Dolar İşareti Sorunu Yeni Versiyon

sergenyapim

Yasaklanmış
Arkadaşlar özgün kendi videolarım var 3-5 dakika uzunlukta. 1,5 yıl önceki kanallarıma yüklüyorum yükleyince hemen dolar yanıyor. 1-2 gün geçiyor yine video yüklüyorum aynı şekilde özgün, bu sefer ünleme düşüyor.

Çeşitli programlarla üzerinde oynadım.
Masaüstümü çekip felan ekstra bir videolar benim diye talepte bulundum, 1 hafta geçmesine rağmen talepte bulunduklarım hala soru işareti.
Adlarını felan değiştiriyorum değişen birşey olmuyor.

Yapıcı çözümü ve fikri olan var mı?

Bu ünleme düşenleri, yeni hiç video olmayan kanala atıyorum hemen dolar yanıyor.

1 tane video çek odanın onu yükle ünleme düşeçektir odanı her açıdan resim çek kanıt olarak sağla bidaha ünlem çıkmaz

Kanalın kara listeye giriyor,
Aynı anda çok video yükleyip parasını aynı gün açarsan,
Aynı anda 5-10 civarı Youtube Video editörde editlersen,
Kanalda belli bir sayıda Ünlem yersen, (20 civarı)
Kanalın imlenmiş oluyor ve ünlem özgün mözgün dinlemiyor .

Kanalın kara listeye giriyor,
Aynı anda çok video yükleyip parasını aynı gün açarsan,
Aynı anda 5-10 civarı Youtube Video editörde editlersen,
Kanalda belli bir sayıda Ünlem yersen, (20 civarı)
Kanalın imlenmiş oluyor ve ünlem özgün mözgün dinlemiyor .

Nasıl bir yol izlemeliyim o zaman hocam?

Arkadaşlar özgün kendi videolarım var 3-5 dakika uzunlukta. 1,5 yıl önceki kanallarıma yüklüyorum yükleyince hemen dolar yanıyor. 1-2 gün geçiyor yine video yüklüyorum aynı şekilde özgün, bu sefer ünleme düşüyor.

Çeşitli programlarla üzerinde oynadım.
Masaüstümü çekip felan ekstra bir videolar benim diye talepte bulundum, 1 hafta geçmesine rağmen talepte bulunduklarım hala soru işareti.
Adlarını felan değiştiriyorum değişen birşey olmuyor.

Yapıcı çözümü ve fikri olan var mı?

Bu ünleme düşenleri, yeni hiç video olmayan kanala atıyorum hemen dolar yanıyor.

Videoların kendine ait olduğunu nasıl açıkladın? Ne yazdın tam olarak?

Videoların kendine ait olduğunu nasıl açıkladın? Ne yazdın tam olarak?

Videolarımın öncesine kendi elimle yaptığım kanalın linkinin yazılı olduğu yazıyı çekiyorum arada elimle onu gösteriyorum ve her video sonunda kamerayı kendime çeviriyorum.

Videolarımın öncesine kendi elimle yaptığım kanalın linkinin yazılı olduğu yazıyı çekiyorum arada elimle onu gösteriyorum ve her video sonunda kamerayı kendime çeviriyorum.

Hocam örneğin yemek yaptınız onu çektiniz diyelim.

Videoda mutfakta gözüken 1 - 2 eşyanın fotoğrafını çekin, yemekle aynı karede olan bir fotoğrafınızı gönderin, siz yemeği yaparken bi yakınınız sizi çeken kamerayıda görecek şekilde 2. videoyu çeksin.

Daha sonra açıklamaya ekleyin bunları... Kanıt videosunu farklı bir kanala değil, aynı kanala liste dışı olarak yükleyin...

Eğer olmazsa kanalın kurtuluşu yok demektir :/

Hocam örneğin yemek yaptınız onu çektiniz diyelim.

Videoda mutfakta gözüken 1 - 2 eşyanın fotoğrafını çekin, yemekle aynı karede olan bir fotoğrafınızı gönderin, siz yemeği yaparken bi yakınınız sizi çeken kamerayıda görecek şekilde 2. videoyu çeksin.

