Dolar Düşüyor !!!

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
KArdeşim nolacak çekin gitsin. Herifin teki yazmış 3 tl olacak. Çok biliyorsun ekonomiyi bravo sana. Çekin kardeşim yükselirse 1 ay içinde değişimler olabilir. FED'in açıklamaları, Yunanistan'ın olumlu görüşmeleri ve Türkiye'deki koalisyon görüşmelerinin olumlu olması dolayısıyla Döviz düşüşe geçti. Ben çekeceğim beklemek isterseniz ay sonunu da bekleyin yükselebilir...
1- Bence düzgün konuş
2-Hangi dünyada yaşıyosun sen.. Söylediğin tüm etkenler tam tersi durumda..

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1- Bence düzgün konuş
2-Hangi dünyada yaşıyosun sen.. Söylediğin tüm etkenler tam tersi durumda..

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana noluyor hayırdır ? Nerede yanlış konuşmuşum?? Bi sıkıntın mı var :mad:

Söylediğim tüm etkenler doğru durumda neresi yanlış ne biliyorsun ne konuşuyorsun? Arkadaş ekonominin e'sinden anlamayan adam bana tam tersi diyor ya

şu konuyu kitleseniz [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] her dolar yada ekonomi konusu siyasete ve tartışmaya dönüyor.

2.55 dolaylarına gelse kaçırılmaz,o seviyeden aşağı düşmesi imkansız artık

yıllardır bi savaç çıksa diye bekliyosunuz acıyorum halinize.

:D :D Kim savaş çıksın diye bekliyor, ben şu anki durumdan bahsediyorum. İran bir nükleer anlaşma da yamuk yaparsa görürsün USA vs Iran diye haberlerde. Hiç bunların birisi olmadı zaten Yemen, Suudi Arabistan karışacak.

Yemen zaten karıştı karışacağı kadar adamlar savaş halinde,Suudi arabistan da hiçbirşey olmaz öyle bi durum yok

uzun vadede yükselecek, bozdurmayı düşünenler kısa vadede bişey beklemesin.

:D :D Kim savaş çıksın diye bekliyor, ben şu anki durumdan bahsediyorum. İran bir nükleer anlaşma da yamuk yaparsa görürsün USA vs Iran diye haberlerde. Hiç bunların birisi olmadı zaten Yemen, Suudi Arabistan karışacak.

kardeşim o işler öyle yürümüyor işde. çağın savaşı ekonomik savaşlardır ve zaten abd o savaşları öyle yada böyle kazanıyor. irana karşı kazandığı gibi rusyaya karşıda kazanacak. öyle cephe savaşı falan kalmadı. 3-5 teröristin birbirini havaya uçurması sadece bi tiyatro oyunu :) savaşma meraklısı zavallıları topluyolar ortada nerde ahmak var toplanıyor cihad yapıyoz cennete gidecez diye müslüman müslümanı öldürüyor :) artık nereye giderler orasını allah bilir.

Doları wm den düşükten bozdursakda eğer Lazım değilse düşükten dolar Alınacak sonuçta aradaki kur farkı yüksekken de olacaktı sonuçta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fed dansöz gibi bir faiz artıracak gibi yapıyor, sonra daha erken falan diyor.O nedenle döviz dünya genelinde çok oynak vaziyette.Koalisyon kurulması da şuan kolay değil, olası bir erken seçim ve benzer sonuçların çıkması doları iyice patlatabilir.

Ben 2.70'ten bozdum doları, şimdi alım için bekliyorum,Sürekli düşüş trendinde.2.60 altına inerse tüm tl'yi dolar yapabilirim.

Mb yıl sonu kur beklentisi 2.9 seviyelerinde.2016 yılına kadar %30'u kamu borcu olmak üzere 320 milyar dolar yurt dışına ödeme yapılması gerekiyor.Yüklü döviz çıkışı doları değerlendirecektir.

Yine de unutmayın ki piyasalarla şaka olmaz.Yatırım yaparken kötü senaryoyu da hesaba katarak yapın.

Dolar bu sabah 2.7 ile başladı gün içerisinde 2.63 ün altına kadar düştü. Bizimde tam kesinleşmeye başladığı zamanda... Acaba içeriye para dolar çekerek biz mi düşürdük? :p

Şaka bir yana efendiler ne olacak doların gidişadı? Bence Eylül e kadar biraz daha düşer sonra tekrar artmaya başlar.

Hocam çekince doların değeri artar tam tersi olur yani :) Ayrıca güne 2.7 ile başlamamış :) bugünün hareketi "2.62,7-2.65" arası yani hareketi gayet normal bir aralıkta :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri