Satış Sorumlusu

Yasaklanmış
baslıktada belirttigim gibi yeni alan adı aldım fakat host alcak miktar kalmadı elimde sıkıntıdayım bu aralar herneyse bedava olarak @alanadım.com şekilde alıcagım siteler varmı ? hostingerden aldım fakat mail gelmiyor :D mail atsamda spam mail diye gösteriyor. şimdiden teşekkürler

yeni hesap acsaydin hostingerden, bu arada ücretsiz hesapta sadece 1 tane maile musade ediyor aklinda olsun :)

baslıktada belirttigim gibi yeni alan adı aldım fakat host alcak miktar kalmadı elimde sıkıntıdayım bu aralar herneyse bedava olarak @alanadım.com şekilde alıcagım siteler varmı ? hostingerden aldım fakat mail gelmiyor :D mail atsamda spam mail diye gösteriyor. şimdiden teşekkürler

LİNUX ASP Altyapılı hosting sağlayabilirim bayiliğim var kardeşim ilgilenirsen skype: godoman.10 ekle

LİNUX ASP Altyapılı hosting sağlayabilirim bayiliğim var kardeşim ilgilenirsen skype: godoman.10 ekle

hocam ucretsiz sadece mail saglayabilcek 10 15tane ve mail gelebilcek arti olarak spam mesaj diye mail atmayacak host ariyorum yoksa artik biriktirip alicam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri