domain yeniledim 3kere ödeme çekmişler

Fantasma

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar bi domainim vardı yenilemeyi unutmusum 1hafta geçmiş fiyat olarak 30tl gösteriyodu yenileyim dedim dikkat etmedim ama 30tlyi 3kere çekmişler toplamda 90tl bu nasıl oluyo bi yanlışlık mı var acaba çözemedim :confused:

Üç yıllık almış olabilir misiniz ?

Sanal kart ile neden alım yapmıyorsunuz ki başınız ağrımazdı.

Aldığın firma neresi?

hocam güvenilir bi yer diye öyle düşünmedim İHSyle çalışıyorum hep şimdi faturalar kısmına baktım sadece 1tane 30tllık bi fatura var

İHS bu konuda sorun çıkarmaz. Fatura zaten 1 tane gösterir 50 kerede çekse. Çünkü tek faturadır. Müşteri temsilcisine ulaşıp durumu bildirin dekontlarını gönderin hesabınıza ya bakiye olarak eklerler yada geri ödeme muhakkak yaparlar sıkıntı etmeyin.

Merhaba,
Bazen sistemsel olarak hatalardan dolayı bu gibi olaylar yaşanabiliyor. İlgili firmayla iletişim kurarsanız geri iade yapacaklardır.

sistemsel hatadan dolayı fazla çekim yapılmış çekilen tutarı kredi olarak hesabıma geçirdiler :)

Ben böyle hataları sistemsel görmüyorum ya, resmen 60 lirayı alıp krediye çevirip size illa onu harcatacaklar :) Yani paranızı döndürüyorlar tabiri caizse. :)

Hocam ne alakası var yaw bazen çok abartmıyormuyuz.
Bazen foruma konu açarken bile 2 kere açıyoruz
Arkadaş 3 kere basmıştır Ödemeye 3 kere çekmiştir.
Veyada Başka bi sorun olmuştur. Illa birini karalamak zorundamısınız.

Ben karalamak istesem ilk mesajımda İHS büyük firmadır sorun çıkmaz merak etmeyin ödemenizi geri iade ederler demem. 3 kere basma şansı yok olsa bile 3 kere ödeme alamaz. Ben sadece fikrimi söyledim..

Sen satın alma işlemini yaparken + host gibi seçenekleri işaretlemiş olabilirmisin Yani bunlara dikkat ettinmi sadece domainimi regledin yanında sana bişeyler itelemişlermi baktınmı

hocam sen konuya yanlış gelmişsin yıllardır bu firmayla calısıyorum ben sadece bu olay başıma ilk defa geldiği için şaşırdım ve ne yapmam gerektiğini bilemedim için foruma sorayım dedim kimseyi karalamıyoruz burada ;)

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

Sen satın alma işlemini yaparken + host gibi seçenekleri işaretlemiş olabilirmisin Yani bunlara dikkat ettinmi sadece domainimi regledin yanında sana bişeyler itelemişlermi baktınmı

yok kardesim herhangi bir host vs secmedim zaten acemi falanda değilim zaten sorunun sistemden kaynaklandıgını söylediler ve kredi olarakta paramı gönderdiler herhangi bir sıkıntı olmadı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri