Domateslerin Dibindeki Çürümeler

izzzetc

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Ofisimdeki Bahçemde Meyve Sebze Yetiştiriyorum Hem Günlük Stresten Kurtulmak İçin Bahçe İşleriyle Uğraşıyorum.Domateslerimde Sıkıntı Var.Resimdeki Gibi Alt Kısımlarından Kurumaya Başlıyorlar Kimisi Sapasağlam Büyüyor ve Kızarıyor Ama Çoğu Resimdeki Gibi Çürüyor

Ekli dosyalar

• DSC06836.jpg
    DSC06836.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 137
ilaçlamadan olmuyor domates. biz de organik yapalım dedik ilaç atmyınca hep çürüdü

ilaçlamadan olmuyor domates. biz de organik yapalım dedik ilaç atmyınca hep çürüdü

Çok Emek Verdim Bende Doğal Olsun İstedim Biber,Fasulye,Salatalık,Çilek,Domates ve Karpuz Yetiştiriyorum Hepsi Tıkır Tıkır Gidiyordu Salatalık 2. Mahsülden Sonra Azaldı Şu sıralar Çok Az Veriyo 2 Karpuzum Yarıldı Küçük Olmasına Rağmen Açıp Yedim Mükemmel Derecede Lezzetli idi Biber Ve Fasulye İstikrarlı Ama Domates Canımı Sıkıyor

Tohumlarda da sorun olabilir. Sulamayi gun asiri yapin. Eger saksidaysa cok guneste ve sogukta birakmayin. Tabi su miktari da onemli.

varya millet yt a domates videoları yükleye yükleye ustası olmuş işin yaa bu kadar bilgili varmıydı bu konu da çok güzel.

en iyisi tahlil yaptırmak sanırım bi bakalım bunlarda youtube gibi okadar emek veriyoruz insan karşılığını bekliyor :D

O değilde yetiştirdiğin domatesleri koparıp hemen yemek nasıl bir tat verir ya:(
Hocam sen işini biliyon:D

Domatesin İlla Kökünü Sulaman Gerekmiyor..

Hortumu Kare Şeklinde Domateslerin Etrafında Gezdirin.. Diğer Domatesler Suyunu Elbette Alacaktır..

Suyu Toprak Emsin Yeter.. Sizin Suyu Görmeniz Gerekmiyor :)

Belki Fazla Su Koyuyorsunuzdur..

bizim domatislerde ayni kizarma zamani gelince alttan curuyorlar sebebi ne bilmiyom bulundugu topragimi sevmiyor ne bilmedik

Bende bu işlerle uğraşıyorum aynı dert bizde de var suyunu alamadıgından oluyormus dediler. İlaç aldık bakalım bugün atacagım :)

Arkadaşlar Ofisimdeki Bahçemde Meyve Sebze Yetiştiriyorum Hem Günlük Stresten Kurtulmak İçin Bahçe İşleriyle Uğraşıyorum.Domateslerimde Sıkıntı Var.Resimdeki Gibi Alt Kısımlarından Kurumaya Başlıyorlar Kimisi Sapasağlam Büyüyor ve Kızarıyor Ama Çoğu Resimdeki Gibi Çürüyor

domateslerinde hastalık var hocam ılaclaman lazım. sulamakla falan hıc alakası yok domateslerın cogunda gorulur bu durum

Bende sıkıntı yok bezbol topu kadar oluyorlar her sabah birtane yiyorum ve sivri biberde

domateslerinde hastalık var hocam ılaclaman lazım. sulamakla falan hıc alakası yok domateslerın cogunda gorulur bu durum
Ziraatcı bi arkadaşımda öyle söyledi bakalım bide onu deneyelim evladım gibi oldular böle görünce üzülüyorum :D

O değilde yetiştirdiğin domatesleri koparıp hemen yemek nasıl bir tat verir ya:(
Hocam sen işini biliyon:D

Ellerinle Büyüttüğün İçin Farklı Bi Duygu Kesinlikle Tavsiye Ediyorum Salatalığı Hırt Diye Bölüp Yemek Domatesi Tuzlayıp Yemek Süper :D

İlaca falan gerek yok hocam bizim bahçedede var, toprağa değiyodur kesin o kısımlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri