Doları ne zaman bozalım, dolar daha artar mı ?

Bozdurma 3 olmadan düşmez.
Erken seçim kaos vs en az 2,90 yakında.
Merkez bankası tüm dolar rezevlerini satsada artık iflah olmaz dolar.
Koalisyon çıkmazsa 3tl banko.

Internet bankacılığında bozum işleminizi mesai saatleri içersinde yapmanızı tavsiye ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

enpara 2.81 den bozdum 2 dk önce varsa affetmeyin.

Bir ay önce yüklü bir miktar bozmuştum şimdi pişman olmaya başladım bozdurmayın arkadaşlar uzun vadede dolar her zaman kazandırır :)

Kazandırması problem değil,bu fiyattan alıp faiz,altın vs. dan fazla kazandıracak mı aynı sürede mevzu o.2.82 düşük bi kur değil.

Amerika'nın faizleri arttırmaya bu kadar yaklaştığı bir zamanda (Usd'nin tüm para birimlerine karşı değer kazanması sonucunu doğurur)

Türkiye'nin siyasi belirsizliği - erken seçimin hergeçen gün hissedilmesi,
içerideki terör olayları - sınırdaki gerginlik - sıfır komşu,
işsizlik oranlarının yüksek seyirde devam etmesi,
enflasyonun benzindeki düşüşe rağmen hala indirilememesi gibi başlıca sebeplerden dolayı (TL' nin tüm para birimlerine karşı değersizleşmesi sonuçları doğurur)

Sebeplerinden mütevellit elinde yüklü miktarda dolar bulunduran arkadaşlar Usd tarafında kalabilir. Yani elinizdeki dolarları aciliyetiniz yoksa tutabilirsiniz..

(Yatırım tavsiyesi değildir)

anlamadığım şuki akp ile mhp nin şuan koalisyon kurma ihtimali yokmu herkes erken seçim diye ayaklanıyor.

şuan dolar almak mantıklı duruyo 3 e yaklaşıcaktır koalisyon olmayacagını açıklıyo davutoğlu erken seçime gidilcek seçime kadar dolar düşmez artar bence

yanlış da olabilir ama enparada bozum yaparken erken saatlerde yapın.O saatlerde alış-satış farkı çok az oluyor

göreceği max seviye budur doların

:D :D :D :D

2-2,5 Sene önce 1.29-1.30 ları gördüğü zaman arkadaşın para vardı al dedik adam 1$ = 1Tl geyiği varken daha düşsün alırız diyordu.
Sonra $ bir günde 1.65-1.70 seviyesini gördü sonrasında ise 1.90 gezi mezi hikayesi 2 üstü ve 1,5 sene sonra 2.82 ve Sen 2.82'i geçmez diyorsun.

Tamam bu benim mesajımda burda dursun sana hatırlatırım bu mesajını.
:cool:

:D :D :D :D

2-2,5 Sene önce 1.29-1.30 ları gördüğü zaman arkadaşın para vardı al dedik adam 1$ = 1Tl geyiği varken daha düşsün alırız diyordu.
Sonra $ bir günde 1.65-1.70 seviyesini gördü sonrasında ise 1.90 gezi mezi hikayesi 2 üstü ve 1,5 sene sonra 2.82 ve Sen 2.82'i geçmez diyorsun.

Tamam bu benim mesajımda burda dursun sana hatırlatırım bu mesajını.
:cool:

ben ileri ki 2-3 yıl için söylemedim bunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri