok olan kişi çok az.

evet,ne yazıkki öyle.bende 5 tane varmış mesela,ben ortalama olarak her hafta 5 alışveriş yapıyorum ama toplam 5 itrade verilmiş.sebebide işte diger arkadaşlara itrade verelim birbirimize diyince olaya sıcak bakmamaları.

valla haklısın hocam benim mesela 7 8 alışverişim olmuştur ama hiç gerek duymadım itrade felan

Adam siteye dün üye olmuş ilk mesajında satış konusu açıyor bence ilk önce bunları sınırlamak gerekiyor

itrader kullanmak güzel birşeydir. Başka forumda kullanıyordum. 180 civarına gelmişti. Artık yorulmuştum trade vermekten. Gerekli ama zahmetli iş.

O zaman şöyle yapalım. Hizmeti satın alan kişinin, ya da takasta her iki tarafın "itrader" olumlu ya da olumsuz vermesi zorunlu hale gelmiş olsun. Satan kişi de aynı şekilde geri dönüş yapabilir müsait zamanında. Ancak satın alan kişi satıcıları daha iyi değerlendirmemiz için olumlu ya da olumsuz itrader vermek zorunda olsun. Eğer belirtmenize rağmen vermiyorsa bu mesajımı atın kendisine. Ya da forum kurallarına ekler bir yaptırım uygularız ;)

kullanıyorduk ama bi sabah bi uyandık güncelleme olmuş ve itrader sıfırlanmış. yani herşey boşa gitti.

ilgilenip eski traderleri inceleyip ekleyen oldu mu ? tabiki hayır. bu olaydan sonra itrader takan kaldı mı? tabiki hayır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri