dolar ışığı bir türlü yanmıyor

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

egva06

Yasaklanmış
sizdede bu gün bu sorun varmı beyler ne yaptıysam yakamadım ışığı forumdaki 2 yöntemide denedim olmuyor?

Hocam bazen yanmayınca yanmıyor..Ama bana skypedan bı mesaj atın bakalım inceleyim videonzu..

Dün akşam yüklediğimde yakabilmiştim. Videonuz yüklendikten hemen sonra yapın o işlemleri, yoksa geç kalmış oluyorsunuz düzelmiyor çoğu zaman.

Forumda birkaç taktik var onlarlada açılmazsa sil gitsin uğraşma.

ay sonu geçti bugün daha bir zor gibi geldi bana. hiç zorluk çıkarmayan video türlerinde dolar yanmamaya başladı.

bügün genel soru nvar galbia 32 video yükledim 3 ünü sadece yandı diğerlerini ne yaptıysam açamadım

bütün yöntemleri denedim beyler olmuyor ne yaptıysam galiba genel bir sorun yada artık kolay kolay yanmıyacak bu dolar işaretleri sonumuz hayır olsun

Videoları atarken kısa başlıklar gir Portakal Elma gibi etiket ve açıklama yazma eğer olmazsa para kazanmayı kapat kategoriyi değiştir kaydet sayfayı yenile tekrar para kazanmayı açmayı dene

söylentiler doğru oldu galiba.artık çok zor dolar ışıgı yakmak.

Dün gece 100-150 tane videonunkini yaktım şimdi yanmıyor.

youtube yine bir işler peşinde hayırlısı bakalım

beyler bazı zaman aralıklarında yakmak mümkün olmuyor ama öğlen 1 den önce bildiğimiz yöntemle (asdasadas) gibi başlık etiket girince yanıyor birde geceleri rastladım yani akşam olunca deneyin birde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri