Domain satış işinden anliyan varmı ?

youtub60

Kayıtlı Üye
Domain satışı için bir site açmak istiyorum elimde 20 tane domain var,hepsi elle tutulur şeyler değil tabi değerlendirenler olur diye domain satış sitesi açmak istiyorum.
Bunun için elime bi tema lazım önerebileceğiniz tema varmı ?
4-5 arkadaşda kullanabileceğimiz yan yana mesela herkez kendi domainini koyacak skype adresinden ulaşıcak bize millet o şekil bi site düşünüyorum

(Konu baltalıyacaklar yazmasın)

Bilinen domain satış sitelerine koysan daha iyi olup, daha da çok kişiye ulaşmaz mı hocam? Ekstra masraftan da kurtarmış olursun.

Bilinen domain satış sitelerine koysan daha iyi olup, daha da çok kişiye ulaşmaz mı hocam? Ekstra masraftan da kurtarmış olursun.

fazla masraf olmaz hocam ben kendime ait olsun istiyorum sadece zaten mesela 5 arkadaş satış yapsak sunucu parası vs arada kaynar gider satış yaptıktan sonra kaldıki skypeden beyin fırtınası yaparak güzel domainler çıkartıyoruz :)

Bence her siteye 20 domainin de adının bulunduğu tek bir sayfa yerleştir (yapım aşamasında sayfalarına). İletişim bilgilerini de yazınca tamamdır. Onun dışında bilinen sitelerde paylaşman daha iyi olur.

Edit: 2-3 domain de bende var. Öyle bi site açacaksan haberimiz olsun yine de. :)

Son düzenleme:
Bence her siteye 20 domainin de adının bulunduğu tek bir sayfa yerleştir (yapım aşamasında sayfalarına). İletişim bilgilerini de yazınca tamamdır. Onun dışında bilinen sitelerde paylaşman daha iyi olur.

Edit: 2-3 domain de bende var. Öyle bi site açacaksan haberimiz olsun yine de. :)

:) dediğim gibi 4-5 arkadaş olucaz mesela ben 50 tane domain koyacam dierleride aynı şekil yani 250 300 domain olcak sitenin yönetimi vs bizde olucak zaten para yatırdıktan sonra domaini vermeme ihtimali yok sitemiz bize ait olucagı için mahkemeye kadar gider öyle düşünüyorum dier türlü güvenemiyorum :)

:) dediğim gibi 4-5 arkadaş olucaz mesela ben 50 tane domain koyacam dierleride aynı şekil yani 250 300 domain olcak sitenin yönetimi vs bizde olucak zaten para yatırdıktan sonra domaini vermeme ihtimali yok sitemiz bize ait olucagı için mahkemeye kadar gider öyle düşünüyorum dier türlü güvenemiyorum :)

css bilgin varsa yap çizimini 1 günde wp dökersin fazla zorlamaz seni.
title site adını yaparsın. contente fiyatı categorryleride yaparsın. olmadı yaptırın derim r10da birine veya siz çizin birine kodlatın bence en mantıklısı bu aç psyi çiz nasıl istiyorsan ;)

css bilgin varsa yap çizimini 1 günde wp dökersin fazla zorlamaz seni.
title site adını yaparsın. contente fiyatı categorryleride yaparsın. olmadı yaptırın derim r10da birine veya siz çizin birine kodlatın bence en mantıklısı bu aç psyi çiz nasıl istiyorsan ;)

hocam bilgim olsa bu şekil konu açmam ya sadece sprit tarzı bişi lazım kaç paraya patlar :D
site için çok güzel bi domain buldum satiş sitesi için :D absürt tarzı

hocam bilgim olsa bu şekil konu açmam ya sadece sprit tarzı bişi lazım kaç paraya patlar :D

hocam şimdi hiçmi ps kullanmayı bilmiyorsun olmadı aç painti çok açık birşekilde siteyi çiz zaten bir sayfa olacak oda anasayfa :) yani benzer sitelere bak çiz r10dada bir konu aç fiyat al en ucuz kodlayana yapıştır şuan fiyatları bilmemde basit tema 150 diyeyim kodlarlar ;)

hocam şimdi hiçmi ps kullanmayı bilmiyorsun olmadı aç painti çok açık birşekilde siteyi çiz zaten bir sayfa olacak oda anasayfa :) yani benzer sitelere bak çiz r10dada bir konu aç fiyat al en ucuz kodlayana yapıştır şuan fiyatları bilmemde basit tema 150 diyeyim kodlarlar ;)

tamam hocam deniyim bi :D

---------- Spam Engelliyici 05:36 ---------- Önceki Mesaj 05:25 ----------

böyle birşey düşünüyorum hocam fazla arbartıya kaçmadan :D sizce kaça patlar

Hocam ekstra site açmak yerine domainlerin indexine küçük html kodlarıyla yada ps ile diğer domainlerin olduğu ve iletişim bilgilerini ekleyin iş biter :)

Hocam ekstra site açmak yerine domainlerin indexine küçük html kodlarıyla yada ps ile diğer domainlerin olduğu ve iletişim bilgilerini ekleyin iş biter :)

site açmak istiyorum yazmışım ekstra site yerine yazmışsın :) kaç paraya patlar onu yazın bana :)

Çok bişeye patlamaz, bir domain alınacak bedava host bulunur hostingerdan tasarım konusunda biri lazım işte

host beleşe getirecem zaten arkadaşdan :D domainde buldum güzel bi tane tasarım lazım

sağlam kod alabilecek biri lazım :D özenti kodlarlada yapılır aslında html kodlarıyla

Bende şunu merak ediyorum.Hani .com .net .org gibi pekçok uzantı var.Bir . uzantısını nasıl satın alırız?

---------- Spam Engelliyici 11:55 ---------- Önceki Mesaj 11:18 ----------

Arkadaşlar anlayan yok mu bu işten?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri