Youtube2014
Yasaklanmış
Bütün bunlar video ortasi reklamdan kaynaklaniyor gibi geliyor bana. Biz spamcilardan baska bunu kullanan da yok zaten.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
PewPewDie bile video ortası kullaniyorBütün bunlar video ortasi reklamdan kaynaklaniyor gibi geliyor bana. Biz spamcilardan baska bunu kullanan da yok zaten.
PewPewDie bile video ortası kullaniyor
Dün bir kanalımda tüm videolarımın kayboldu, para kazanmayı kapayıp açtım geri geldi. O arada 1 video sildim ama neyse sağlık olsun![]()
Bunun ne önemi var ki? Video ortası reklamla kesinlikle bir alakası yok. Milletin aklını karıstırmayınKac videosunda?
Spam yapana ekmek yok, iyi yapıyor youtube böyle helal olsun![]()
Ne oldu aldigimiz uc kurus seni rahatsizmi etti?Spam yapana ekmek yok, iyi yapıyor youtube böyle helal olsun![]()
Dün bir kanalımda tüm videolarımın kayboldu, para kazanmayı kapayıp açtım geri geldi. O arada 1 video sildim ama neyse sağlık olsun![]()
400 vodonun yarisinda kaybolmustu dolar, suanda geri gelmis sadece 5-6 videoda yok. Onlarda gelecektir yarin falan bence.sanki videolarimi sirasiyla kontrol ediyor gibime geldi bana. Dolar kaybolma sirasi bu sekilde cunku
bende giderse aynı şeyi yapmayı düşünüyorum reklam görünüyomu bi sıkıntı varmı
bende neden dünya genelinde engellendi yazısı geldi hala anlamış değilim ?
aynen tıklama ve yansımada sıkıntı yok sanki artış var ne oldu acaba mühendis yanlış bişe yaptıda ortalıkmı karışdı.Reklam görünüyor mu bilmemde kazançlar çokta güzel yansıyor![]()
çizgi film dizi falansa o olay o ana denk gelmiştir benimde bir dizi kanalında şirket uyanmış eşleşenleri yağdırdı
aynen tıklama ve yansımada sıkıntı yok sanki artış var ne oldu acaba mühendis yanlış bişe yaptıda ortalıkmı karışdı.
sonradan geliyorsa en kötü olay bu olur. 20 tane dünya genelinden sonra durum bölümünde hiç sıkıntı yoktu buda ayrı bir durum.
Aynen değilim, forum ne zamandır spamcılara hizmet eder olduben spamcıyım sanıyorum sen değilsin ozaman forum ve bu konu senle alakadar değil.
Ne oldu aldigimiz uc kurus seni rahatsizmi etti?
Bisey derdim de gerek yok senin gibilerle agiz dalasina sen boyle biz kazanamayacaz diye mutlu olAynen değilim, forum ne zamandır spamcılara hizmet eder oldu
Beni niye etsin, bundan sonra youtube'ın alacağı önlemler sizi rahatsız edecek bence![]()
Aynen değilim, forum ne zamandır spamcılara hizmet eder oldu
Beni niye etsin, bundan sonra youtube'ın alacağı önlemler sizi rahatsız edecek bence![]()
Bisey derdim de gerek yok senin gibilerle agiz dalasina sen boyle biz kazanamayacaz diye mutlu ol
Bakalim bizim kazanamamiz sana ne kazandiracak?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.