Daha sonra açıklamaya ekleyin bunları... Kanıt videosunu farklı bir kanala değil, aynı kanala liste dışı olarak yükleyin...

Eğer olmazsa kanalın kurtuluşu yok demektir :/

Aynen dediğiniz tarzda şeyler yaptım ama soru işaretinde bekliyor. Mimlenmenin ötesine geçtik diyeceğim de spam yok. Toplamda 3-4 saatlik olabilecek çekimi, daha fazla video olsun diye kısaltarak çekiyorum o da problem demek ki.

Aynen dediğiniz tarzda şeyler yaptım ama soru işaretinde bekliyor. Mimlenmenin ötesine geçtik diyeceğim de spam yok. Toplamda 3-4 saatlik olabilecek çekimi, daha fazla video olsun diye kısaltarak çekiyorum o da problem demek ki.

Hiç spam yapmadığınız bi kanalda mı oluyor bu? Tamamen özgün kanala ünlem atıyorlarsa eğer, açıklamanızda biraz çemkirin bence...

Dediğim gibi tamamen özgünseniz haklı olan taraf sizsiniz, istediğiniz gibi azarlayabilirsiniz...

Olay tamamen Youtube çalışanlarının üşengeçliğinden ibaret. Ünlem olayını getirdiler, milyonlarca kanıt günde bnlara gelmeye başladı. Bunlar da haliyle manuel incelemeyi gerçekleştiremedi ve ortalık böyle bir arafta kaldı.

Olay tamamen Youtube çalışanlarının üşengeçliğinden ibaret. Ünlem olayını getirdiler, milyonlarca kanıt günde bnlara gelmeye başladı. Bunlar da haliyle manuel incelemeyi gerçekleştiremedi ve ortalık böyle bir arafta kaldı.

Aynen dediğiniz gibi, benim gibi birçok kişi hak talep ediyor yetişemiyorlar.

Hiç spam yapmadığınız bi kanalda mı oluyor bu? Tamamen özgün kanala ünlem atıyorlarsa eğer, açıklamanızda biraz çemkirin bence...

Dediğim gibi tamamen özgünseniz haklı olan taraf sizsiniz, istediğiniz gibi azarlayabilirsiniz...

Evet hocam hiç spam yapmadığım bir kanalda. Mesela şimdi 0 bir kanal açayım, 10 tane video atayım hiç problemsiz para kazanma tamam. Ama 2 gün sonra girip 1 video atayım, ne yaparsam yapayım para kazanma kabul edilmiyor.

Artık çare olarak videolar biriktirip, 50-60 tane olunca birden atıp para kazanmasını açıp, sonra da daha yüklememek olarak bulacağım.
Gerçi bu seferde 20 tane hesabım var diye hesaplarımı kapatırlar :) Soğuyorum valla bu işten.

Ünlem geçemeyince partnere geçtim :) bilginize.

Nasıl bir yol izlemeliyim o zaman hocam?

Kanalın ünlemsiz ise bir defa atacağın videoyu başka bi kanalda test et, bir tane test kanalın olsun ve bak bakalım videon orda ünlemmi alacak $ mı yanacak, $ yanarsa sorun yok direk o kanaldan sil, kendi kanalına yükle. Yok ünleme düşerse o zaman o videoyu editlemeye başla ve $ yakana kadar test kanalında dene, Ne zaman $ yakabildin, orjinal kanalına at. Ayrıca bir günde 3-4 video çalış ve ilk dediğim gibi youtube video editör kullanma, ayrıca videolarını aynı andada yayınlama, bunu zamanlamaylada yapma, gir kanalına 1 video yükle yayınla, aradan geçtin 1-2 saat sonra başka bi video yükle yayınla, bu dediklerim seni ünlem belasından kurtarır, ama spam çalışacak adamın yapacağı bir iş değil bunlar, özgün çalışan adam için birebir çare.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri