Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle şey olur mu ?
Egonomi çok iyi bizim ya, hergün büyeyen bir ülkeyiz %kaç kaç büyüdük hergün büyümeye devam ediyoruz.
Fabrikaları sattık, ilerledik gerilmedik.
Savaşa girdik, ilerledik gerilmedik.
Çoğu devlet kurumunu özelleştirdik, ilerledik gerilmedik.
Türk Lirasının değerini kaybettirdik, ilerledik gerilmedik .
Suriyeli kardeşlerimize kucak açıp paraya bağladık, ilerledik gerilmedik.
Faizleri uçurduk, ilerledik gerilmedik.
daha çok şey çizilir, silinir ama biz buraya sayfalarca yazsakta gene hiçbirşey değişmeyecekçünkü egonomi büyüyor dış mıhraklar bizi kıskanıyor .
Gündemde olanlar bunlar lütfen kimse yanlış anlamasın.
tamam mülteci var eyvallah ama bana yararı var mı? bana göre zararı var? eyvallah ensar olalım ama şöyleki bizim kardeşlerimiz onlar için savaşa girsin onlarda ülkede volta atsın keyif çaksınbu zoruma gidiyor işte git yazın denizlere full suriyeli git tekstillere full suriyeli haa tekstil ve kirada oturmaları aslında birazda bizim milletin sucu neden mi?bayağı yükseliyor, artık 4 tl de sabit kalacak gibi. Kriz gelir gelmez bilmem ancak, şu an aldığımız tüm teknolojik aletler hep dolar üzerinde geliyor. Pc toplayacağım şu 1070 ekran kartı 1 yıl önce 1900 tl civarı bulabilirken şimdi 2600 tl civarlarında. Doların 1.21 lira olduğu dönemleri hatırlıyorum da tl ne kadar değerliymiş o zamanlar...
Ayrıca merak ettim dolar yine 2 lira veya 3 lira seviyelerine iner mi? yoksa ben mi çok iyimser düşünüyorum?
---------- Spam Engelliyici 12:10 ---------- Önceki Mesaj 12:07 ----------
eyvallah haklısınız. ancak yine de ülkemizde çok şey oluyor. darbe, pkk terörü, fetöcülerin lobicilik faliyetleri, pasif bir savaşın içerisindeyiz ve milyonlarca mülteci var. Tamam tüm sorunları yanlış politikalar getirdi, fakat yinede tüm yaşananlara göre en iyi olacak durumdayız. durum iyi değil ama beterin beteride olabilirdik, örnek yunanistan gibi..
yükselmeye devam ediyor. Merkez bankası neden müdahale etmiyor ??
- -
Dolar başlığına yazmak içinmi üye oldun?
Dur bende slogan atayım belki müdahale gelir.
Merkez uyuma dolara sahip çık.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.