Domaini subdomaine yonlendire bilirmiyiz?

bunu yapmandaki sebep nedir ?
yönlendirmeden kastın taşımak mı yoksa aynı siteyi subdomainde demi göstermek

bunu yapmandaki sebep nedir ?
yönlendirmeden kastın taşımak mı yoksa aynı siteyi subdomainde demi göstermek

subdomain bıldıgın gıbı orjınal sıte domaini uzerınden verılıyor onu ıstemıyorum tamamıyle bagımsız gıbı gozuksun ıstıyorum

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.sitekodlari.com">

index.html diye bir dosya oluşturup ana dizine atarsan ve koddaki sitekodlari.com a ne yazarsan siteye giren 0 saniye yani hemen ordaki siteye gider.

subdomain bıldıgın gıbı orjınal sıte domaini uzerınden verılıyor onu ıstemıyorum tamamıyle bagımsız gıbı gozuksun ıstıyorum
hocam şunu tam izah edebilirmin subdomaine tamamen farklı bi site mi yapıcaksın yoksa ana siteyi bire bir olarak subdomainemi yönlendiriceksin 2. seçenekse kendi kullandığım kod var ona göre bulup göndericem sana

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.sitekodlari.com">

index.html diye bir dosya oluşturup ana dizine atarsan ve koddaki sitekodlari.com a ne yazarsan siteye giren 0 saniye yani hemen ordaki siteye gider.

zıyaretçi bunu anlarmı pekıı,kopukluk soz konusu olurmu?

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:18 ----------

hocam şunu tam izah edebilirmin subdomaine tamamen farklı bi site mi yapıcaksın yoksa ana siteyi bire bir olarak subdomainemi yönlendiriceksin 2. seçenekse kendi kullandığım kod var ona göre bulup göndericem sana

soyle ornek verım,
dailymotion.ytpara.com gıbı bır subdomain kurup,dailymotion alan adı alıp bu alan adını dailymotion.ytpara.coma yonledırıp dailymotion.com gıbı gostermek maksadım

soyle ornek verım,
dailymotion.ytpara.com gıbı bır subdomain kurup,dailymotion alan adı alıp bu alan adını dailymotion.ytpara.coma yonledırıp dailymotion.com gıbı gostermek maksadım
tamamdır hocam birazdan kodu pm atıyorum kod o siteyi anlık olarak birebir çekicek ziyaretçi farketmiyicek bi dk

soyle ornek verım,

O dediğini domain panelinden yapılır hocam.

soyle ornek verım,

adres satırında subdomain gözükür. kopukluk olmaz ama eğer subdomain gözükmesin dersen o zaman iframe kullanman lazım ama o zamanda adres satırında gözüken adres hep aynı gözükür. değişmez.

Maç siteleri bunu hep yapıyor sürekli kapattıkları için.Eski domain ismini yazınca yeni açtıkları domaine yönlendiriyor.

Eğer yanlış anlamadıysam yapmak istediğin maskeli yönlendirme.

Eğer yanlış anlamadıysam yapmak istediğin maskeli yönlendirme.

subdomain kotu duruyor benım maksadım alan adını barındıracak yer bulmak aslında,
subdomain ile site kurup bunu alan adı alıp,o alan adını subdomaine yonlendırmek maksadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri