Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şekere %100 Zam , Tuza %200 Zam , Una %300 Zaman , Mazota %500 Zam her gün gelen zam haberlerini özlüyor milletveyahut dolara 10 kuruş zam olunca batan şirketleri iflas eden işletmeleri devlet büyüklerinin ayaklarına atılan yazar kasaları özlüyor .
O günleri göremedik belki ama şuanda da ülkenin durumu çok iyi değil. Kafanızı çıkarıp sokaklara bir bakın. Okulları gezip öğrencilere sorun. Emin olun çoğunluk sefalet içerisinde.
Memleket kan ağlıyor. Öğrenciler para yok diye okulda yemek yemiyor. Evden okula yemek getiremiyor.
Ekmek almak masraflı olur diye insanlar 3 öğün hamur kızartması yiyor.
Okulda ödev veriliyor. Ödev için kırtasiye malzemeleri lazım. Öğrenciler verdikleri para için üzülüyor. Kimileri para veremiyor.
Üzgünüm...
Hocam kusura bakmada bu öğrenciler Afrika'da mı ?
Bak işte hocam bataklıkdan çıkmak okadar kolay degıl 80 90 yıldır bataklıkda olan bir ülke 10 yılda 20 yılda süper devlet olamaz zaman alan şeyler bunlar abd rusya dıyorsun hocam bunlar bir anda o konuma gelmediler sömürerek işgal ederek o konuma geldiler abd dedıgın ülke sömürmediği ülke kalmadı ırak afganistan venezulya vs aynı sekılde rusya . Bakınız bizim ülkemiz şuan pyd,feto,daeş,pkk gibi büyük terör örgütleri ile savaşırken bir yandan bunların yan kuruluşu tkp mlkp dhkp-c ypg yps gibi örgütler ile savşaıyor bir tarafda suriye bır tarafda ırak bir tarafda milyonlarca mülteci ülkemizin konum olarak savaşların olduğu bir konumdayız bundan 4-5 ay önce ülkemiz darbe atlattı şuan avrupa avrupa dıye buraya yorum atanlar almanyaya belçikaya fransaya bakmıyor galiba teröre nasıl destek verdiklerini görmüyor aynı şekilde abdnın pyd ypg benım dostum dıyıp sılahlandırması gibi biz öyle bir zor konumda olmamıza ragmen dimdık ayakda duruyoruz durmaya çalışıyoruz bugun senin cumhurbaşkanın resmi bir devletin cumhurbaşkanı almanyaya 4g ile baglanıp darbeya karşı mıtınge konusacagı zaman ızın verılmezken eylem yapan pkklıların 4g ıle cemıl bayıkın baglanıp konusmasına birşey demiyorlar anlayacagınız 4-5-6-10 yanımızda düşman savaş varken bu şekilde gelişiyoruz yavaş hızlı fark etmez bakınız 3.köprü fransa ingiltere karşıydı yapıldı 3.havalımanı alman karşı yapılıyor kısaca iç ve dış sorunlar varken gelişmeye devam eden bir ülkeyken mutlu oluyoruz bundan 15 20 yıl once bu kadar sorun yokdu nıye yokdu kendinizin dedıgı gibi bataklıkdaydık dokunmuyorlardı ne zaman bataklıkdan çıkmaya başladık üstümüze basmaya calısıyorlar batırmak için .
Çevrem deki büyüklerim der ki eskiden yoksulluk vardı herkes yoksuldu ama mutluyduk insanlar huzurluydu böyle değildi.
Ülke refahı vatan sevgisini zamdan ibaret sanıyorsun hocam ona üzülüyorumEski türkiye dış siyasetine bakmanı isterim.Terörist başına (italya'da) hangi hükümet nasıl suikast girişiminde bulunmuş
Dolar yükselişe geçti, yüzde 10 zam geliyor - Ekonomi Haberleri
Bu günün haberi sen zam isterki madem özledin yılbaşından sonra görürüz
Bizde ki kur dalgalı kur ama bizdeki zam'da dalgalı zam bunu unutma
Eskiden zam geliyordu peki şimdi ?
En basitinden bir çikolata yiyorsun 200 gram -1 tl dediğin gibi zam geliyor 2 tl oluyor
ama şimdi 200 gramlık çikolata 1 tl ise zam geliyor 150 grama düşüyor hala 1 lira umarım anlatabilmişimdir![]()
Geçen bir arkadaş yazmışdı kimse kimsenin fikrini değiştiremez uzatmaya tartışmaya gerek yok bana göre 15 yılda ülkemiz baya bir gelişdi gelişmeye de devam ediyor ekonomimiz darbe dahi gördü bir sıkıntı olmadı avrupa krızı oldu bir sıkıntı olmadı anlayacagınız zaman zaman dolarda yükselme düşme olucak bundan aylar önce 2,70'i gördü dolar hatta yanlış hatırlamyıorsam 2,40'a ınmışdı o yüzden bir birimizi kırmayalım kimse kimsenin bu saatten sonra görüşünü değiştiremez benim tek sinir olduğum nokta bazı arkadaşlar kendi düşüncesini belirtiken kötülerken sorun yok ben karşılık verince hakaret laf sokma itici argo konuşmaya giriyor eeeburası dingonun ahrı degıl ki sen kötülücen durucan kimse karşılık vermicek ben bugune kadar bu forumda kiminle karşılıklı atışsamda asla onun fıkrını düşüncesine karşı sen böyle düşünüyorsun seni görmek duymak okumak istemiyorum ne bicim insansın vs gibi cümleler kurmadım bir laf söylüyorsanız karşılık gelmesini efendi gibi dinlemesinide biliceksin
o yüzden tartıştığım kim varsa hakkımı helal ediyorum TEK DERDİMİZ VATAN ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BİR SIKINTI OLMADAN İLERLEMEYE DEVAM EDİCEZ ...
Hocam insanlar okadar mutluydu ki yemege ekmegi içmeye suyu yokdu hasta ınsanlar hasta kuyrugunda ilac kuyrugunda ölüyordu ama mutluyduyavv bunları yamış bir insanım ben siz hiç saatlerce doktor kuyrugunda bekledınızmı hiç 3 kişi ayrı ayrı sıraya girip sıra bekledinizmi ? veyahut hiç tanker gelsede bi bidon su alalım diye bekleyen insanları tanıdınzmı ? günlerce açlık grevi yapan kendilerini zincire vuran insanları ? zam geldiği için kendilerini asan vuran insanları bunlar hep mutlulukdan galiba
iyi ozaman eski günlere dönelim de mutlulu olalım
Geçen bir arkadaş yazmışdı kimse kimsenin fikrini değiştiremez uzatmaya tartışmaya gerek yok
Geçen bir arkadaş yazmışdı kimse kimsenin fikrini değiştiremez uzatmaya tartışmaya gerek yok bana göre 15 yılda ülkemiz baya bir gelişdi gelişmeye de devam ediyor ekonomimiz darbe dahi gördü bir sıkıntı olmadı avrupa krızı oldu bir sıkıntı olmadı anlayacagınız zaman zaman dolarda yükselme düşme olucak bundan aylar önce 2,70'i gördü dolar hatta yanlış hatırlamyıorsam 2,40'a ınmışdı o yüzden bir birimizi kırmayalım kimse kimsenin bu saatten sonra görüşünü değiştiremez benim tek sinir olduğum nokta bazı arkadaşlar kendi düşüncesini belirtiken kötülerken sorun yok ben karşılık verince hakaret laf sokma itici argo konuşmaya giriyor eeeburası dingonun ahrı degıl ki sen kötülücen durucan kimse karşılık vermicek ben bugune kadar bu forumda kiminle karşılıklı atışsamda asla onun fıkrını düşüncesine karşı sen böyle düşünüyorsun seni görmek duymak okumak istemiyorum ne bicim insansın vs gibi cümleler kurmadım bir laf söylüyorsanız karşılık gelmesini efendi gibi dinlemesinide biliceksin
o yüzden tartıştığım kim varsa hakkımı helal ediyorum TEK DERDİMİZ VATAN ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BİR SIKINTI OLMADAN İLERLEMEYE DEVAM EDİCEZ ...
Şunu alıntılayıp konuyu kitletmeyin allah aşkına arkadaşın tecavüz savunması falan var daha twitterda orada burda lütfen!
ya yok arkadaş ben dayanamıyorum senin mesajlara. senin mesleğin ne? çalışmıyorsan babanın mesleği ne acaba? esnaf mısınız? esnafsanız zaten krizi anlayacak bir durumunuz olmuyor pek fazla. daha derine girmeyeyim. ekonomide sıkıntı olmadı diyorsun bak hocam ben mühendisim, babam da araba alıp satıyor. ben işçiyim babam dükkan sahibi fakat para dönüyor dolar üzerinden arabalarda. ben işçiyim ama fabrikadaki durumları biliyorum mesleğim dolayısı ile. zaten ülkede üretim yok sen yurt dışı pazarına açılmaya çalışıyorsun adamlar türke yatırım yapmıyor ülkendeki dolar da bitiyor. işi büyük olanları düşün bir de, kendini düşünme senin kafa bende sıkıntı yoksa ülkede de sıkıntı yoktur. oldu canım. sakın ama sakın yanlış anlaşılmasın bunu farklı bir anlamla söylemiyorum kimse de o tarafa çekmesin bu lafı cevap dahi vermem. sen esnafsan boya satıyorsan kriz olmuş olmamış sen zaten bunu anlamazsın. büyük adam olduğun zaman büyük oynadığın zaman sen piyasanın tokadını yersin ya da kaymağını yersin. o yüzden piyasalara hakim olmadan oturarak youtube'a video atarak allahını peygamberini seviyosan bilgisiz olduğun konularda yazma
---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:32 ----------
şöyle ekonomi konularına da ya 25 yaş üzeri ya da piyasa içinde bulunmayan iş tecrübesi olmayan adamların yazmaması gerekiyor bence bunu da ek olarak düşeyim.
Cebinde 5 kuruş parası yok iş desen işi yok bana gelmiş hala ülkenin durumu iyi felan diyor. Bunlara laf anlatamassınız arkadaşlar nato kafa nato mermer.
Sen beni engellemedin mi nasıl görüyon![]()
![]()
Aramızda ki fark bu işte ben asla benim düşünceme eleştiri yapan insanlara senin gibi argolu konuşmam
Cagdaşız dersiniz düşünce özgürlüğü dersiniz sizin düşüncenize karşı bir görüş olunca başlarsınız laf atmaya
) bakınız konuya okadar mesaj attım 1 arkadaşa yanlış bir lafım itici öteliyic bir lafım olmuşmu .
NOT : twitterım vs yok ben sadece sizlerin yaptığını yaptım özgürce kendimce düşüncemi paylaştım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.