Dolgu acıtır mı ?

sontorun

Yasaklanmış
arkadaşlar hayatımda salı günü ilk gez diş doktoruna gideceğim büyük ihtimal dolgu yapılacak yaptıran varsa nasıl acıtıyormu bu yav ?

off sontorun offf :D bişey olmaz hiçbişey

not: 10 larca kez dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım, zaten ağzımda pek kendi dişim yok :D

Kardeşim gözünü korkutmak gibi olmasın ama bu tarz şeylerin hepsi acıyor.Yani dolgu yaparken bir acı hissetmezsin ama öncesinde vuracağı iğne acıtır bende bir kere gittim daha da gitmiyorum hayırlısı.

kanal tedavisi varsa sıkıntı . dolgunun bi numarası yok ..

arkadaşlar hayatımda salı günü ilk gez diş doktoruna gideceğim büyük ihtimal dolgu yapılacak yaptıran varsa nasıl acıtıyormu bu yav ?

Hocam öncelikle geçmiş olsun bende kaplama yaptırdım şöyle diyim dişi temizlerken acıyor ama fazla hissetmiyorsun birde dişi keserken çok kötü oluyor ama dediğim gibi uyuşturduğu için fazla etki yapmıyor.

Yok hocamya bende çok korkardım ama uyuşturucu igne vuruyolar çeneni söküp gitseler haberin olmaz :D yani hiçbişey hissetmiyosun

dişçiden korkumdan curukleri tedavi ettiremiyorum :)

şaka bi yana arkadaşlar, 10 12 disciye gittim kimisi dediki dişinde 6 curuk var kimisi dedi 10 çürük var kimisi dedi ki onu diyen doktoru göster bana dislerinde bisey yok. kimisi dedi ki 20ligi cerrahi cekimle çekmemiz lazim kimisi dedi ki 20likleri bosuna cektirme sıkıntılı degiller kimisi dediki otur hemen cekeyim 20ligi cerrahi isleme felan gerek yok.

saka yapmiyorum beyler baya baya boyle herkes farkli bisey diyo diye disci disci gezdim gezdikce kafam karıştı. durduk yere saglam dislere dokundurtmak istemiyorum kime nasil inanip guvenicem ben?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(: bi dolguda bende var
iki tane daha yapılacak.
öncesinde bir iğne, sonra çürük kısım temizleniyor. Dolgu yapılıyor.

Korkutmuş olamayım ama Ben 2 defa dolgu yaptırdım , ikiside işkence gibiydi , diş çektirmek dolgunun yanında sinek ısırığı gibi kalıyor..

Diş çektirme önerisinde bulunanlar olmuş. Sakın öyle bi hata yapma git dolgunu yaptır.
*Uyuşturma işleminden sonra pek fazla acı hissetmeyeceksin ama illaki biraz acı olacak.
*En iğrenç kısmı ise çürük kısmın kemik kesici veya tur motoru ile kazınma işlemidir. Kesilen parçalar ağzına düşer bi taraftan aspiratör hortumu mideni bulandırır bi taraftan yanmış kemik kokusu...
Velhasıl kelam dolgu yaptır. Okuduğun şeylerden etkilenme. :)

kanal tedavisi haricinde dişçiden korkmayın. kanal tedavisi de zaten gereksiz bişey yaptırmayın. dişiniz çürüdüyse yapılacak en iyi şey implant. dolguda bişey yok zaten zamanla bi iki aya düşecektir.

ben bilmiyorum ama 100 kılıç darbesine bedel diyo TDHFD

ben 3 dolgu yaptırdım bir de kanal tedavisi, dördünde de iğneden sonra hiçbir şey hissetmedim, hatta kanal sıkıntılı bir yerdeki diş olduğundan ve ihmal ettiğimden 40 dk ya yakın sürdü ne öncesinde ne de sonrasında gram bir şey hissetmedim

Arkadaşlar iğnede sorun iğne acıtıyomu :D :D bide onu ağzıma vurcaklar hay Allah ya

Diş benim işim :D Söylenilenlere bakma ne kanal ne dolgu hiçbişey hissetmezsin.Kendini sıkarsan bişey olmasada bişey varmış gibi hissedersin.6 tane kanal tedavisi sayısı belirsiz dolgu yaptırdığımdan biliyorum.

Ben de dolgu yaptıracağım acaba acıtır mı dedim yorumlara baktım acıtmıyormuş :D:D

Di%C5%9F-Dolgusu.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri