Dominos 30 dk geçikme kesintisi

Bencede bu kural kalkması lazım trafikte motorla yanımdan geçti adam dandik bir motorla makas atma çabası içinde hiç anlamı yok birinin karnını yarım saat içinde doyurucam diye canını tehlikeye atmanın

Arkadaşlar biraz önce sipariş verdim siparişim 45 dk da geldi bende söyledim ücret almadı eleman. Bunun parası kimden kesiliyor simdi bir garip oldum sabahtan aksama kadar bu sıcakta pizza dagıtıyor adamın günlük parasınıda ben almiş olmayım.

biz arkadaşlarla aynı anda farklı noktalara siariş veriyorduk birinden biri beleşe gelitordu

Üniversite zamanında motor ehLiyetim olduğu için Dominosta ve diğer hizmet sektörlerinde çalıştım. Orada ki insanları anlamanız için en az 1 gün çalışmanız gerekiyor. Ya da insaflı olmanız. İkisi de yoksa, daha çok genç yollarda araba altında kalır.

bu 15 dakika mevzusu varya gel alda :d 15 dakika içinde gel alda teslim etmezlerde böle bi uygulama varmı :D 15 dakika dedi 30 dakika bekletti beni dün :D

Ucuyorlar ztn her sokak kavsaginda birine vurmayim diye korna selektor..resmen nerden cikcaklari belli degil kelle koltukta gidiyorlar!

aynen geçen bizim buralardada bir kurye kaza yapmıştı , dominosta çalışıyordu. Google'a yaz zaten heryerde dominos kaza haberleri var

sipariş verirken 30dk içerisinde gelmek zorunda değil diye belirtebilirsiniz. 10 - 15tl lik bir pizza için insan hayatını boşa saymak vicdansızlıktır.

Ücreti kesinlikle kesemezler çünkü bunlar sigortalı işçi ve belli bir maaşa çalışıyorlar o maaşın altına kesinlikle düşemezler. Prim alıyorlarsa oradan düşebilme ihtimali var ki gecikme sebebi sadece kuryeye bağlı olmayabilir, fırına atılma süresi, fırından çıkma süresi, sipariş yoğunluğu gibi değişken etmenler var. Bana bir keresinde 29. dakikada geldi 2 dakika geç gelseydi kesinlikle ödeme yapmazdım. Kurye eğer parasının kendilerinden çıktığını söyleseydi pizzayı almaz ve bir daha dominos'tan kesinlikle tek bir sipariş yapmayacağım gibi sosyal medyada bedelini ödetirdim.

Not: %100 Mutlu Müşteri kampanyası var dominosun bu arada. Para ödeyerek almış olduğunuz pizzayı tadını beğenmedim paramı geri almak istiyorum diyerek alabilme hakkına sahipsiniz fakat pizzayı siparişten en geç yanılmıyorsam 1 saat içerisinde bildirmelisiniz. (1 müşteri bu hakkı sadece 2 kez kullanabilir bu arada.)

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

aynen geçen bizim buralardada bir kurye kaza yapmıştı , dominosta çalışıyordu. Google'a yaz zaten heryerde dominos kaza haberleri var

Dominos kuryelerininde hatası yok diyemeyiz. Trafiği altüst eden çok kurye gördüm. Kaldırıma bile çıkanlar var ya. Genel olarak motor sürücülerinin bir problemi bu. Trafikte çok fazla risk alıyorlar, almayı seviyorlar sonuda kötü bitiyor.

Normalde yola çıkar çıkmaz teslimat yapıldı yazıyor 30 dk muhabbetine sana gene iyi denk gelmiş.

Arkadaşlar biraz önce sipariş verdim siparişim 45 dk da geldi bende söyledim ücret almadı eleman. Bunun parası kimden kesiliyor simdi bir garip oldum sabahtan aksama kadar bu sıcakta pizza dagıtıyor adamın günlük parasınıda ben almiş olmayım.

Benden yapılıyor mumru. Ödemeyi bana geri iade edebilirsin. Pm ile paypal gönderiyorum, yakala.

Ücreti kesinlikle kesemezler çünkü bunlar sigortalı işçi ve belli bir maaşa çalışıyorlar o maaşın altına kesinlikle düşemezler. Prim alıyorlarsa oradan düşebilme ihtimali var ki gecikme sebebi sadece kuryeye bağlı olmayabilir, fırına atılma süresi, fırından çıkma süresi, sipariş yoğunluğu gibi değişken etmenler var. Bana bir keresinde 29. dakikada geldi 2 dakika geç gelseydi kesinlikle ödeme yapmazdım. Kurye eğer parasının kendilerinden çıktığını söyleseydi pizzayı almaz ve bir daha dominos'tan kesinlikle tek bir sipariş yapmayacağım gibi sosyal medyada bedelini ödetirdim.

Not: %100 Mutlu Müşteri kampanyası var dominosun bu arada. Para ödeyerek almış olduğunuz pizzayı tadını beğenmedim paramı geri almak istiyorum diyerek alabilme hakkına sahipsiniz fakat pizzayı siparişten en geç yanılmıyorsam 1 saat içerisinde bildirmelisiniz. (1 müşteri bu hakkı sadece 2 kez kullanabilir bu arada.)

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

Dominos kuryelerininde hatası yok diyemeyiz. Trafiği altüst eden çok kurye gördüm. Kaldırıma bile çıkanlar var ya. Genel olarak motor sürücülerinin bir problemi bu. Trafikte çok fazla risk alıyorlar, almayı seviyorlar sonuda kötü bitiyor.
geçen aldığım pizzayı gerçekten beğenmemiştim 2 dilim yiyip gerisini bıraktım. Sonra gittim kendime tost yaptım :D

bilsem para iade yapardım :)

bi kerede kapanmasına 5 dakika kala internet siteleri üzerinden sipariş verin, gel-al olarak
20 dakika sonra gidin. en azından 1-2 kişi sizi 20 dakika zorunlu beklemiş olacak :D

dominos sağlam firmadır..bi keresinde dominosun sahibi kongreye sipariş verdi 30 dakikada gelmezse tüm davetlilere pizza dağıtıcam dedi .. 32 dakikada geldi..1000 adet orta boy dominos fişi dağıttılar :D

bi kerede kapanmasına 5 dakika kala internet siteleri üzerinden sipariş verin, gel-al olarak
20 dakika sonra gidin. en azından 1-2 kişi sizi 20 dakika zorunlu beklemiş olacak :D

İşte o harbiden büyük adilik ya :D Gerçek insan düşmanlığı budur işte :) Bunu kasti yapmak çok kötü bir şey ya 7 büyük günahtan biri :D

Ben bir kere bile gec gelen pizzayi bedava alamadim ya kampanya haftasinda oluyorlar yada baska birsey ama mutlaka bir sebep buluyorlar bir keresinde pizza komple gelmedi musteri hizmetlerine kadar aradim birsey degismedi bende artik yemeksepeti.comdan veriyorum getirmezlerse veriyorum dusuk puani tamam o pizzayi bedava yemek icin sipsris vermiyorum siparis veriyorsam durumum var denek zaten ama madem boyle bir iddaan var gec gelince camura yatmayacaksin o zamsn zaten alternatif yerler aciksa dominosu tercih etmiyorum.

mobilden yazildi yazim hatasi olabilir

gece gece açmayın şöyle konular acayip dominos pizza çekti canım bide kafaya bir şeyi taktım mı çıkmaz aklımdan.. İlçede de yok dominos pizza 1 hafta takarım kafayı artık :D

bizim firmaya geç getirmişlerdi bir de yanlış pizza getirmişlerdi elemandan kesinti yapıyolarmış ondan olayı verdiydik geri elamana parayı

Not : nekadar kesinti yapmıyo deselerde hiç bi şekilde inanmıyorum ozaman elaman arkadaşlarına desin sipariş verin ben geç getirirp size bedavaya getiriyim mantıki olarak elamana ceza veriliyor olması gerek ki elamanlar aceleyle getirsin

DipNot : mobilim kusura bakmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri